801

до 831

преди 13 години

Пич, явно си прав, защото мигновено те цензурираха.

800

БГ

преди 13 години

Че каква е разликата между "криминален" и "политически" в България!!!

799

masti

преди 13 години

боко-*** падрага - сега на митинг, а утре на мач.Българите да мрем. Гласувайте за ГРОБ

798

мастика

преди 13 години

Бопаджии масово трият в Интернет всяка информация, че цар Киро е член на ГЕРБДата: 24-09-2011 20:19Абсолютна истерия обхавана и спецченгетата след като по нареждане трият всяка публикация или коментар, свързан със случая в Катуница и по-специално с това, че цар Киро не просто бил член на ГЕРБ, а и се грижел за *** гласове в полза на управляващата партия. Ето и част от остатъците от информациите за членството на цар Киро в ГЕРБ, убягнали от бопаджийските пръстчета: Защо ***,

797

Мамантос

преди 13 години

Властта изпраща подчинените си сатрапи (полицията) срещу българите, да пази убийците и престъпниците от *** произход!!! Досега е нямало чак такива предатели на българския дух, самосъзнание и национална памет. Долу Г.E.P.Б. !!! Ako Левски и Ботев видят какво става в родината ни - още веднъж ще се обърнат в гроба. Заради няколко *** гласа, осигуряващи комфорт на управляващите крадци, се изпращат тежко въоражени полицаи срещу ограбени, обеззверели и отчаяни българи.Това е светотатство!

796

Анонимен

преди 13 години

ЦВЕТЕЛИНЕ КЪНЧЕВ ДЕТО ЗАЩИТАВАШЕ *** И ТИ СТАНИШЕВ КЪДЕ СЕ КРИЕТЕ СЕГА.

795

Мамантос

преди 13 години

"В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Командироват се да пазят *** и политиците от надигащия се народен гняв. Нека не бъдем страхливци, и да не оставим случаят да заглъхне по правилото "всяко чуда за три дни". Нека да накараме кръвопийците, които от 20 години ни мвъчат, сега да бягат и да спасяват мръсните си кожи!

794

ХХХ

преди 13 години

Българи, да вземаме сопите и да *** тези гнусни ***. А престъпно-мутренската групировка ГЕРБ, която защитава не нас, а тези самозабравили се *** можем да ликвидираме още тази есен на изборите. Гласувах за тях, но съжалявам за това от дъното на душата си. Долу ГЕРБ! Долу Бойко! Долу Цветанов! Да живее свободна България!

793

Анонимен

преди 13 години

СИДЕРОВ РАСАТЕ КЪДЕ СЕ КРИЕТЕ НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ

792

Анонимен

преди 13 години

Всички българи трябва да застанем зад събратята от Катуница!Стига толкова сме търпяли невежи и мързеливи "роми" да ни се качват на главите.Ако искат *** да живеят в тази страна да спазват правилата:да учат,да не крадат,да си плащат сметките,да си плащат данъците ,да не УБИВАТ,да живеят като нормални хора

791

Анонимен

преди 13 години

"В Катуница се командироват специални части от цялата страна."АЙ СИКТИР...НЕ СТИГА ЧЕ РАБОТЯ ЗА ДА ХРАНЯ ПОЛИЦИЯТА,ЗА ДА ПЛАщАМ СМЕТКИТЕ НА КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ***,ЗА ДА МОГАТ ТЕ ДА МЕ КРАДАТ И ОБИЖДАТ,ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ НАД НАШИЯ НАРОД ,В НАШАТА ДЬРЖАВА,И НА ВСИЧКО ТО ОТГОРЕ ПРАщАТЕ ВСИЧКИ СПЕЦ ЧАСТИ В КАТУНИЦА ..........ДА ПАЗЯТ ЦАРЯ ТИ КИРО.П.С ЕЙ *** УПРАВЛЯВАщИ...........КАТО НЕ ПОМАГАТЕ И ОСТАВАТЕ ГЛУХИ ЗА НАШИТЕ ЖАЛБИ,ПОНЕ НЕ ПРЕЧЕТЕ !!!

790

Лили

преди 13 години

До анонимен 804:"говори се в ромските среди".Извинявай, ти от ромските среди ли си и лично ли чу да се говори ? Или само да си чешем езиците? Събитията в Катуница са твърде сериозни за да си пише всеки разни измислици.

789

Адриан

преди 13 години

Къде са сега Български Хелзински (Еврейски) Комитет и разните му "правозащитни" организации? Ако българин беше убил *** щяха да нададат вой до небесата как българите са мръсни расисти, но когато *** убие безжалостно българин, тогава гласът им не можеш да чуеш...Двойни (еврейски) стандарти на макс...

788

Мамантос

преди 13 години

Кръвопийците: ***, политици, прокурори, съдии, полиция, държавна администрация, Здравно-осигурителна каса, бизнесмени. "Какво да се прави"?

787

до някакъв коментар

преди 13 години

коментарът ми е, че си ***.

786

rumen221

преди 13 години

Приятели,В България имало равенство в правата на гражданите... УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:1. За българите в Катуница След заплахи със убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ, полицията отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит, а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. За *** в Катуница - Научавайки за зверското убийство на младеж и петима осакатени, местните граждани се организират със намерение да изгонят от селото Царя на местните бандити...- Полицията научава и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро заради смъртните заплахи.Очевидно, че правото на живот на българин е нищо, пред правото на Бандитски цар да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКАЕто това е СВРЪХЛИБЕРАЛНОТО РАВЕНСТВО и КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ - *** има право да убива, а българина задължението да търпи убийствата на децата си!!!( По закон заплахата с убийство се съди КАТО УБИЙСТВО!!! НО ЗА КОГО ЛИ??? )

785

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Всички *** и комунисти на въжето

784

Анонимен

преди 13 години

Внука на Цар Кито нали го хванаха по третокласен път да кара с 220 км/час каво му се случи?

783

ЦВЕТАНОВ

преди 13 години

АРЕСТУВАХМЕ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ ОСТАНА САМО ШОФЬОРА НА БУСА БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ

782

Б.БОРИСОВ

преди 13 години

Б.БОРИСОВ КАЗА -НЕ ПОЛИТИЗИРВАЙТЕ ТОЗИ СЛУЧАЙ ТОЙ Е ПРОСТО КРИМИНАЛЕН