782

Анонимен

преди 12 години

Висок интелектуален потенциал събран в "мъжкари". Весело е в България. Общото им IQ знае ли някой?

781

Анонимен

преди 12 години

Тези бастуни на снимката по-скоро за меки китки минават, отколкото за мъжкари.

780

Анонимен

преди 12 години

До 815 . На такива им казват -"Посранци" . На кого разчита Плевнелиев за да го изберат- жалка картина.

779

Господ е събирач

преди 12 години

Господ е събирач, събира прости с прости .... умни с умни....

778

Анонимен

преди 12 години

"ще ги изнесем и на изборите и в директен бой, ако потрябва."Кои сте вие бе, льольо? Ти, залухавият форумец от една страна, и милионерите и милиардерите на мафията от друга? :))) Ако си толкова глупав да смяташ, че те са с теб - пада ти се гърча и страданието.

777

Топ шоуто МУ..

преди 12 години

Следете редовно новинарските емисии, очаква се видеорепортажът: Първолаци от ГЕРБ пишат писмо до др. Плевнелиев

776

Анонимен

преди 12 години

Има мъжкари, които тръгнат ли, ще пробият бронежилетките с 2-те титанови плочки, с които са ОМОН (Русия; нащите НС/ГДБОП и СОБТ са с по една). Пикльовците и п*тьовците от страна на БСП/ДС ще ги изнесем и на изборите и в директен бой, ако потрябва.

775

Анонимен

преди 12 години

С такива "мъжкари" за първи подържници в кампанията, на Росен му е спукана работата. Не му трябват опоненти за да се провали.

774

van Gaal

преди 12 години

Hristo e dobar kato futbolist.....kato harakter e kragla nula.........edno vreme beshe sastanal zad VIS 2

773

Таничка

преди 12 години

По простотията и неграмотността,бездарието,тъпоумието, много, ама много си приличате.Хващайте гората и беж да ви няма, че ако останете в България жална ни майка.Мъжкар е мъж, който има мозък и интелект не такива ритни топковци и пожарникари като вас,тръгнали да се правят на политици.

772

osata

преди 12 години

Симпатизирам на Плевнелиев! Но ако в предизборния щаб на ГЕРБ има съветници, то най-добре ще е да ги сменят, докато не е станало късно. До тук вече имат 2 груби грешки и ако продължават с такива ентусизирани и смешни защитници на Плевнелиев, нищо чудно да загубят много гласове на техни симпатизанти или колебаещи се за кого да гласуват. Плевнелиев не се нуждае от защитници!

771

Анонимен

преди 12 години

"Интелектуалният" елит на ГЕРБ начело с " Да.......Мамата" се включва в предизборната борба.

770

Моник Дянков

преди 12 години

Ех, каква любовна снимка! Как няма тия двамата мъжки другари да се подкрепят! И после се чудим защо Бойко не иска да се жени повторно. Ми той си обича нас, пък нека разни комунисти се занимават с тая хетеросексуална любов! Ние мъжете се занимаваме само с нас!

769

Анонимен

преди 12 години

само така Ицо, много добре си го написалбраво!

768

!!!

преди 12 години

ICE,ICEE...EDINSTVENATA TI GRE6KA BRAT W SLU4AYA E,4E SI SI WAOBRAZIL,4E ZADUNAIKATA E DARJAVA I W NEYA JIVEYAT TRUDOLIUBIVI HOHA S NEPROMITI S 4ERVENA POMIIKA MOZA4ETA,KOITO NA WSI4KOTO OTGORE ZA S OGROMNI PRETENCII ZA "KOMPETENTNOST"("partiyata na kompetentnosta") I T.N.T.TI SAM HODI PRI P R A V E 6 K YA T A R I K A T DA SE NADYAVAME 4E SI GI WIDYAL PO-OTBLIZKO I PRECENKATA TI E TO4NA.ZNAEM 4E SI IMPULSIVEN-RESPEKTIVNO ISKREN. E D N O BRAVO OT MEN.ZA POVE4E NE SE NADYAVAI.

767

bolka

преди 12 години

Ехеее, започна да ми става весело, след като прочетох изявлението на Стоичков! Голям цирк! Очаквам с нетърпение утрешния ден, че сигурно ще бъде още по-весел!

766

БоСимеонов

преди 12 години

Христо Стоичков и целият му авторитет. Това говори много. Интересно как щеше да напише писмото си "Камата" на английски.

765

А???

преди 12 години

Гласувах за ГЕРБ,сега сер... на тях-същите са като тези *** от 20 години,що ни крадат! Не приеха закона като в Хърватия...знаете кой! А ти ристо не ни карай с прословутата си глупост да гласуваме за калфин!

764

Анонимен

преди 12 години

neeee....prosto ne e verno.......vseki den ima nov teatralen etud s nov aktior.....zatova obicham Balgariq....

763

смях

преди 12 години

Ха-ха!Ха-ха-ха-ха!!!!!Егати цирка!