37

Pilot

преди 12 години

Хм, тука нещо ми намирисва... Алма тур имат участие при закупуването на единия ербъс на БГ Еър, даже ако някой е летял с него, сигурно ще се сети, че има надпис "АЛМА ТУР" точно под задните врати за пътниците. В момента не мога да се сетя за регистрацията му, но май беше LZ-FBC. Така, че пак има някаква игра ми се струва, ама нейсе, ние сме свикнали....... п.п. Това ми е коментара от първата статия по случая.

36

до 31

преди 12 години

Тя жена ти вече го направи на мен това,че даже и друго-))).Виж си рогата ,бе-))

35

Анонимен

преди 12 години

ЕЙ *** НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ ЧЕ СЪМ СЕ НАСРАЛ ОТ ***. И КАЗАХ КАТО НЕ ЗНАЕШ МЪЛЧИ. ***. ЕЛА ДА ИЗВЪРТИШ ПО ЕДИН КАВАЛ НА ТЕРМИНАЛА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ТУК

34

!

преди 12 години

Mинистър-председателят Бойко Борисов заяви категорично, че ако не се постигне споразумение, лицензите на всички участници в скандала трябва да се отнемат...Държавата, в лицето на държавната администрация, не може да отнема правото на дейност на търговски фирми по повод на подобни прецеденти. По този повод може да се произнесе само съдебната власт.

33

MiG-25

преди 12 години

До 31 ще дойда , но първо ще уважа жена ти на летище ,,Сарафово ,, .

32

MiG-25

преди 12 години

До 30 нищо лично към теб ,но аз съм авиотехник !Самолета на публикуваната снимка е ,,МД -82/83 ,, на Би Ейч Ер ,, .Това , че ти си се насрал от страх на летище ,,Бургас ,, е твой проблем !Да не се летял с ,,Бул Ер ,, !!!Това е най-смотаната авиокомпания в Света !

31

Анонимен

преди 12 години

ДО 29 ТИ КАТО СИ ТОЛКОВА УМЕН ЗАЩО НЕ ДОЙДЕШ НА ЛЕТИЩЕТО В БУРГАС ДА МИ ВРЪТНЕШ ЕДИН КАВАЛ

30

Анонимен

преди 12 години

МИГ 25 ВИДЯХ МЕ ЧЕ РАЗБИРАШ ОТ САМОЛЕТИ ,НО КОЙ САМОЛЕТ НА КОЯ ФИРМАЕ НЕ ЗНАЕШ И ЗА ТОВА СИ МЪЛЧИ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ. ОСТАВИ ПО УМНИТЕ ДА КОМЕТИРАТ ТИ САМО ЧЕТИ. ОТ ВЧЕРА КИСНА НА ТОВА ЛЕТИЩЕ И ЗНАМ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.

29

FAI

преди 12 години

До 23Много си *** момчето !Много добре е , че не си пилот или щурман , че тогава ни се е.. майката !

28

До 24

преди 12 години

Свръхлуксозна авиокомпаниявозят та в 30-годишни самолетиносят ти изсъхнал сандвич увит в найлонотвънка самолета тук таме е боядисан с четка на ръкаи тук там липсва некое нитче

27

Идиотизъм

преди 12 години

Като оставим настрана безумните изказвания на правителството, които нямат прецедент с намесването на държавата в отношенията между две частни фирми, още по-*** са изказванията на масата коментиращи, които са виждали самолет само на снимка в днес.бг.

26

MiG-25

преди 12 години

За хора , които искат да знаят -bgaircharter/Това не е самолет на ..... Тази която я писахте е друга , но първо попитайте бившият премиер Костов защо я продаде ?

25

Ала-бала Тур

преди 12 години

Като са прибрали парите, а не плащат никой няма да ги превозва. Нито Бългерия, нито Виз аер.

24

20

преди 12 години

Впечатленията ми, че БГ Ер като компания не струва, са натрупани по съвсем други поводи

23

Анонимен

преди 12 години

ДО 22. КАТО НЕ СИ ЗАПОЗНАТ ,МЪЛЧИ. ТОВА САМОЛЕТ НА НА БГ ЕР ЧАРТЪР. А ПРОБЛЕМА С ПОЛЕТИТЕ Е ЕДИН И СЪЩ. ЯСНО

22

MiG-25

преди 12 години

Отново , снимката не отговаря на истината ! *** , обърнете внимание на самолета - той не е на ,,Bulgaria Air,, ! Това е самолет ,, MD -82/83 ,, на друга българска авиокомпания !Самолетът на снимката е на .... ?Чакам отговор от *** !!!

21

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 12 години

НЕ СЪМ ОЧАРОВАН, ЧЕ С МОИТЕ ПАРИЧКИ ЩЕ ИМ СЕ ПЛАЩА СЕГА ТРАНСПОРТА!

20

Анонимен

преди 12 години

ДО 18. НЯМА ЗА КАКВО ДА ОТНЕМАТ ЛИЦЕНЗА НА БГ ЕР, ТЕ НЕСА ВИНОВНИ. ТИ ПРОСТО НЕ СИ В ЧАС.

19

ВМ

преди 12 години

Защо пък България трябва да плаща, ако не се разберат. Тия руснаци нямат ли си държава да се погрижи за тях. Това е проблем м/у частни фирми, не дръжавни. Бойко няма никакво право да се намесва и да ни харчи парите!

18

Анонимен

преди 12 години

много ще се изкефя ако отнемат лиценза на БГ Ер. Няма по-смотана авиокомпания