325

Патилан

преди 12 години

Целият свят знае, че САЩ са най-големите терористи, но лицемерно се прави, че им вярва ! Преди атентата е имало е злато за 169 милиарда долара, след атентатите е намерено злато за 200 милиона!А къде е останалото?Не може близнаците, а дори и сграда номер 7, и 3те да паднат абсолютно надолу, без да навредят на нито една друга постройка - тук вече говорим за супер случайност или се дължи на гениалните американски строителни инжинери? Бил Купър, който е убит за откритията си, има 8 часа и 20 минутно обяснение как са съборени, и как събарянето на 3-те сгради са дело на хората, които ще въведът Новият Световен Ред. Днес на планетата едва ли има човек, който вярва в официалната версия - че 19 араби самоубийци са отвлекли 4 пътнически боинга! Според експерти Самолет в никакъв случай не е в състояние да срине кулите-близнаци! Пък и на записите от срутването ясно се вижда, че кулите падат навътре, като при дирижирани и целенасочени срутвания! Ключът към всичко това се крие в кула-7, чието събаряне по мнение на над 10 000 архитекта е контролирано!!! В кула номер-7 на Световния търговски център са се намирали нюйоркските отдели на ЦРУ, на Сикрет сървиз, на данъчната служба, комисията по борсите и ценните книжа, а също така оперативен център и бункер на кметството на Ню Йорк за извънредни ситуации!!! Защо не е разследвано срутването на кула номер-7 от СТЦ ??? Този 47-етажен небостъргач, НЕ е бил подложен на удар от отвлечен от терористи самолет, но се срива напълно вертикално, осем часа след удара на терористите срещу съседните кули-близнаци на Световния търговски център. Федералната агенция на САЩ по извънредните ситуации НЕ Е ОБЯСНИЛА това срутване, комисията за терористичните актове от 11 септември го е ИГНОРИЛА! Всъщност комисията 9/11 ръси глупости, като например: сграда -7 пада, защото имало пожари в мазето и това довело до разрушаването на колоните, а на клипчета се виждат пак същите прословути взривове от дясно на сградата отдолу - догоре! Самолетът-фантом разбил се във външната стена на Пентагона не се вижда на нито един запис на охранителните и любителските камери! Вижда се само взрив! В Пентагона не са намерени останки от самолет, а само няколко трупа, по нищо не личи, че е ударен от самолет. Интересно как при удара самолет, като Боинг 757 прави такива нищожни щети, за свойте размери и скорост с която се разбива, да не говорим как тревичката отпред не беше мръднала и как агенти носеха в една ръка "останки" от разбилия се от преди 1 час самолет, минути след това самосвали зариват поляната отпред с пръст и полицията иззема всички камери !? Защо нито един евреин, работещ в офис в СТЦ не отива на работа на 11.09.2001? Случайност или късметче? В СЪЩИЯТ ДЕН И В ДВЕТЕ КУЛИ НИТО ЕДИН ЕВРЕИН НЕ Е ОТИШЪЛ НА РАБОТА !!!Няма друго обяснение на това освен, че са знаели какво ще стане.

324

Патилан

преди 12 години

Да, естествено........почнаха да подготвят "Стадото" вече, за заколението!Тоест, за нов по-голям атентат, след като се увериха вече, че *** лесно се манипулират! Какво значи боят се от нови атентати?Фирма " Secur " се е управлявала от Марвин буш - брат на Буш старши, същата фирма охранява и летище Дълес и авиокомпанията Юнайтид Еърлайнс. Основен акционер в не я е кувейтско - американската корпорация KuwAmCorp, управлявана от Уърт Уокър III -роднина на клана Буш и Миша Юсеф Сауд ал Сабах - зет на емира на Кувейт. 2000 г. Марвин Буш оглавява борда на директорите на HCCInsurans -един от застрахователите на Световния търговски център!!! Дни преди терористичната атака, двете кули на Световния търговски център са закупени от евреин на име Голдщайн. След това той ги застрахова срещу самолетен тероризъм за 3.5млрд $. Няколко месеца след атентатите собственика съди с иск за 7 млрд, т.е. за всяка кула по 3.5млрд. В крайна сметка съда отсъжда 2.3 млрд обезщетение. Няколко седмици преди атентатите горните етажи на сградите са били затворени за уж някакъв ремонт. Вкарали са машини за дупчене и никой не е дал информация за какво са! Само са обяснили, че трябва да се прокарват кабели за някакъв интернет. Никой не е имал достъп до тяхната работа. Само се поинтересувайте на кой фирмата е отговаряла за сигурността на сградите?Нюйоркският комплекс "Световен търговски център" е осъществената мечта на братята Рокфелер, тяхна скъпа рожба. И макар че по-младият, Дейвид, е жив (днес е на 96 години), никой не се изкуши да вземе интервю от него или неговите деца и наследници по темата "11 септември"!!!

