39

до Пацко :)

преди 12 години

Мечка в средата отгоре, отсрани - пингвини.

38

До 29

преди 12 години

Ти явно си лицемерен поп!От рода не ме гледай какво правя,а ме слушай какво ти говоря!Всеки НОРМАЛЕН човек би си го помислил,но явно ти не си от тях!

37

Анонимен

преди 12 години

До 15: Вечния спор Софиянци - Селяни.... Да се направят КПП-та на границите на София и да се въведе визов режим... Никой Софиянец да не напуска София без виза за провинцията и никой Селянин на де влиза в София без виза.... Това да важи и за външните инвеститори - селяни.... Фирми като HP и други да могат да назначават единствено и само кореняк софиянци (ооооо невъзможно, те няма да имат право да развиват дейност на територията на София, тъй като не са Столичани

36

vonoto

преди 12 години

*** nekuv

35

До 32

преди 12 години

Мечка и пингвини

34

Анонимен

преди 12 години

до: 77777 - по-скоро е от ония с пагоните, от ДС които от тогава имат усещането че са недосегаеми. Точно като теб *** такъв. Явно в предизборния щаб на БСП освен на редакторите от днес (под масата), плащат и на хора да пишат коментари. Ужас...

33

до 17 Даката

преди 12 години

Да, всеки има право да подобри комфорта си на живот в собственото си жилище, но и всеки трябва да се съобразява с хората около него. Има такива нахални същества, които не се съобразяват с никой около тях и се мислят за центъра на вселелената. Престанете да плюете човека. За да го направи сигурно има причина. Не е този начина, но всички които живеят в блок или кооперация е ясна картинката.

32

пацко

преди 12 години

тест за всички "софиянци"в Борисовата,до езерото с лилийте има чешма,какви животни имаше по нея,преди доооста години!успех ;-)

31

Анонимен

преди 12 години

Спорът е решен демократично - с пистолета ...

30

до 26

преди 12 години

Ти ми тропай на главата независимо от времето пак да видим няма ли да те забуам с некво дърво.

29

Анонимен

преди 12 години

"...Ако имах пистолет бих ги избил !!Злобата е обсебила всички!"Явно и ти си заедно с всичките.

28

77777

преди 12 години

Този пенсионер е от демократите дето преди 20 години подрипваха и реявха като магарета по площадите. Добре е усвоил правилата на демокрацията в България - правото е на страната на силата.

27

СФ

преди 12 години

Не е това начинът. И не е само от мизерия. Това е от възпитание, манталитет и отсъствие на държава. Защото всички виждат, че цари безнаказаност. Даже и да има закони тяхното прилагане е толкова условно, че те по-скоро дразнят отколкото да принуждават. За съжаление масово хората са се овълчили и проявяват агресия за щяло и нещяло...

26

Анонимен

преди 12 години

Грешите!Тоя *** го е направил от злоба!Аз си правих ремонта от 10.00 часа до 12.00 и след обяд от17.00 до 19.00!И пак идваха да ни правят забележки,че има прах,че има мръсотия!След всяко тръгване на майсторите се метеше и миеше!Ако имах пистолет бих ги избил !!Злобата е обсебила всички!

25

крушка - опашка

преди 12 години

Еми кой с каквото има, с това отива на война! Аз бих я наритал с кубинки.

24

romero

преди 12 години

Ненормална работа ,в 21ви век се оказва че живееме с инстиктите на първобитните. Интересно ми е обаче къде са сега тези коментетори дето миналата седмица заради едно подобно събитие в Перник пишеха тук че този град трябва да се огради с ограда??? Инциденти стават всеки ден и на всякъде ,обаче ако недай боже е в Перник почва голямото плюене по форумите. Както казах и преди проблема не е в определена община ,проблема е в държавата и сбърканата ценностна система на обществото.

23

HeyJude

преди 12 години

Я, в тълковния речник, вече имало и думата "конфлик"... От БАН благодариха ли ви вече за приноса?

22

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

От такива като 2ри вече ми се повдига...Дано жената се оправи и живее

21

Napushen-Buhal

преди 12 години

За умния софиянец (15 пост) ми беше коментара...

20

Анонимен

преди 12 години

"Интелигентен начин за решаване на спор между "граждани" на европейска столица!"Ако са къртели две-дри седмици бетон в съседния апартамент и милиционерите на Цецо не са щяли да се намесят понеже е маловажен случая, всеки ще откачи.