35

Анонимен

преди 12 години

Тройната я няма вече,само че от Европа май нещо липсва доверие и към Двойната(продължение на тройната).

34

extremist

преди 12 години

че пък с какво заслужаваме да сме в модерна европа ???????????????

33

преди 12 години

Румънците мислят че сме по-добре от тях.. българите мислят обратното.. хората съвсем се побъркаха! :D

32

Анонимен

преди 12 години

Цвъцко ще се произнесе ли!?:) Сигурно сега пак БСП му "сглобяват" фразите:)))

31

ZLA

преди 12 години

Само глейте-как Румъния ще влезе преди нас!Защото и сега са по-добре от нас,и като заплати ,и като живот!Ще си останем кошчето за ***.Щото сме си такива.Всичко което можа да замине,замина и още заминават.Тук ще останат само-не всички-***,старци и деца-потенциални емигранти.

30

kasapin

преди 12 години

NEISKAT VAS BULGARITE ZA6TOTO STE NAI DOLNATA NACIA NA CVETA OT VAS PO DOLNI NEMA I KRADETE CAS GZOVETESI CTOITESI VAV VA6ATA MRSNA BULGARIA A NEBEGAITE OT VA6TA BULGARIA NALICTE BULGARI .

29

Анонимен

преди 12 години

Тези не четат ли български вестници няма корупция, има независима политически Комисия за борба с корупцията, независим политически извънреден съд, който ще гледа престъпления, свързани с корупция по висшите етажи на изпълнителната власт...Как така корупция... нали все пак не ни управляват мутри и беше променен законът за обществени поръчки (а грешка той не беше променен, само критикуван и ... тишина, тишина, само тя ни остана от тях).Аз лично това все пак го тълкувам като малко конгратюлейшънс госин Борисов и госин Цветанов, все пак нали всички международни служби си умирали да работт заедно с Цветанов, а само Бойко го приемали у тях.

28

до 10

преди 12 години

Ти ако беше умен щеше и тук да успееш! :D

27

Анонимен

преди 12 години

Никой не иска мутри, ръководители на нарко банди в Европа!:) Няма как да стане с Боко и Цоко начело!

26

??

преди 12 години

Просто ги е страх че нашите *** ще плъзнат по милите им европейски странички! Ама иначе могат да ни говорят за интеграция нали? :@:@ ДОЛУ ЕВРОПА!

25

бЕдНяК

преди 12 години

Ясно е че държавата ни е на автопилот отдавна, но защо Англия е извън "шенген", а ние се натискаме за там.

24

крадци

преди 12 години

за къв шенген сме?????????Границата с Турция е разграден двор,но пък и в европа се водим само на хартия,по какво си приличаме с европейците...с нищо.Освен че може да пътуваме с лична карта.

23

ШегенМенген

преди 12 години

Да си го държът тоя Шенген. И като не ни приемат кво? Ние на по-зле няма къде да идем. Като влязохме в ЕС да не би нещо да се промени. Алоооо... в ЕС влязохме преди 4 години.23 байЮрдан, има голяма разлика между Шенген и Еврозоната.

22

Българин

преди 12 години

Ясно е защо се дърпат холандците - никой не иска орди престъпни *** да му нападнат държавата !!!Докато не *** или изсалим тая ***, никой никъде няма да ни иска !!!!

21

байЮрдан

преди 12 години

И по-добре ,че няма да ни приемат в Шенген,че иначе на всичките *** помощите ще станат в ЕВРО.

20

Emil

преди 12 години

Не разбирам на какво злорадстват червените ***.В началото вината не беше на ГЕРБ наистина, но колкото повече време минава, толкова повече става тяхна. Това е защото трябваше първите 6 месеца от управлението да изметат всички хрантутници от държавната администрация, да съкратят щата на половина, да вдигнат заплатите двойно, да обявят анонимни конкурси.До сега щяхме да сме наистина в европа, ако преди 20 години, имаше лустрация се бяхме оттървали от всичките мазници.

19

Краен

преди 12 години

Тука ни требе,една *** да прелети над *** и да ни заличава целото въшливо племе,бръснещо си крачетата

18

izmoren_mitnichar

преди 12 години

Е па дайте го тоя Шенген , де....

17

Анонимен

преди 12 години

Нещо физкултурника ще каже ли!?:))) Мисля че пак БСП-то са виновни:))))

16

до 16

преди 12 години

Очаквам с интерес да чуя какво изказване ще направи Поразяващата уста.Миналата седмица "отсвири" Плевнята та се чудя сега кой е наред.