323

Относно медията

преди 12 години

Дяволът е в Ройтерс !Лидерът на британските лейбъристи прави следното изявление по адрес на Ротшилд : Тази шайка кръвосмучещи *** се явяват основната причина за неизчислими беди и страдания в Европа през този век и натрупват своите огромни богатства главно чрез разпалване на войни между държави, които не би трябвало никога да се карат! Всеки път когато има проблеми в Европа, навсякъде където слуховете за война се разпространяват и човешките умове се изпълват от ужас от възможността за промяна и катастрофа, вие трябва да бъдете сигурни, че кривоносковците Ротшилд играят своите игри близо до този регион на безпорядък. Коментари като този, всяват тревоги в Ротшилдите и затова ТЕ купуват агенция Ройтерс, за да имат контрол над медиите!!!Контролираната информация е по лоша от невежеството, защото умишлено заблуждава!!!Разберете, че новият световен ред действа на принципа 'Разделяй и владей" и ще се опитат да ни обърнат едни срещу други, на базата на религия, етнос и политически виждания!!! Разрушавайки и подлагайки, арабите и мюсюлманите на открит геноцид и принуждавайки ги да търсят убежеще в Европа. Англо-американският елит изкуствено, нагнетява антагонизма между арабите и европейците! Истинските терористи са в Пентагона, а не някакви араби или крайно десни кукумявки!!! Тези във форума, които вярват на Ройтерс, Хабер си нямат от света! Хабер си нямат даже, че земята се върти!!!

322

Майкъл Мур

преди 12 години

Нищо не е вярно в тази "статия"!Много така бързичко се пишат глупости за Пентагона.Там просто направо се ***...направихо го много глупаво но пък извзеха всички записи и покриха ПЕТИМАТА основни свидетели които казват че е малък безпилотен самолет /като ракета/ и т.н. и т.н.Не знам защо ни заблуждават и останките са супер смешни и никакви.А зграда 7 защо пада преди двете кули още???? Много въпроси но има и много тревожни снимки и свидетели.

321

PROUS

преди 12 години

AI STIGA S TEZI BOLSHEVISHKI MNENIQ VE KAPUTI 4ERVENI NESHTASTNI...TOVA BGRINA E EBATI GLAMA, ZA NIKAV UJ NE STAVATE.

320

Патилан

преди 12 години

USA - глобалният терорист!!! Безспорен факт е че Съединените Американски Щати диктуват развитието на събитията в т.нар. "горещи точки" по целия свят. Какво става в страните в които се намесва САЩ. Страните са напълно съсипани до състояние на хуманитарна катастрофа. Повече от очевидно е, че ако има световен агресор и империя на злото то това може да бъде единствено САЩ. Ако САЩ беше човек определението за него щеше да е само едно - патологичен престъпник. Жертвите само от Виетнамската война на САЩ са около 6.5-7 милиона над (4 милиона цивилни! включвайки 600.000 камбоджанци) (9). Корейската война - 3.6 милиона. Ембаргото срещу Ирак след войната в залива 1 милион. Още един милион иракчани в настоящата война в Ирак. Броя на жертвите на НАТО в Афганистан е неясен. Сухарто антикомунист, подкрепян и въоръжаван от САЩ и запада 2 милиона. Да оставим настрана, че жертвите на втората световна война също следва да се припишат на капитализма. Както ще покажа в следващ текст капитализма, расизма, национализма и крайната му форма фашизма имат обща етична основа неравеството на хората, която е противоположна на социалистическата и комунистическата етика. Това добавя около 60 милиона жертви на сметката на капитализма. Жертвите на поддържаните от САЩ и запада хунти в Латинска Америка са около половин милион. Атомните бомби в Хирошима и Нагасаки съвсем безсмислено употребени 400 000 жертви. Като теглим чертата се получава 14-15 милиона жертви на капитализма от Втората световна война насам като жертвите на последната не са включени! За какво се бори САЩ сега? Измисля си врагове за да води агресивни завоевателни войни с цел грабеж на природни ресурси! Отчитайки всички тези неща следва да заключим, че определението Империя на злото подхожда много на САЩ, даже бихме могли да разширим понятието до цивилизация на злото.

