615

Анонимен

преди 12 години

Бабо Яго няма какво да им обясняваш 67 г роби са си достойни за теглото цулувайте сега корпорациите от САЩ и внасяйте *** на Китай а вашите заводи къде са и искате пари ееми няма ,няма продуция нsма и пари.

614

Баба Яга

преди 12 години

До:ЯЖ МИ ГЕРБЕРСКИЯАбе....ти знаеш ли какво искаш? Навремето при бай Тошо внасяхме петрол на безценица от Русия,правехме бензин и реекспорт на последният.И Русия си мълчеше.Бензина струваше 0.20 лв.за литър.Оплюхме Русия,възвеличихме САЩ по времето на демокрацията, сега искате евтин петрол! Да ви го осигури Монката Паси...ама той се спаси в щатите,пък сега ний ще го ядем пепелив!

613

:)

преди 12 години

до 619 Тея двамата на снимката ще съберат ***, мусулманите - помаци и турци и действително интелигентните и/или работливи българи. Толкоз!

612

ГЕРОНТОФИЛ

преди 12 години

Колко е сладка.........

611

Анонимен

преди 12 години

"Маргарита Попова очаква победа от първия тур"Аз пък се надявам ГЕРБ да отиде в историята. В сравнение с милиционер-комунистите, БСП и ДПС са за предпочитане.

610

ЯЖ МИ ГЕРБЕРСКИЯ

преди 12 години

До 618 : Ами да те запитам и теб другарю - защо в Гърция без комунизъм пенсиите почват от 2000 евро а тук у нас след 65 години комунизъм са по 100- 200 лева . Обяснете гърците ли са 30-40 пъти по-работливи от нас Българите или комунизма е лош или се опитваш да твърдиш , че сегашното правителство е намалило пенсийте 30-40 пъти и преди да дойде на власт ГЕРБ пенсийте бяха по 2000 евро .

609

Анонимен

преди 12 години

Стига с тоя комунизъм и с това онова само Волен може да спре разграбването на държавата дано овчето стадо се събуди най после за което дълбоко се съмнявам.

608

Я,МАРШ МА

преди 12 години

ГОСПОЖАТА НА ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ ОЧАКВА ПОБЕДА НА ПЪРВИ ТУР МОЖЕ БИ В БОЛНИТЕ СИ БЪЛНУВАНИЯ.И МЕЖДУ ДРУГОТО КОЙ ЛИ Я БРЪСНЕ ЗА СЛИВА,ТАЯ МИРИЗЛИВА.

607

ЯЖ МИ ГО ТИ

преди 12 години

До пост 607Говньо,ти не разбра ли,че тая дето стана на 5.07.2009 г. вече няма да става? Единственият кандидат предложен само от един човек е наш Роско. Изключено е 2,2 млн.просяци(пенсионери) и 1,3 стръганаци (безработни) да гласуват за ГЕРБ.Няма как собствениците на фирми да агитират за ГЕРБ след като половината от тях са заявили фалити в съдилищата,а другата половина чакат да им дойде реда.Ти не разбра ли, че с търчане по бозалъците с ножи в ръце държава не се управлява?Другите го разбраха.

606

ЯЖ МИ ГЕРБЕРСКИЯ

преди 12 години

Обяснете ни другари , кратко и ясно защо в Гърция без комунизъм пенсиите почват от 2000 евро а тук у нас след 65 години комунизъм са по 100- 200 лева . Обяснете гърците ли са 30-40 пъти по-работливи от нас Българите или комунизма е лош , чакам другари !

605

ЯЖ МИ ГЕРБЕРСКИЯ

преди 12 години

Кажете другари . Чакам ! Чакам аргументирано предложение , кой ще се справи в тая световна икономическа криза с непрекъснато повишаващи се руски цени на енергоносителите със съдбините на България за да гласуваме за него .

604

ЯЖ МИ ГЕРБЕРСКИЯ

преди 12 години

Нещо не схващам другари , хем е имало здравеопазване в България , хем Българската нация е най-болната в света и с най-висока смъртност , как така другари обяснете , как е възможно , след 65 години комунизъм Българската нация да е най-болната в света ?

603

Баба Яга

преди 12 години

Страх ви е от него нали..............Това е заложено в платформата му.Преразглеждане на всички незаконни сделки и изземване на огпрабеното в полза на народа!

602

до яж си ГЕРБ сам

преди 12 години

Ми щяхме за повелителя на Финансите , ама ваши Бойко не го издигна , забравил е за него- ха ха ха ха ха ха ха ха

601

до #609

преди 12 години

Стига с тази АТАКА бе! Стига с това шизофренно ченге от ДС !

600

до яж си ГЕРБ сам

преди 12 години

за" БОЙКОВИСТИТЕ" ще гласуваме !!! ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха Спасителя на БЪЛГАРИТЕ - ха ха ха ха ха ха ха

599

Анонимен

преди 12 години

Да каже каква реформа има в съд. система?Тая беше правосъден министър и реформа никаква,щяла като вицепрезидент да я направи.Приказки за герберасти.

598

Баба Яга

преди 12 години

До 607Само Атака и Волен ще ни оправят! Всички грабители до сега от 1989г.в затворите!

597

Gen

преди 12 години

Добър избор (поради липса на друг реален кандидат). Плевенлиев е качествен човек, но няма да гласувам за него, защото не искам ГЕРБ (тоест ББ) да завземе и президентската институция.

596

ЯЖ МИ ГЕРБЕРСКИЯ

преди 12 години

Хайде другари , не чувам да предлагате за кого да гласуваме , след като твърдите , че ГЕРБ не стават . Кажете кой е добрия управник на България за да гласуваме за него . Чакам ! Чакам аргументирано предложение , кой ще се справи в тая световна икономическа криза с непрекъснато повишаващи се руски цени на енергоносителите със съдбините на България за да гласуваме за него .