88

Анонимен

преди 12 години

За 500 години турците не успяха да заличат българския народ , а комунистите почти успяха за 45.Благодарение на далновидната политика на партията (БКП-БСП) този процес продължава и сега.Всички млади и кадърни българи заминават на запад с еднопосочен билет.Да ви е честит празника другари.

87

$

преди 12 години

Да им имам проблемите на кавалите от парламента. Това ли е най-важния въпрос в държавата в момента? Тези 240 измамника от години получават заплати без да са свършили работа и за 2 стотинки! В БГ парламент са достатъчни не повече 120 депутата!

86

Анонимен

преди 12 години

Убийците и мародерите, тези, дето източиха предприятията, дето правиха безброй "заменки", които съсипаха напълно страната и 3 пъти я доведоха до фалит, като не се посвениха да продадат дори златния резерв на България, мръсните, малограмотни комунистически ***, пак надигат глава. Но да се молят да не стане пак ситуация като в края на 1996-началото на 1997, щото ако тогава избегнаха заслужената екзекуция, при едно ново такова положение може и да не я избегнат.

85

до 65 и 59

преди 12 години

геноцида за който говориш бе наложен от бащите и дядовците на сегашните управляващи.човек трябва да почита историята и да отдаде почит на загиналите за свободата хора.но дали ще си роб на комунист или на някой ф....т е все тази.кой ще ни освободи от сегашните поробители.

84

DO 80

преди 12 години

G-N BOQDJIEV VIE QVNO STE LUD.

83

Червенков

преди 12 години

Я, в 21 век в България още имало царисти...точно натирените немски царе ни загробиха - спомнете си националните катастрофи, превратите и как царчетата ни направиха колония на Германия и най-бедната страна в Европа с неадекватната си политика. Добре че комунистите се погрижиха за тия *** без да се церемонят много.

82

ЧЕРВЕН ГЕНОЦИД

преди 12 години

КАКТО Е КАЗАЛ ДРУГАРЯ ЛЕНИН , ИМА САМО ДВЕ КЛАСИ - ПРОЛЕТАРЯТ И БУРЖОАЗИЯ . А КАЖЕТЕ МИ СЕГА , КОМУНИСТИТЕ МИЛИОНЕРИ , МУЛТИМИЛИОНЕРИ , МИЛИАРДЕРИ И МУЛТИМИЛИАРДЕРИ НА ПРОЛЕТАРЯТ ПРИЛИЧАТ ЛИ ВИ ?

81

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

EDNA PARTIQ KOQTO NAU4I HORATA DA PREDAVAT PRIQTELITE SI I SEMEISTVATA SI ZA DA OCELEQT FIZI4ESKI.GOCE , KOSTOV I DOGAN SA JIVIQ PRIMER ZA TOVA.

80

Анонимен

преди 12 години

Комунизъм=Националсоциализъм !Обаче има и нормални хора,дето го проумяха това!Разчитам на нормалните българи,дано се окажат мнозинство!

79

Николай БОЯДЖИЕВ

преди 12 години

До Ташунко Яд ли те е? Ние социалистите сме организирани и не сме хаймани като вас. Партията дава на всички които защитават социалистическите цености. Вечер си пия бирата и си хапвам кюфтета ,а ти пиши без никакъв смисъл. До каде ни докараха другите? С заплатата ми на археолог какво мога да си позволя? Не е както когато имаше всичко през комунизма. Смолян е нашият червен бастион и ще следваме Сергей до победата! Ще развеем червеното знаме! Ще има метла за сините и ГЕРБерите. Към победата!

78

Анонимен

преди 12 години

Пртизаните не са убили и един нацист през цялото време са ограбвали и убивали собствения си народ на 9 септември пращат хората в Белене за им вземат къщите с една дума разбойници

77

нагла червена сган

преди 12 години

Пак интрига, вкарана от гнусната партийка на Съсела. И тези хора, изпълнени с омраза, злоба, чиято единствена цел е да разединяват и дасе докопат до властта с всякакви мерки, искат пак да ни управляват. Хора, бъдете внимателни в избора си и знайте, че тежкото положение на БГ от 65 години се дължи точно на тях - на другарите, техните синове, а сега и внуци, които продължават да искат да ни управляват.

76

Анонимен

преди 12 години

На 9ти справедливостта възтържествува. Крадците и убийците на монархо-фашизма си получават заслуженото, България се нарежда на страната на победителите и с цената на много жертви се превръща в единствената страна бивш съюзник на швабските ***, която след войната е с увеличена територия.Започва и най-светлата част в Българската история, единствената в която за държавата работеше за народа!

75

XX

преди 12 години

Учеха децата да се отричат от родителите си и другите да им се присмиват и обиждат, ако те не са влезли в ТКЗС-то. Кои бяха партизаните. Това бяха най-неграмотните, най-пропадналите, най-бедните които не са постигнали нищо, нямат нищо и кои избиха - избиха будните мозъци, предприемчивите, но най-вече избиха хора, мирни хора, затова че имат нещо, че са изградили, че са постигнали нещо.

74

Анонимен

преди 12 години

Честит празник братя.

73

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

POUKATA E QSNA.NIKOGA POVE4E KOMUNIZAM I BSP NA VLAST.

72

Адолф Хитлер

преди 12 години

Сталин е наше момче!Заедно си поделихме Полша.

71

ан

преди 12 години

НЕ ИСКАЛИ ДА СТАВАТ НА КРАКА. ЗАБРАВИХА ЧЕ ХОДЕХА НА МАНИФЕСТАЦЙИ И КРЕЩЯХА БКП ВЕЧНА ДРУЖБА. ТИЯ КАТО ЧЕ ЛИ ПАДАТ ОТ МАРС. НАЛИ ВСИЧКИТЕ ТИЯ ДЕТО СА В ПАРЛАМЕНТА СТРОИХА КОМУНИЗМА. ТАКЪВ КОМУНИЗЪМ ПОСТРОИХА ЧЕ НИ Е.АХА МАМАТА. И СЪЩИТЕ ТЕЗИ 21 ГОДИНИ СТРОЯТ КАПИТАЛИЗМА.ТАКЪВ КАПИТАЛИЗЪМ ПОСТРОИХА СЪЩИЯТ КАТО КОМУНИЗМА. КАКТО КАЗВАШЕ ТАТО НЕДОНОСЕН СОЦИАЛИЗЪМ. СЕГА СТРОЯТ НЕДОНОСЕН КАПИТАЛИЗЪМ. ЛОШОТО Е ЧЕ ЧАСТ ОТ ПРОСТОТО ПЛЕМЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕЯ *** ШИМПАНЗЕТА И СЕЛСКИ ТАРИКАТИ..

70

Анонимен

преди 12 години

преди всичко искам да пратя много поздрави на майките на администраторите на този смотан сайт и да им го начукам разбира се :)

69

ATAKA

преди 12 години

И ПАРТИЯТА ИМ ЛЯВА!И ЕЛЕКТОРАТА ИМ ЛЯВ!И ЛИДЕРА ИМ ЛЯВ!.... С ДВЕ ДУМИ - ЛЯВА РЕЗБА!