319

Иво

преди 12 години

Еврей, ти оригинален такъв ли си?)

318

Еврей

преди 12 години

320, не можеш да отречеш че добре се справяме. Ето, дори след като "гениалните" българи разкриха подлия ни план, пак става по нашата. Взехме ли либия? Взехме я. Защо хората слушат нас, а не вас? Та защо си мислиш че един ден ще си платим? Ти ще си платиш ли един ден за говедата които си изял? Звучи смешно - какво могат да направят говедата на човек? Не е справедливо, но такъв е живота, вие сте по-висши от говедата, ние сме по-висши от вас, пише го в библията, ама кой да чете.

317

wolf

преди 12 години

Всичко което стана на 11.09 е измислено и дирижирано от висши американски политици,и това можете да го разберете от филма "Духът на времето".Там подробно е описано как и защо тази трагедия се е случила.

316

глупости

преди 12 години

Тази глупост, че нямало нито един загинал евреин, откъде си я измислихте? Намерете един списък със загиналите и вижте, че има. Има хора с фамилия Коен, Айзенберг, Голдщайн ....

315

До 318 !!!

преди 12 години

Брей абе вие евреите все си мислите ,че другите хора (неевреите ) са *** и не мислят и все искате да командвате парада като си мислите че сте най-умни и най-добри ,да ама не ,ще дойде ден в който ще заплатите за всички злини които сте причинили на човечеството и на държавата Палестина ,която нагло окупирахте !!!

314

Анонимен

преди 12 години

Когато няма враг се измисля такъв,за да могат да се отпуснат пари от Държавния резерв за борба с него.В противен случай стотици хиляди чантаджии ходещи и бъркащи си в носа по цял ден в Пентагона и други институции ще останат без работа.Страхът насаден от тероризъм у хората,води до съгласието им да се харчат милиарди за да им се гарантира спокойствие.Това си е рекет от съвременен тип.У нас се правеше с бухалки.После страхът се настани и всеки се застрахова.

313

Еврей

преди 12 години

Е, разкрихте ни, признавам отново подценихме българския гений. И по-леко ли ви е сега, като знаете че сте наши роби?

312

9/11 е манипулация!

преди 12 години

Четири години след онзи 11 септември 2001 няколко неща могат да се смятат за сигурни. Първо. След много кратък уплах ислямът се съвзе, надигна се и в момента бие "кръстоносците" на Буш по всички фронтове. Бие ги просто където мърдат. Победите на храбрите американци се изразяват главно в героично отстрелване на сватбари с ракети и в издевателства над затворници в Абу Гариб и Гуантанамо. Инак си гинат като герои, а полза - никаква. Второ. САЩ са в Ирак и всички викат: "Ама то заради нефта..." - но защо в такъв случай същият този нефт поскъпва така главоломно и май е на път да сбъдне мечтата на Осама бен Ладен барелът петрол да струва към $150? САЩ нали са стъпили върху всичките онези безбрежни морета от нефт - защо в такъв случай им се налага да вадят петрол от собствените си запаси? А от друга страна, петролни компании, свързани, естествено, със семейство Буш реализират печалби, което също май става простичко: себестойността на един барел, казват, е около 10-12 долара, а цената му на пазара гони стоте - чиста работа. Пък преди да започне кръстоносната война на Буш за вечните петролни полета, тоест през онази ми ти 2001, въпросният барел струваше $30.А! Ето го и лицето на дявола... Носът, козята брада, малко от рогата... Маса народ го е видял, значи е истина...Има и теза, че "11 септември 2001" година много удобно е вкарал САЩ в клещите на полицейщината. Е, тогава защо в Ню Орлийнз националната гвардия стреля на месо по някакви си мародери? Защото в САЩ цъфти обикновен бандитизъм, който, естествено, си е пряк резултат от изкуствено построената полицейщина. Да не говорим за умопомрачителните публикации за пеленачета, присъстващи в свръхсекретния списък на потенциални терористи, които не се допускат в самолетите по американските летища. Полицейщината винаги е водела до взрив на престъпността и това тъкмо в САЩ би трябвало да го помнят най-добре. Ама те там май не гледат собствените си филми за двайсетте и трийсетте години...

