476

Васил Панайотов

преди 12 години

Приятели, в Пловдив става страшно - Цветановите копои бият БЪЛГАРИ - с палки засега.Нека всички излезем и да кажем НЕ НА МУТРИТЕ, *** и ТЕХНИТЕ ПОЛИТИЦИ ПОКРОВИТЕЛИ.

475

до 496

преди 12 години

А ултрасите са организирани и никой не тръгва ей така да опожарява без командаРазбира се, че са организирани. За това не се спори. Но са се САМООРГАНИЗИРАЛИ !!!!!!!!!!Чрез ФБ, ***.

474

До № 496

преди 12 години

Напълно съм съгласен, че палежите, в Катуница, са организирани и предварително подготвени, както бе подпален Партийния дом, на БКП. Палежи, атентати, провокации - патент на столетницата!

473

асрд

преди 12 години

Ако ще и от ЕС да ни изгонят, но искаме *** да си ходят!!!

472

до 497

преди 12 години

щом е лесбийка значи е путколюба бенатова! хахаха

471

ЗИК

преди 12 години

На един *** му викат ДОН Цеци и е пуснат от затвора от Гоце ТРИПЕРО , на другия *** му викат Цар и е пуснат от затвора от Гоце ТРИПЕРО , ебаааси и ПРЕЗИДЕНТА , ебаааси и НААКАНИЯ , КОМУНО-*** !

470

до 492

преди 12 години

в Гърция като стачкуват и чупят, да не им направиха нещо, в Англия като вилняха младежи 1 седмица, да не им направиха нещо на англичаните, не ми дреме за Шенген, дремем ми в каква клоака живея и как бачкам като луд, а някакви *** не плащат ток вода данъци и взимат колкото мен

469

Анонимен

преди 12 години

Нападаме аджисана

468

4efo

преди 12 години

Пловдив-"Войната се разрази! Тълпата се сблъска с жандармерията на бул. Мария Луиза. Стотици младежи бягат напосоки. Униформени задържат хора по ул. Отец Паисий, видя Под тепето."

467

9

преди 12 години

Какво ли ще каже утре по суттрешния блок на БТВ Бойко.........Пак някой му пречи...Не виждаме ли България колко е щастлива с неговото управление

466

??

преди 12 години

Сега чух че счупили камерата на бтв на парченца ,някой гледал ли е ,вярно ли е?

465

до 501

преди 12 години

Платен милиционерски драскач - вече никой не ти вярва.Хората видяха кой кой е и как Премиерът-Мутра, защитава споносора си - *** Рашков.Видяха също, че застана зад другата *** Мутра, тероризираща Сливен, видяха кои са прителите му - Варненските Мутри от *** и правешката *** Вальо Златев.

464

test

преди 12 години

Извънредно мотористи от варна отиват към *** махала, отзаде им хвърчат две коли жандармерия и полиция....

463

sda

преди 12 години

По тв7 казаха МАСОВИ БЕЗРЕДИЦИ В ПЛОВДИВ !? Някой да има инфо ???

462

78498

преди 12 години

koia taia´ BETONOWA , as sam w 4ujbina , ako ima niakoi da drasne niakolko reda

461

Анонимен

преди 12 години

495, смени "родолюбив" и подобни овехтяли думички от 19-ти век с "***, който работи срещу себе си". Така нещата си идват на мястото. Ако можеше да видиш по-далеч от носа си де....

460

Анонимен

преди 12 години

и в Катуница им я счупихадолу БТВ, гледайте ТВ7

459

КОМУНО ПРОВОКАТОРИ

преди 12 години

ХОРА ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ , ГОЦЕ ТРИПЕРО И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ЧРЕЗ КОМУНИСТИ ПРОВОКАТОРИ И ДРУГИ АГЕНТИ НА ДС , СЪЗДАВАТ РЕВОЛЮЦИОННА ОБСТАНОВКА В СТРАНАТА С ЦЕЛ СВАЛЯНЕ НА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ВРЪЩАНЕ НА ВЛАСТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ , ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕВРОПЕИСКИЯ СЪЮЗ И ВРЪЩАНЕ НА БЪЛГАРИЯ В ЛАПИТЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО , БОЛШЕВИШКА РУСИЯ , ХОРА , БЪЛГАРИ МИСЛЕТЕ И БДЕТЕ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ !!!

458

Тотка

преди 12 години

Ай прогледнете бе злобари болни. Я' се огледайте колко бели БГ фенове има Азисчо, колко бели Бг пикаят през терасите, скатават от работа, мятат *** през терасите, спускат гуми на колите 'щот не ги кефи, че са паркирали на общинска собственост, кълнат се на ляво и на дясно къде селу срещу град, къде град срещу град.. *** разбира се, че ромита са ви виновни за нещастието.. мноо сте зле, чак ме е срам, че съм от ващо племе

457

до 486

преди 12 години

и кой води картотеката?