81

SirT

преди 12 години

... Ама защо не ги интегрират? От там лесно се дава акъл, когато ти дойде до главата да видим какво става. А падне ли Шенген пък тука няма да остане пукнат РОМ. Ще заминат там да барът релси.

80

Анонимен

преди 12 години

Защо се хабят да ги местят? *** върху катуна! Хем ще и обеззаразят и почвата която са освинили тези бацили!

79

Петьо-Евреи

преди 12 години

до 76. първо със *** ще се разберем тука а после и със вас турците. НЕ НА ПАРАЗИТИРАЩИ ПЛЕМЕНА ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА.

78

Анонимен

преди 12 години

влаковите "конвой"?

77

Анонимен

преди 12 години

Айде интегрирайте ги сега *** французи. Най-много ревете и най-много ни критикувате, че не интергрираме и дискриминираме ***. Айде да ви видим как ще го направите. Много е лесно да говориш като не ти е дома, сега ще се учим от вас как става.

76

Анонимен

преди 12 години

До кога с това лицемерие господа политици и псевдоправозащитници ? Защо не се организира един общоевропейски референдум "за и против експулсирането на *** извън ЕС", да видим какви ще са резултатите - дали няма да са 99.99% ЗА?

75

До 73

преди 12 години

В Чехия ако не се лъжа имаше такъв случай.

74

Петьо-Евреи ИЗРОДА

преди 12 години

с трамваи експулсират BG роми.СИГУРНО ОТ ТРАМВАИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ САМО ОГЛОЗГАНИ КУПЕТА ДОКАТО ГИ ПРЕВОЗАТ . ЗА ПРЕВОДА4 НА *** КАТУН ДА НАЗНА4ИМЕ СУПОЛИВИЯ "Петьо-Евреи",ХЕМ ЕЗИКА ИМ Е ЕДНАКЪВ ,ХЕМ И В КРЪВТА СА ЕДНАКВИ,ДА ГИ ВОДИ ЗА НЕЗАКОНИЯ НЕЛЕГАЛЕН ИЗРАЕЛ ,ТАМ Е РОДИНАТА НА ***,

73

do: Петьо-Евреин

преди 12 години

Евреино пише се АЗ не АС - поне това научи !!!

72

V

преди 12 години

Вместо да ги местят, по-добре да ги интегрират. Тъкмо ще ни покажат как точно става това.

71

Анонимен

преди 12 години

Индия е държавата с най-многобройно население,задминава вече Китай.Нашите *** ще са капка в морето там, точно един квартал .Да им се плати за да се махнат от страната ни!По-добре еднократно даване на пари за отпътуване към Индия,отколкото издръжката им за цял живот.Като имаме предвид и негативите от кражбите,хулиганството и вандализмът им,от мръсотията и заразите,които сеят където минат,единственото правилно решение е да им платим и да се отървем от тях завинаги.

70

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

Аре бе, цяла африка приютихте, ся малко *** няма???!?!?! Я франсетата да скачат на протес, те и без това за кво ли не скачат :))) не, че е лошо де!

69

123

преди 12 години

Петьо-Евреи , ти от коя сРана си, от България ли. Щото ако си от сРаната БРЮМ ти е простено.аС съм на това мнение

68

Марк

преди 12 години

Мухахахахахахаххахаахахахаххахахахахахахах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!65 най точен!!Само да попитам:Проверен ли е после трамвая за липсващи метални части?

67

Анонимен

преди 12 години

"породи възмущение сред френското общество" - пълни глупости! Абсолютно съм сигурен, че обикновенните французи напълно одобряват действията на полицията. Това че група от така наречените правозащитници и политици лицемерно се възмущават за да могат да припечелят още някое и друга евро и съответно да си вдигнат рейтинг, не значи че общество е възмутено, че полицията си е свършила работата. До кога тези *** ще бъдат толерирани, защо просто не ги експулсираме извън ЕС тези ***?

66

До 62

преди 12 години

Значи когато е до нас запада настоява да ги интегрираме,а те решават проблема с изтребване / 2 св.война/ и с експулсиране /сега/.Реват от 150 ***.Ами да им изпратим 15 000 в тоя градец и да ги интегрират.Нали са по-умни и по-демократични от нас.Да покажат как става и тогава да претендират.То така и ние можем да решим проблема .Товарим *** на влакове и ги караме в Франция и готово - интеграцията приключена.

65

Петьо-Евреи

преди 12 години

до 63. аиде стига с тоя правопис тука не сме се събрали да учим правопис ако искаш да учиш някой на правопис *** във училището и се хвани на работа учител по правопис. ас във отличие от тебе може и не много правилно но все пак разговарям и пиша на четири езика!!!

64

ТТ

преди 12 години

Гонят ги ама са първи да ни критикуват дето уж не сме ги интегрирали. ***

63

Nordic

преди 12 години

А защо не са ги интегрирали ? Значи ние да ги интегрираме, а те да ги качват по трамваите. Друго си е гомното да е в твоя двор, а френски кифлички ?

62

123

преди 12 години

i tuka da gi razkarat ot nezakonnite katuni aman