311

Истината за 11/9

преди 12 години

На тази дата, преди 6 години 19 терористи от арабски произход едновременно вземат контрол над 4 самолета Боинг. Два от тях блъскат в кулите на WTC (World trade center), 3-ти в сградата на министерството на отбраната, а четвъртият се разбива в поле в Пенсилвания в следствие от съпротивата на пътниците..До тук добре, нищо ново и неизвестно, макар и чудовищно. Но въпросите остават отворени:- Дни преди терористичната атака, двете кули на Световния търговски център са закупени от евреин на име Голдщайн. След това той ги застрахова срещу самолетен тероризъм за 3.5млрд $. Няколко месеца след атентатите собственика съди с иск за 7 млрд, т.е. за всяка кула по 3.5млрд. В крайна сметка съда отсъжда 2.3 млрд обезщетение.- Според експерти самолет в никакъв случай не е в състояние да срине кулите-близнаци. Пък и на записите от срутването ясно се вижда, че кулите падат навътре, т.е. като при дирижирани и целенасочени срутвания!- Защо нито един евреин, работещ в офис в СТЦ не отива на работа на 11.09.2001? Случайност или късметче?- Самолетът-фантом разбил се във външната стена на Пентагона не се вижда на нито един запис на охранителните и любителските камери!!! Вижда се само взрив! Друг е въпросът как един начинаещ пилот може да уцели наземна цел със скорост от 600-800км/ч? + това в Пентагона не са намерени останки от самолет, а само няколко трупа!- Не са намерени никакви останки от четвъртия самолет, "разбил" се в полята на Пенсилвания!- В кула номер седем на Световния търговски център са се намирали нюйоркските отдели на ЦРУ, на Сикрет сървиз, на данъчната служба, комисията по борсите и ценните книжа, а също така оперативен център и бункер на кметството на Ню Йорк за извънредни ситуации. Защо не е разследвано срутването на кула номер 7 от СТЦ? Този 47-етажен небостъргач не е бил подложен на удар от отвлечен от терористи самолет, но се срива напълно вертикално, осем часа след удара на терористите срещу съседните кули-близнаци на Световния търговски център. Федералната агенция на САЩ по извънредните ситуации не е обяснила това срутване, комисията за терористичните актове от 11 септември го е игнорирала.

310

онбашията

преди 12 години

много е задръстено това оправдаване пред конспиралниците, защо трябва да ни интересува мнението на тези *** същества? те са бедни и с нисък социален статус, в каквото и да вярват нищо не зависи от тях. аз като бях ученик се спусках в безкрайни спорове с *** всякакви, но това е абсолютно безсмислено, нито глупавия човек може да си промени мнението, нито има значение дали ще го промени. глупаците трябва да се дразнят, интернет е перфектен за целта, какви са тия глупости с обясненията?

309

ПИЧ НА 25

преди 12 години

ВСИЧКО Е ТЕАТЪР,РАЗИГРАВАН ОТ ЕВРЕИТЕ,ТАКА ДЕ... АМЕРИКАНЦИТЕ - масони,илюминати и разни други секти,които движат света.Дори и бат' Ви Бойко е с връзки в еврейските среди още преди да създаде Г.Е.Р.Б. .Така,че ... ТЕ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ,ИСКАТЕ ИЛИ НЕ .. И СИ ПРАВЯТ КАКВОТО С КОГОТО СИ ПОИСКАТ.

308

До 311 & 312

преди 12 години

Ето още двама лауреати....."шъ съ упраим" скоро с такива като вас, мхм.

307

do 311

преди 12 години

това е много добър въпрос :)

306

Анонимен

преди 12 години

Обяснете как падна третата сграда без да е ударена.