135

Жо

преди 12 години

КАЛАМБУР- Нашият национален отбор е съставен от суетни манекени, "умиращи" за звездна слава по чалготеките. Олеле, ужас! Прочетете името на треньора им ЛотарМатеус отзад напред и ще се убедите- СУЕТА *** ол...еле...Ужас!

134

Stan

преди 12 години

Забравяте, че всичко е от БФС ..те казват кой да играе и не се гледа кой е добър играч, а кой има повече връзки. Все пак това са си допълнителни пари. Докато цялото БФС не падне, няма да има оправия

133

пенсионер

преди 12 години

такава ни е държавата такива са управниците,ТАКЪВ НИ ФУТБОЛА....какво искаме...

132

Демокрад

преди 12 години

Куманизма е виновен......

131

Анонимен

преди 12 години

Закривай!

130

Демон

преди 12 години

Тея некадърници не зная защо още лапат народна пара. Призовавам всички да бойкотират българския футбол, докато тези пияндурници докажат, че могат да играят и поне малко футбол!!!

129

...

преди 12 години

България има само 3 лога в тия квалификации по тоя показател националния отбор е след световните сили Малта с 4 гола...Фарьорски острови с 6 гола...колкото БГ национален отбор с по 3 гола са и другите гиганти Лихтенщайн,Люксембург и Исландия...сега за да е пълно насирането БГ трябва да остане на заслужено последно място в тая група и следващите квалификации дори 4 урна ще е много...направо 5...тогава другите отбори ще се молят от 5 урна да им се падне България вместо Люксембург примерно...

128

Fearless___

преди 12 години

За сведение от 1976 до сега само 2 победи срещу тия като едната година с единствен гол от дуспа,а другата година познайте кое поколение?На Пенев разбира се...със Костадинов и Сираков голаджии....от тогава до сега само го ядем големия швейцарски салам!

127

Fearless___

преди 12 години

И аз това си мислех към края на мача че за световно или европейско да се паднем със Сан Марино,Андора,Люксембург и Лихтенщайн в една група пак няма да се класираме.*** срама,*** позора!

126

Апостол Апостолов

преди 12 години

Българският национален отбор по футбол е най- слабият в Европа. Сигурен съм, че дори отборите на Сан Марино и Монако могат да ни бият. А може и отборът на английската гимназия да млати нашите. Те са пълни, абсолютни некадърници!

125

Анонимен

преди 12 години

хахахахахаха! е това вече е върха!Как не ги е срам тези момчета да играят не знам.Аз ако съм на тях ще се махна от националния!И Лотар Матеус ако продължи да бъде треньор, значи няма грам чувство за отговорност!Просто няма смисъл да се коментират....предизвикват толкова интерес, колкото отбора ни по бадминтон например!

124

Шпеер

преди 12 години

На мача с Англия,публиката трябваше да напусне стадиона....след първото полувреме.

123

Анонимен

преди 12 години

Направи ми много неприятно впечатление след мача с Англия как Благо Георгиев се оплакваше, че публиката не ги била подкрепяла, че тва, че онова... Абе кой ми *** в гащите.. И още някакъв друг мрънкач от отбора му пригласяше. Все някой друг им е виновен, не могат дори да губят достойно. Жалки са.

122

Анонимен

преди 12 години

Колко сме жалки,о колко сме жалки...

121

Анонимен

преди 12 години

И футболистите са като всички българи,кой от къде ги хване все ги ОПРАВЯ.Толкова им е акъла.

120

123

преди 12 години

Levatsi...kakto i da go poglednesh

119

do 130

преди 12 години

Бихме ги преди няколко дни на волейбол.

118

БАЙ МАНГО

преди 12 години

братята българи пак се на сраха европейско не световно още 70 години да не видите некадърници,то всъщност няма и да видите де....като *** сте долни БРАТЯ БЪЛГАРИ

117

xaxa

преди 12 години

"последно Българиа -турция 3:0" - с какво се друсаш ти бе??

116

ПИЧ НА 25

преди 12 години

Това е последния мач на националния,който гледам за поне 10 години напред.Направо са трагични,еееей.А следващите квалификации не ми се мисли.Да се оправят.Днес загубиха още един фен.Не,че много им пука,ще се сетят те за феновете-ама късно,къснооооо.САМО БДИН ВИДИН !