1052

Луци

преди 12 години

Пак си обърса ***. Нали е много голямата журналистка, защо първо говори едно, после - друго. Всички, които са следели събитията по БТВ са забелязали негативното отношение на Криминален журналист номер 1 за България. Ако е наистина такава, то много добре трябва да знае как да направи безпристрастен репортаж, а си личеше точно обратното. Като цяло БТВ е адски нагла и подкупна медия и няма как да работят добри журналисти там.

1051

бнт

преди 12 години

тоя мухлясъл *** още ли ми го дават....

1050

Увяхнал гербер

преди 12 години

Аз няма да гласувам за ГЕРБ! КОЙ Е С МЕН?

1049

deivid duhovni

преди 12 години

*** trjabva dase saberat na edno mjasto koeto e sgodno i da se mine s lekota i nakolko da re4em dvesta tanka prez tjah i tova e trjabva da mrat za6toto te sa nedosegaemi

1048

Простак дрогиран

преди 12 години

Пичоолар, кво стана с оназ *** Куробюба Ебенатова.....

1047

131

преди 12 години

БНТ, бтв, Нова и ТВ7 отразяваха случилото се по еднотипен начин. Просто някои нарочи Бенатова и и отправи неоправдани обвинения, които бързо се разпространиха. В последствие хитрия мазник Бареков видя на къде духа вятъра и извлвче дивиденти на гърба на бившата си колега. Колко от вас гледаха репортажа на Бенатова и кое ви подразни точно? И аз не смятам,че трябва да се горят къщи, независимо какво се е случило! В цивилизованите общества не се отговаря на агресията с агресия.

1046

Ел

преди 12 години

Поне от обясненията и след злополучния репортаж се постарах да разбера и рееакцията и, която по никакъв начин не одобрявам(в суровия и вид, без цензурата). Камерата и е била счупена, тя изгонена и е последвало раздразнение, което е нормално в такива ситуации за всеки човек. Изгледах репортажите на други телевизии - акцента на всички беше върху " пораженията върху имотите на "царя" , но в такива ситуации , когато близките на починалото момче са особено чувствителни няма как да се отразят те.

1045

Та къде значи?

преди 12 години

Та къде била истинската къща на Киро - да идем да я видим - и носете каквото трябва! Макар че и всички, оставили го да си прави каквото иска, заслужават да им пламнат къщите!Български граждани многократно са се оплаквали от тормоз - но все едно че не живеем в своя държава!

1044

...1067

преди 12 години

Братле по-добре питай СЕМ ....,там "ИМАЛО"----демократи ----,като Лили Иванова ,която сега пък ще подкрепя обратното на СДС---, БСП !Ходи и разбери в БГ ,кои са леви и кои са десни?Също и попитай ,кой даде ---27 медии на Ахмед Доган, ФЪФ ---БГ---?

1043

Чакам те

преди 12 години

Ще те водя да те пусна на ***, ще ти се радват много, ставаш за ***. Ще влезеш в бизнеса на Бай Киро и ще допринесеш за увеличаване на имотите му.

1042

leonsio

преди 12 години

"По информация на БНТ късно снощи семейството на т.нар. Цар Киро е било придружено с полицейска охрана до столицата и сега е на място, което органите на реда пазят в тайна." Цецооооооо, ако е вярно, кой сега провокира напрежение? И къв е тоя Киро, че го пазите!?!?!?!? Миролюбче, нали е твой човек- направи живо включване с него!!!

1041

Анонимен

преди 12 години

Нищо в България не се случва случайно! Всичко е един план, събития които са планирани с умисъл за постигане на определена цел. ПЛАН целящ обедняването на народа. Същото се отнася и за образованието, което постепенно води децата ни към неграмотност.Здравеопазване - Здравната каса -най-голямата държавна пирамида-хем се осигуряваш,хем навсякъде си плащаш!Ако не плащаш те пращат в "трета глуха". Ето това е великия комунистически план на евреите. БЕДЕН,НЕГРАМОТЕН и БОЛЕН народ лесно се управлява.

1040

до 1069

преди 12 години

Наистина ли си вярваш, че това беше само едно "просто изпускане на нервите"?!

1039

.........1059

преди 12 години

Ти па си могу ...УБАФ!

1038

mm

преди 12 години

Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на *** към родните им страни: Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот.

1037

Ел

преди 12 години

Бенатова си изпусна нервите, но това не означава, че трябва да я разпъвате на кръст и да сипете клетви по жената. Коментарите посветени на виртуалния линч на разследваща журналистка(колкото и неадекватна да беше реакцията и по повод трагедията в Катуница) са повече от коментарите по всички статии посветени на Ангел Петров и убиеца му...Защо ли? Тя ли е причината за всичките ви беди?! Трябва да се научим да отделяме истинските виновници за страданията ни и да бъдем непримирими към тях.

1036

Битиви-офф май Тиви

преди 12 години

Треволюба със сигурност шмърка и се друса, просто не можеш да изглеждаш по този начин без да се боцкаш.

1035

Анонимен

преди 12 години

Програма на bTV днес 27.09.2011:05:20 06:45 "Опасни улици" /п./ - турски сериал, еп. 124 11:00 12:00 "Мечтатели" - турски сериал, еп. 101 13:30 14:30 "Малки тайни" - турски сериал, еп. 22 14:30 15:30 "Жестока любов" - турски сериал, еп. 5 15:30 16:30 "Листопад" /п./ - турски сериал, еп. 104 20:00 21:00 "Листопад" - турски сериал, еп. 271 00:00 01:00 "Долината на вълците" - турски сериал, еп. 10 Седем часа... турски сериали всеки ден! ФАКТ!Това наистина е НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, но не БГ!

1034

Ру

преди 12 години

на таа па толкова ли нема кой да и го фукне у устенцата..и да говори не знае..

1033

Зрител

преди 12 години

Нека всеки който се чувства българин да маркира в своя браузър сайта на бтв като опасен. Поне това можем да направим от вкъщи.