104

Анонимен

преди 12 години

закона е сляп

103

Говедарин

преди 12 години

След размириците в Катуница: 29 осъдени за хулиганство...**************************************************Добре бе, а некой от ората на цар Киро да е осъден случайно? А?Ше му дадат на шофьора дето сгази момчето 2-3 годинки, ама условно, щото е бил неосъждан, имал 7-8 чавета дето нема кой да ги рани, абе изобщо убав човек.А "царя" ако случайно го фанат то ше почнат хемороиди да го мъчат, ишиаз, зъб, пръс, кръс, ***...:(((((((((((

102

Анонимен

преди 12 години

а какво ще кажете за изнасилените момичета от рашкови

101

До СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Това че пишеш че имате сигурни 800 000 *** гласа само ще мобилизира Българите да излязат масово да гласуват за да неутрализират *** гласове

100

Анонимен

преди 12 години

.Защо госпожица Бенатова , не отрази новината , как Кирил Рашков е звънял , на висши прокурори и полицаи и се е държал заповеднически с тях.Защо госпожица Бенатова , не отрази как 20 години Кирил Рашков дерибейства и нарича обикновените хора от селото "***"

99

Анонимен

преди 12 години

унищожете *** клан рашкови

98

FAKT

преди 12 години

ZAKONA SAMO ZA BALGARITE LI E?

97

емигрант

преди 12 години

Пълни глупости се пишат-най-гнусните престъпления не са извършени от роми. Напротив. Но докато бугаристанеца не вижда къде е причината за дереджето му-винаги ще е на тоя хал и ще гледа Европа през крив макарон. Само с драскане по форумите нищо не става.

96

Анонимен

преди 12 години

След като , госпожица Бенатова има претенцията да бъде разследваща журналистка, защо не проведе разследване , как един престъпник 20 години избягва правосъдието.Как 20 години произвежда нелегален алкохол, как 20 години наркопласьорите и търговците на "жива плът" от "Столипиново" се отчитат на него , как дължи 8 000 лв. за вода , как всички се водят безработни , а живеят в палати и карат коли за милиони.

95

Ехо-то

преди 12 години

А стадионът в Разград скандираше: "Бо-о-йко-о-о, / а с думата, произнесена след "Бо-о-йко-о" правеше характеристика на ГЕРБ/"./Мисля, че след "Бо-о-йко-о", стадионът дефинираше "морално деградирало и сексуално агресивно същество от женски пол"/.

94

дистрибутор

преди 12 години

Добре де тия са осъдени,а какво правим с киро *** и фамилията му,и с всички *** който обират българските домове убиват и изнасилват старите беззащитни хора,и още ако аз спя с 12,13,14,15годишни и те забременеят и родът мен ще ме съдят за педофилия,а какво правим с *** който вършат подобни деяния и даже продават такива момичета на тази възраст,тогава те не са ли БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ,или кога законите ще са за всички с бг лични карти,малолетни и възрастни,да не говорим за данъци и пр.

93

82

преди 12 години

Е, остана да се надявате, че *** на които сте платили познават поне числата и могат да броят... не заради друго, а да не стане че сте платили, а те да отбележат друго ченгелче хахаха.....

92

Не гледам бТВ! А ти?

преди 12 години

Аз изтрих бТВ от списъка с програми на телевизора си!Довечера ще изтрия и всички останали програми от програмния пакет на бТВ!

91

Анонимен

преди 12 години

bTV вече е Босфор тв, Бенатова не отразява събитие, а работи на хонорар към полицията!

90

но комент

преди 12 години

Спи, Дяконе! Не се събуждай!Остани в незнайния си гроб!Добре си ти. От там не виждашсъдбата на достойния ни род.Не виждаш майките, които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите със джобове празни,в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви. Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи.Край просяка минава Беемве.На пътя към Европа се продаватВ ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват,стаена скръб в очите им гори.Спи, Дяконе! Не се събуждай!Добре си там под тази черна пръст.Завиждам ти за туй, че не дочакамечтите си, разпънати на кръст.

89

Анонимен

преди 12 години

свобода за патриотите!!!!

88

Анонимен

преди 12 години

всеки град си има хора които се чувстват недосегаеми

87

Анонимен

преди 12 години

Искам да кажа, че органите на МВР изопачават истината, а тя е проста. Ченгетата казаха, че нямало жалба срешу Рашков, а това е пълна лъжа. Жалбата я входирахме, вероятно е изчезнала, а Рашков бе предупреден от полицията, че вече е подадена. След като я подадох дойдоха местни полицаи пред дома ми с патрулка с трима полицаи от Садово, които ме молеха да я отегля и да не притеснявам Кирил Рашков. По-късно с джип дойдоха ***, в който беше внука на Рашков. Той носеше сабя и викаше: ***, сегПо-късно с джип дойдоха ***, в който беше внука на Рашков. Той носеше сабя и викаше: ***, сега ще ви отрежа главите на всичките! Ние нямахме защита от МВР и полицията, и 19 годишното дете Ангел Петров се помъчи да свърши работата на полицията и ... го убиха, разказа Веселин, калекото на Ангел.

86

Анонимен

преди 12 години

кирил рашков и обкражението са за психиатър

85

наблюдател

преди 12 години

Ей, ама ква бърза правосъдна система си имаме :))). Само защо не чувам какво става с ***-убиец и съучастниците му? За тях няма ли бързо производство? Или както обикновено ще ги подържат 72 часа, ще ги пуснат тихомълком и толкова!