23

Анонимен

преди 12 години

До 14 Ти им дръж цветята 10 дни на границата ,а после нека ги внасят

22

Teika

преди 12 години

Който не е имал вземане-даване с румънци, само той може да говори колко напреднали са. Гади ми се от името Румъния, честно.

21

Българин

преди 12 години

А в България нито Боко, нито Цуци, нито Николай Младенов поемат политическа отговорност. Знаете ли защо, защото те не са политици, защото са плюнки и мижитурки.

20

Анонимен

преди 12 години

Цветанов каза: Влизаме ама в "параграф 22" ,шенген ще почака....

19

Анонимен

преди 12 години

От Италия и Гърция влизат по над 100 000 нелегални на година А сметката я плащат България и Румъния Да им таковам и тъпия ЕС и тъпите им политици А и най добре да спре вноса на всичко от Холандия и Финландия ,няма цветя няма телефони Да видите как за 100 камиона спрени на границите ни ,ще ревнат собствените им производители .Руснаците преди години ,след като Холандия им направи гаден номер ,спряха всички цветя от там ,намериха им бубулечки .Сега в Холандия или добро или нищо не правят.

18

Анонимен

преди 12 години

У нас има ли такава партийна личност,която да поеме отговорност за нещо?До сега не сме чули някой сгрешил да излезе и публично да поеме отговорност и да се извини на народа! Няма и да чуем, защото господата знаят, че народа спи и не търси отговорностти от никого!!!!!!!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 12 години

Румънския президент пое отговорносттаа нашия президент Гоце поема само ракийка със салатка, раздава ордени, тепа лисици и пише отчети колко е убав, какъв успешен мандат изкарал и как трябва да му благодарим

16

нервен

преди 12 години

Браво на Бъсеску казва в прав текст проблема -*** !!!! Има ли оше някой дето не е разбрал защо ни порязаха ? Тук вина няма ни Костов ни Царя ни Гоце или Бойко. *** проблем е още от комунизма и за съжалиние е нерешим и с пари и без пари , с желание и без желание. Единственият начин е да бъдат отворени трудовите лагери и да се запалят пещите , разбира се първо задължителното изкъпване с Циклон Б !!!

15

ЧЕНГЕ

преди 12 години

ЩОТО ЕЙ ТАКИВА *** КАТО ВАС СТОЯТ У ДОМА СИ И ЦЪКАТ НА КОМПА, И РЕДЯТ ГЛУПОСТИ ЩЕ СМЕ ПОСЛЕДНИТЕ *** НА ЕВРОПАТА , И ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЩЕ НИ СЕ СМЕЕ!!!

14

.

преди 12 години

До 7 , спряха им камионите заради съмнение за опасна бактерия(незасягаща хората,но убиец на други важни култури).След като пробите от цветята са преминали лабораторни анализи,се е оказало,че не са заразени и камионите пак си минават,така че става дума за безполезна закачка/шантаж/заплаха,което е смешно....Мислим си,че нашите политици са най-тъпите на света,но има и по-*** :)

13

РОМ С МАНГО

преди 12 години

Заради българите и румънците не ни приеха в Шенген.

12

did

преди 12 години

А тук министърката на правосъдиети за награда ще я направим вицепрезидент!

11

Бойко Борисов

преди 12 години

Станишев е виновен!

10

.

преди 12 години

В Румъния президентът има по-големи правомощия от в България.От наблюдения мога да заявя,че Бъсеску е достойна конкуренция по "морал и почтеност" на Гоце,дори може би го надминава...Сега в лова на защитени видове,сигурно Гоце има повече трофеи хахахахха и по раздадени медали......

9

пак оправдания

преди 12 години

Ми да си интегрират ***.От Европа ще им кажат как става номера..............

8

Анонимен

преди 12 години

А Гоце пак ли няма да поеме отговорност?

7

Одари +екия

преди 12 години

Ало чекиджистите, какво правим сега, А?Правилно действат румънците, ЕВАЛА!Войната на лалетата продължаваВластите в Румъния забраниха вноса на цветя от Холандия. Това стана, след като по-рано холандското правителство блокира приемането на Румъния и България в Шенгенската зона.Румънската митническа служба е спряла на границата десетки камиони с цветя от Холандия под предлог, че са с неправилно оформени документи. В момента се извършват редица проверки.Холандските власти определиха румънските действия като шантаж.На вчерашното заседание на Съвета на вътрешните министри на ЕС Холандия и Финландия блокираха приемането в Шенгенската зона на Румъния и България, като посочиха, че Букурещ и София трябва да положат повече усилия за борба с корупцията и организираната престъпност.

6

Тиквоча

преди 12 години

Басеску, що ни предаваш бе мамалигар? Станишев е виновен.

5

електорат

преди 12 години

ПО ПРАЗНИЦИТЕ ГОЦЕ НЕ ГО ПРИТЕСНЯВАЙТЕ .!!! ТОЙ Е НА ЛОВ!!!

4

Анонимен

преди 12 години

В Румъния имат мъже, ние имаме Бойко.