70

Анонимен

преди 12 години

бизнес се прави со пари или со дупе...

69

Анонимен

преди 12 години

Няколко пъти казах, че Българската държава и *** са несъвместими понятия. Както Рим и Картаген.

68

Жоро

преди 12 години

Големи гадове са КГБ-истите в Кремъл използват всеки повод да си направят реклама, а това че само за една година в Русия са станали 20 самолетни катастрофи изобщо не им пука. Да летиш в Русия е все едно да играеш на руска рулетка. Но при всеки удобен случай обвиняват руснаците всеки друг само не и себе си. Алма Тур са виновни и аз да съм и аз няма да ги извозя докато не ми се плати. Големи гадове са руснаците за сетен път се убеждавам.

67

Анонимен

преди 12 години

Tези хора (говоря за туроператора и България Еър) не си знаят интереса! Другата година ще разправят колко по-малко туристи има в сравнение с тази. Кой нормален човек, при положение че зарязват сума ти народа на летището, ще каже "Отидете в България на море". Нито сме най-евтините, нито сме най-чистите, нито сме най-любезните, че да си струва да дойдат при нас. Такива неща се решават в съда, а не трябва да се изкарват на невинните хора, които са платили пари, за да дойдат тук.

66

Анонимен

преди 12 години

Така е 62,*** го обяснявяй на нашите дупедавци,наричащи себе си русофили.Какво значи това?Че за тях майната й на България,важна е русията им.Това са съвременните еничари-по страшни от ислямските фундаменталисти.Те поне вярват в бога си ,а нашите и това нямат-само Русия и нищо друго.

65

112

преди 12 години

*** *** *** ***....

64

Мнение

преди 12 години

Наистина защо не четете внимателно, преди да почнете да дращите? Хейтъри нещастни! Русия обвини Bulgaria Air за кризата с туристите у насКъде пише, че са обвинили държавата?

63

Анонимен

преди 12 години

Мутрите в България,тоест *** са на път да унищожат и последното което е останало от туризма в България. Само една мафиотска групировка може да спре самолетите си и да злепостави цялата ни държава заради 5 милиона лева. Министри, Дайте на бедняците от *** 5 милиона лева преди да съсипали окончателно държавата.

62

Анонимен

преди 12 години

Значи според руснаците, превозвача трябва да вози, независимо дали му се плаща.... брей, тогава АероФлот защо иска пари за билети, а не ги раздава безплатно! Туристите са палтили на АлмаТур не на BulgariaAir, ама тоя факт водкаджиите го пропускат!

61

Азъ

преди 12 години

Руснаците не пропускат повод да ни го закчукат, още не могат да преживеят кремълските дерибеи, че влезнахме в НАТО и ЕС. И забубиха влианието си върху нас.

60

Мнение

преди 12 години

Поне руснаците се грижат по един или друг начин за сънародниците си. Българи в подобна ситуация щяха да висят като прани ***, а БГ управниците щяха да се правят на ни лук яли, ни мирисали.

59

do 55

преди 12 години

Близо 90% от авиокомпаниите носители на национален флаг са частни.

58

До 52

преди 12 години

Много знаеш с кого какъв договор сме имали . . .

57

ГЕРБЕРАСТ

преди 12 години

Пишете нещо за нашия бог-Боко/тиквата/.За нас той е като слънцето,въздуха и водата.Боко,обичамете.Само ГЕРБ ! пп Ние от *** ти благодарим за правителствения самолет.Да го ******* ш******** електорат !

56

До 52

преди 12 години

Затова швабите излязоха най-умни. Направиха си директен газопровод. Но немците не са комплексари, като нас. За тях по-важно е да се осигури на населението и на икономиката ресурс. И не носят от 10 кладенеца вода, колко са им виновни руснаците.

55

ДО 49

преди 12 години

"Bulgaria air"e национален превозвач.И като такъв .......ти си направи изводи ако можеш????????

54

Анонимен

преди 12 години

Все пак кой е допуснак частна фирма да носи името БЪЛГАРИЯ-ЕЙР и на самолетите й да бъде националния трибагреник.Защото страната ни нама нищо общо със скандала-това са отношения между частни фирми и има съд за това.А руските оценки са от времето на развития или какъвтам социализъм.Те явно още живеят в миналото.

53

До 49

преди 12 години

Русия не обвинява България .Четете поне заглавията бе ! Вие като видите "Русия" и все едно ви бъркат в г-за . ..Веднага скачате и почвате да плюете...

52

прасчо

преди 12 години

а защо Българския Правителствен самолет трябва да извозва чужди граждани? Дали Путин и Медведев биха пратили техния самолет за български граждани в чрезвичайни обстоятелства? Толкова мирише цялата ситуация,че чак смърди.За пореден път бяха използвани обикновени хора за разрешаване на спор между търговци.....А догодина кой ще почива тук,където мръсните канали се изливат в морето,мръсния бизнес се е настанил удобно ?

51

до 51

преди 12 години

Ние нямаме договор с Украйна, а с Русия, техния спор н е ме касае. Русия се е задъжила с договор да доставя газ и 2 месеца ни държа на стдено зимата, ерго не си е изпълнила договора и трябва да плаща неустойки !