495

Анонимен

преди 12 години

Интервю с Плевнелиев:- Как се чувствате?- Както каже другаря Борисов!- Какви са политическите ви възгледи?- Както каже другаря Борисов!- На колко години сте?- На колкото каже другаря Борисов!- Искате ли да станете президент?- Както каже другаря Борисов!

494

ББ

преди 12 години

до 530 :Това комуниЗтическо ГЕЙб идва ГЕЙ болшевици , нали другарю ГЕЙ от бандата на серГЕЙ ?

493

raq

преди 12 години

520, това не е важно какво има. Повечето политици имат по един пристан и в чужбина и винаги могат да заминат навън, затова не им пука за политиката , която водят тука. Тях не ги интересува накъде ще се развива Б-я, те имат интерес да сме бананова република.

492

Анонимен

преди 12 години

Ето, че на Плевнята не му били искали подкуп но и Цвинокио не лъжел.На това му се вика герберска работа и очаквам съвсем скоро баш Бабуина да се провикне,че виновни са Станишев и световната криза.Трупата на цирк Борисофф определено е много бездарна.

491

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев е единственият кандидат, към когото няма редица от компромати.

490

Анонимен

преди 12 години

В ГЕРБ няма нито един читав човек, който да става за кандидат на нещо, различно от чистач на нужник ! Даже и за последното се съмнявам дали има компетентни хора сред гербавите. Така че който и да беше кандидатът бе ясно че той е : 1. Подкупен 2. Сервилен 3. С изкуствено напомпан имидж 4. С неясно минало и съмнителен произход на имуществото

489

Гражданин за EРБ

преди 12 години

"Лично на мен подкуп не ми е искан и аз лично подкуп никога на никого не съм давал".Това заяви пред журналисти кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев.ПЛЕВНЯТА ИЗЛЕЗЕ ЛЪЖЕЦДА НИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ ПЕТЪР МЛАДЕНОВВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ СА ГО ЗАПИСАЛИ, ЛЪЧКИНЯТА ПЛЕВНЕЛИЕВА СЕ Е ОПЛАКАЛА НЕ САМО НА ЦЕЦКО БРОКЕРА, АМА И НА ЕДНА ДУЗИНА ХОРА...ЕГАТИ ПОМИЯТА ДЕТО ИЗЛЕЗЕ ТОЗИ ***

488

525

преди 12 години

Хи-хи-хи щях да се съглася с теб, ако шума беше вдигнат от БСП или лудото Яне :))). Ама в случая Цуцко пак счупи тъпометъра и в милиционерското си престараване на разбираем за тиквеничетата език си натресе автохеттрик :))) За това с удоволствие ще продължавам да се забавлявам с тази тема :)))

487

Анонимен

преди 12 години

"Другаря серГЕЙ , не е ГЕЙ ." - въздъхна членът на ГЕЙб Wiktor и пусна във форума още една от своите актови фотографии на които е с друг ***. Кой знае? Може да му се усмихне късмета тази вечер, да му се обади някой нов непознат ГЕЙбер за да си разнообрази скучните нощи?

486

ха-ха-ха

преди 12 години

Е що бе Плевньо нали си много словоухотлив, а сега мълчиш като шаран :). Те го питат кой му искал подкуп, а той обяснява, че не му били предлагали :)))) И разбира се за всичко е виновен Станишев :))). И аз имах такива подозрения, че гадния комунист се гримирал като Цуцко и умишлено поставил въпроса за подкупа :))). То всъщност Серго и Цуцко са едно и също лице даже :)))

485

От Неврокоп

преди 12 години

Познавам Росен. Връстници сме.Завършихме средното си образование в училище където неговата майка беше учителка по математика и партиен секретар на ППО. Баща му беше учител в същото училище и редови член на ППО на БКП. Росен беше знаменосец и секретар на Учкома ( ДКМС). Не вярвам той да се е отказал от това в което вярваше ( ДКМС-БКП). Ще гласувам за него с удовлетворението, че съм гласувал за БКП, чийто член съм и сега.

484

Анонимен

преди 12 години

Кога немската държава е забранила на строителната фирма на Росен Плевнелиев Ирис да упражнява дейност в Германия, както и какви санкции са й наложени. Причината била измами с трудовите договори на служителите и техните осигуровки.

483

Анонимен

преди 12 години

Действително Плевнелиев нито е взел, нито е дал и именно заради прозрачността и коректността в действията му, ще гласувам за него. Смятам, че прекалено много шум се вдигна около тази тема...

482

Анонимен

преди 12 години

768 дка на брега на морето в Черноморец.Плевнелиев е направил изгодна инвестиция, защото едва ли има по- усамотено място по цялото Черноморие от скалистия бряг между къмпинг Черноморец и курортното градче. Днес там се е издигнала елегантната вила на министъра, като в двора й има басейн и барбекю. Нищо не скрива панорамата към морето, наоколо няма други строежи. До неотдавна до това място е криволичела пътека.Тази пролет местните хора с изумление виждат, че се прокарва асфалтиран път, който е дълъг 3 км. За всички е ясно, че освен министърът и неговото семейство няма кой друг да ползва това шосе. Не е ясно обаче за чия сметка е асфалтирането, има ли подробен устройствен план, кой е трасирал шосето.

481

бенас

преди 12 години

Всичко, което прави ГЕРБ е чалгаааа... щракайте с пръсти спокойно. Скоро ще ви свършат и салфетките

480

до 510

преди 12 години

Искаш да кажеш, че Златев и Бойко си го слагат или по-точно, че Златев го слага на Бойко.

479

Анонимен

преди 12 години

Министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев, кандидат- президент на ГЕРБ е най- богатият в кабинета на Борисов, има 5 къщи,две ателиета и 12 милиона лева в банки. Заедно със съпругата си Юлияна той е купувал, препродавал, дарявал, прехвърлял имоти, като на размаха на семейство Плевнелиеви може да завиди дори агенция за недвижими имоти. Вътрешният министър Цветанов с неговите шест апартамента в София изглежда като беден роднина на този фон.

478

До 514

преди 12 години

Колко смешно и жалко ти става като четеш коментарите на герберската ***. Преди време наглите гербери и атакисти пуснаха слухове че Станишев и Янев са гейове. И разбира се малумната пасмина бойковска скочи като шаран на въдица.И до ден днешен продължават да повтарят като папагали тези глупости по форумите. Разбира се това ниско образовано правителство се радва на тази ниско интелигентна аудитория. Герб се молят с всеки изминал ден колкото се може повече културен народ да напусне страната. На тях им трябват хора с основно образование, чалгари,дебелогъзи мутри, вонящи ***, прости селяни и грозни силиконови пачаври. Иначе кой друг ще гласува за тях.

477

ДПС+БСП=Пъвванов

преди 12 години

БСП+ДПС+СДС+БАН+ВСС+***+Синдикати=Първанов+Кунева+КалфинБезбожници и предатели на Рода Български

476

bobi

преди 12 години

Лапсуса на Цветанов изкара беля на Плевнелиев.Само това им трябва на БСП-материал за медийни гадости.Но Плевнелив е свестен човек и здравомислещите и честни хора в България ще го изберат за президент-колкото и това да не се харесва на комунистите.Време е България да тръгне по европейския път.Време е...И аз ще гласувам за него .