20

жалко

преди 12 години

Защо подписки - да се организира бдение и обсада на прокурора, който не може да повдигне обвинение срещу един ***, който почерни десетки семейства. Защо се получават заплати от такива хора, работещи в провинциалните прокуратури. Толкова ли голям чадър е разпънат над убиеца??? Какво прави министър Попова, а забравих - тя вече се вижда вицепрезидент, защото бе перфектна като министър на правосъдието. Какво прави Бойко - защо не разпореди нещата да приключат по-бързо, нали е Супермен!

19

Хитлер

преди 12 години

Човешкия живот не струва нищо. Даже една баничка е по- скъпа от него.

18

Анонимен

преди 12 години

"na6ta policiq ni pazi". Tolkowa ni pazi, 4e Wesko da napi6e i edna pesen za prokuraturata.

17

Бг Турчин

преди 12 години

До:12Спокойно бе комшуу точно това ще стане като гледам, 3ма приятели заминаха за гурбет, и аз чакам отговор, да натрупаме малко пари отиваме до Босфора, там ще се местим, а на тебе и семейството ти желая успех в държвата България, просто ми е жал за свестните хора.... айде успех :)

16

Анонимен

преди 12 години

Държавата чрез бездействието си подрекрепя избиването на хора по пътя. За всяко убийство трябва да има ефективна присъда и затвор, не някакви смешни условни и глоба. Толкова ли струва човешкият живот... за кражба има по-строги присъди.

15

чарли

преди 12 години

Какво очаквате да стане в тази държава.Ще го осъдят да плати по-сто/100/лв.на човек,и най много година и половина условно.Това е положението.Подписа ли се 12000 човека,трябва да се подпишат 5 000 000.За всяка жертва трябва да получи по-една доживотна ! ! !

14

Българин

преди 12 години

12,ти си лайнонамазан дългометражен олиготъпунгер!

13

Да бе

преди 12 години

Аз съм против такава промяна на Наказателния кодекс!!!! Въпросната ужасна трагедия ,отнела толкова млади животи е причинена от неопитен младеж на възрастта на загиналите? Не го оправдавам ,но на всеки може да се случи малшанс. Това не е причина за промяна в НК ! Близките в мъката си са си загубили ума! Подкрепящите ги не се замислят даже за последствията от подобна промяна и си въобразяват ,че правят нещо положително...

12

Анонимен

преди 12 години

На туците и *** по една ракета в ануса и да се изтрелят за анадола.

11

Анонимен

преди 12 години

а защо нито един баща не взе правосъдието в свой ръце

10

Анонимен

преди 12 години

Ха. Че да откраднеш 200 милиона от Аец-а в Белене и да няма повдигнато обвинение не е ли същото?

9

Анонимен

преди 12 години

Кога ли бездействието на МВР, Прокуратурата и Съда ще доведат до ужасяващи саморазправи и индивидуално раздаване на собствено правосъдие. Уверено се движим по стъпките на Албания. Там обаче се мъчат да се справят с това явление докато тук насила ни карат да прибегнем до него.

8

Анонимен

преди 12 години

а бе да затриеш 6 човека(младежи) и да няма повдигнато обвинение...........на къде е тръгнал тоо свят

7

Анонимен

преди 12 години

Не е за вярване. Шест, не не са шест, като прибавим родителите им и близките им хора, са много-много повече жертви.

6

Анонимен

преди 12 години

това е нещастен случай с зелен хлапак. Това е истината. Над 95% от младите шофьори и над 40% от шофьорите изобщо карат като луди.

5

Maraba

преди 12 години

Защо Испания бре хора!Къде в София може да се разпише човек?Все пак тук сме 1.2 милиона!

4

Discovery

преди 12 години

А тука некакъв пишляр под всяка статия за жертви на пътя ми пише: "а някой някога да е видял ***, турчин в учебна кола..."Ама е заради такива прошляци, като него се трепеме, като мухи щото си мислят, че все другите са виновни, а че ние се държиме като пълни *** на пътя не го зачита май... Писнало ми е от хора дето се мислят за богоизбрани...

3

Анонимен

преди 12 години

tova mirizlivo kopelence ne salujava da jivee sled kato otne jivota na 6 deca!

2

Анонимен

преди 12 години

A ina4e sme gotowi za 6engen. Edin piqn 6ofior, premazal nqkolko deca na pyte, ne mojem da osydim, no za 6engen sme gotowi.

1

Анонимен

преди 12 години

Цвъцко пак е професионалист!