996

Инатчията

преди 12 години

Ще видиш един инат на 23 октомври :)и преди някой гербер да ме заплюе, да кажа, че лично аз не намирам нищо лошо в проучванията за шистов газ, но също така смятам че всеки един гражданин на тази държава има правото да протестира и изразява своето мнение, независимо дали то ми харесва или не.

995

Анонимен

преди 12 години

Чак да се чуди човек кое е по-голям резил за ГЕРБ през този месец - случая с подкупа, искан от Плевнелиев (в който са замесени само лица, свързани с ГЕРБ) или тази изцепка на великия вожд другаря Борисов?

994

Анонимен

преди 12 години

С това си изказване Борисов успешно се нареди до Доган и неговата реплика: "В мен е концентрирана властта". Браво на Бойко! :)) Е, разумен човек, който не е гласувал за ДПС през 2009-а, няма как да гласува за ГЕРБ през 2011-а след подобна изцепка!

993

дон

преди 12 години

***,ненаядена и тук ли искате скапаните Тексако,вече Шеврон да направят екологично бедствие.Съсипаха Еквадор умишлено,унищожиха природата ,направиха куп разливи,сега и тук ги докарайте,да ни отровят водата,земята и въздуха,*** да ***.Нали и вашите деца ще дишат от тоя въздух бе,***,нали и те ще ядат хляб от това жито или не?Те ще си живеят някъде по Алпите и Хаваите с парите получени да допуснете тия нефтени кръвопийци?А ги допуснахте Шеврон,а сме ви махнали главит

992

Една_от_БГ

преди 12 години

Много странно се визуализира предният ми коментар под номер 1021?

991

Анонимен

преди 12 години

В началото малцинство не го искахме и заплашваше, че ще си подаде оставката, била в джоба му. Сега мнозинството не го иска, но он забрави за оставката и плаши като фашист с газови камери. Нито ми трябват извиненията му, нито нечии други извинения, просто МИСЛЕТЕ С ГОРНИТЕ ГЛАВИ И БЪДЕТЕ АКТИВНИ, А НЕ СТАДО ОВЦЕ.

990

Пламен

преди 12 години

Бокоооо,Тикво гнила,колебаех се дали да гласувам ама след това твое изказване ще си гласувам за бате ти Ламбо.Ей така - НА ИНАТ.А ти ще ме хванеш за долоподпиусания.

989

Долу ГЕРБ!!!!!!!!!!!

преди 12 години

ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

988

leonsio

преди 12 години

"Земята има шанс да преживее гибел на Слънцето". И ние така. Слънцето самозалязва, така, че след един месец мажем да го затулим тотално.

987

Антон

преди 12 години

Абе, много ми е интересно защо тази статия я има само в този сайт? Нито вестинци, нито другите сайтове, нито водещите телевизии писаха за това изказване на премиера.

986

Анонимен

преди 12 години

такова изказване зорлем ме кара да гласувам за БСП - не мога да повярвам, че ще го направя, обаче алтернативата е неприемлива

985

Анонимен

преди 12 години

МРЪСНАТА ТИКВА НЕ ТЪРПИ ДРУГО МНЕНИЕ И КРИТИКА. МОЖЕ ДА СКАНДИРАТЕ САМО АКО ГО ПОДКРЕПЯТЕ. НЕГО ЗДРАВЕТО НА НАРОДА НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА, ЩОМ ПРАВИ ПОЛИТИКА НА ИНАТ. ОЩЕ ЛИ ИМА МАЗОХИСТИ КОИТО ГО ПОДКРЕПЯТ???

984

tankist

преди 12 години

утре сутрин някоя *** от герб , ще обяснява с плам , че всъщност тиквата, не го е казал това , че е сънувал, че е сомнамбул, че е говорил на господ не на хората, че сам си говори, че е разказал 8 приказки в една от МС и затовоа така е прозвучало, после като го питат тикви той ням да отговори на въпроса а ще почне да изрежда какво е построил, сътворил, подарил, и тн и накря ще обяви че всъщност станишев е подписал договори със шеврон през 2007 и сега тиквата ще неще ще добива газ, та така в БГ

983

Анонимен

преди 12 години

Политика на инат- това само герберестите го могат!!! СРАМ!!! ГОЛЯМ СРАМ ПРЕД СВЕТА!

982

leonsio

преди 12 години

"Бербатов бил готов да се завърне в националния." Сигурно Бойко го е навил, за да задтане до него още един мъжкар!

981

Iwan

преди 12 години

то целото упавление на държавата му е на инат

980

СИЛВИ

преди 12 години

СРАМУВАМ СЕ , ЧЕ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИВИ ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ.ОЧАКВАНИЯТА МИ БЯХА ГОЛЕМИ МИСЛЕХ, ЧЕ НЕЩАТА ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ.УВИ ТОВА НЕ СТАНА.ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ , ЧЕ С МОЯ ГЛАС ДОПРИНЕСОХ ЗА ИДВАНЕТО НА ВЛАСТ НА ЧОВЕК В КОЙТО НЯМА НИЩО ЧОВЕШКО.ЗА ДВЕ ГОДИНИ БЯХМЕ СМАЗАНИ ФИНАНСОВО , ИКОНОМИЧЕСКИ,ПОЛИТИЧЕСКИ ,ДУХОВНО.ГОСПОДИН ПРИМИЕР РЪКОВОДЕНЕТО НА ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ Е ФУТБОЛЕН МАЧ ИЛИ ДЕТСКА ГРАДИНА,АКО ВЪВ ВАС ИМА ПОНЕ ЕДНА ЧАСТИЦА ДОСТОЙНСТВО МОЛЯ ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА.ПОЖАЛЕТЕ НАШИТЕ ДЕЦА , НАС ВЕЧЕ КУЧЕТА НИ ЯЛИ!!!

979

leonsio

преди 12 години

Боко, не на ляво, обърни се надясно и виж на третия етаж прането. И ти така си просна накъканите ***! "Боже, Боже, колко простотия има в тази страна", ако трябва да перефразираме поета!

978

Анонимен

преди 12 години

Понякога ми се иска този като заговори и някой да го прасне с един голям развален розов домат по суратя та да млъкне да се затъкне най-накрая.

977

Анонимен

преди 12 години

Ако така се беше изразил във Франция,щеше да му отрежат главата на момента,както на Антоанета.Да извини публично или ще му закачим един процес във Хага,тоя къде се намира...Тоя *** на народа ли се дърви бе!Ами комунизма отдавна свърши Другари от всички партии.До изборите трябва всичките да са свалени защото България ще се превърне в диктатура.Не си ли задавате въпроса защо лидерите на останалите партии не реагират на това арогатно,немприемливо и скандално поведение на Другаря борисов