157

Ради

преди 12 години

ще ги бият защото когато те бият ги уволняват като последния случай у трето районно с онзи полицая Николов аман от тая държава като не си пази служителите не знам какво правиме тука е като мене по чуждите държави и това е

156

продължение от153

преди 12 години

Той ми каза, че не могат да не им изхвърлят *** защото щели да си го изхвърлят кадето намерят!ПРОСТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ С ТЕЗИ ЖИВОТНИ, ТОВА Е .

155

Българин

преди 12 години

151 - какво пазят бе, те и г.зовете си не могат да опазят !!! Как се стреляло срещу 20 "човека" ?!? - Ами като не смеят да стрелят, защо са им тия пистолети? Даим ги вземат и да им раздадат по една Библия тогава !!! Имало и женски *** с колове - и какво? - Стреляли са във въздуха, щото са баби, а не мъже и не полицаи !!! Прасета на държавна хранилка !!! Защо са ни полицаи, които себе си не смеят да защитят, камо ли гражданите эи имотът им?

154

сбъркана работа

преди 12 години

*** ги разбери тия ченгета - когато и където трябва да се намесят решително и дори да приложат сила не го правят...а когато трябва да се действа тактично - те бият наред.

153

сбъркана работа

преди 12 години

*** ги разбери тия ченгета - когато и където трябва да се намесят решително и дори да приложат сила не го правят...а когато трябва да се действа тактично - те бият наред.

152

ДО 147

преди 12 години

Не то полицаите бяха гледали филми с Чък Норис и гърмяха по дискотеките затуй сега нямат право да гърмят тааа

151

тцтцтц

преди 12 години

Живея в къща срещу една тумба *** около 100 и повече "човека", значи 15-тина семейства. Тези *** живеят на тази държавна земя от 50 и нещо години /не преовеличавам/ и никога досега не са плащали вода и данак смет!Днес ми се обаждат от софииска вода и ме предупредиха, ако до края на седмицата не си платя ще дойдат и ще ми отрежат водата!Вчера, понеделник минават боклуджиите и че съм оставил един чувал *** повече и при въпроса ми към началника,защо изквърлят *** на тези отсреща,

150

Българин

преди 12 години

147 - ако тия полицаи бяха извадили пищовите и застреляли трима ***, дали другите нямаше да се изпокрият като плъхове? Потърси в Интернет - има достатъчно клипове за това как постъпват полицаите в нормалните държави, когато бъдат нападнати и животът им е заплашен - стрелят на месо без да се замислят въобще - това е действителност, а не филм !!!

149

Анонимен

преди 12 години

За вас тва е само една статия в интернет, нали ***? Ами ако и вие познавате някой от момчетата? Давате ли си сметка, че те са млади мъже, със съпруги и малки дечица? Тая вечер можеха да не се приберат у тях. *** долни сте,форумни герои! Тея момчета пазят децата ви от дилърите и именно такива са гонели днес. Знаете ли как се стреля срещу двайсет човека бе?! Измежду *** е имало и жени с колове! Стреляли са в въздуха. Целунете си децата и благодарете на Господ, че не сте били там.

148

Българин

преди 12 години

"10 *** НАПАДАТ ДВАМА ПОЛИЦАИ. Трима от тях са останали живи"Когато започна да чета ТАКИВА заглавия в новинарските сайтове, ще се убедя, че полицаите заслужават да им плащам заплата с данъците си !!!

147

Преди 1944-та

преди 12 години

В едно съседно село *** откраднал кон. Скрил се, но го намерили и хванали. Осъдили го на смърт. Не за посягане на полицай, а за кражба. Обесили го в центъра на селото. Дали някой после е посмял да краде.Селото се казва Вардим, близо до Свищов. Може би нашето население не е узряло за демокрация. Особено ***. Може би тия хуманни закони не помагат за доброто на хората, а насърчават престъпността.

146

Анонимен

преди 12 години

"11 души разстреляни при опит за побой с колове и прътове над полицаи" - така би изглеждало заглавието, ако мястото на действието беше отвъд океана.

145

до 144

преди 12 години

Много филми с Чък Норис и Сегал си гледал, ако ще и по 30 км на ден да бягаш, ако ти изкочат 10 + бесни селянина с колове и пръти си загазил и няма спасяване. Ти да не мислиш че им е разрешено със заредени и насочени пистолети да се разхождат полицаите? Мене ме хваща страх като се замисля в каква анархия живеем и как може хора да нападат безнаказано полицаи. Утре тея апаши ще обухат (и не само) някой член на вашето семейство и тогава с друг глас ще запеете! Винаги е лесно да даваш акъл....

144

123

преди 12 години

Волен бил луд аааа,ще ревете за него

143

Българин

преди 12 години

И стигае с тия заплахи за хъхряшка автономия - те и Столипиново поискаха преди време... ами ще им я дадем, бе !!! Всички *** ще бъдат натикани в няколко големи гета-анклрави и ще им дадем автономия, ноооо !!! Никакви вода и ток, освен ако не си ги плащат, никакви помощи (щото са граждани на друга "държава" вече), никаква здравна помощ в нашите болници, а ако някой опита да пресече границата на гетото (т.е. държавната граница), разстрел на място.Хайде да им дадем автономия, навит съм.

142

Анонимен

преди 12 години

Еми то с мека китка полицай не се става я да ви опъне началника ви всяка сутрин да бягате по 20 км ще видим колко кандидати ще има за полицаи и как ще разберете тез пищови що ги носите. Гаси изнежената полиция дето ще ни пази и по едно роззова патрулка да ви дадат.

141

от 137

преди 12 години

Корекция/чехските управляващи са по големи *** от нашите/

140

Казах!

преди 12 години

Ама така като се замисля, по леко с изказванията, защото ако открият шистовия газ, може НАТО да ги въоражат и да им помогнат да освободят държавата от... нас! *** дъжавата... Обичам БЪЛГАРИЯ, но ми омръзна вече. Никакъв ред, безобразие!

139

Българин

преди 12 години

Мисля, че е крайно време на ушевите да им бъде иззето служебното оръжие, защото явно то не им служи за нищо. Оръжие се дава на мъже, а не на ***. Не знам какво трябва да направи някой ***, та Ушев да се осмели да го простреля, ако не смъртоносно, то поне колкото да го неутрализира. Ако ще хъхрякът да свали гащите на ушевият и да почне да го кеца, то т.нар. "полицай" сигурно пак няма да смее да се защити, само тихичко ще си попъшква.Пълният и демонстративен отказ за съпротива на тия хрантутници срещу *** истъпления вече е неписано правило, явно по заповед отгоре - именно заради това, както много пъти съм казвал, т.нар. "министър" на вътрешните работи Цецо *** трябва не само да бъде свален от постът си, но и съден за противодържавна дейност !!! Защото какво друго е да забраниш на полицията да озаптява бандитите дори при най-наглите им престъпления? Значи работиш ЗА бандитите, против държавата, против гражданите и, нарушавайки правата им !!!

138

тцтцтц

преди 12 години

137И там ли *** са *** като в бг.