23

ТОЙ Е

преди 13 години

Този все повече заприличва на Яне от РЗС

22

Анонимен

преди 13 години

o4ilatko 6to ne vzeme6 da se skrie6 pisna mi da ti gledam vseki den fizionomiqta

21

не подражава

преди 13 години

Направо го копира 1:1. Неотдавна обеща, че ще да задържи младите специалисти в България.Тошко също ги задържаше - затворил им беше границата и който нарушеше забраната, преследване на родата му като враг на държавата.Що хора си провалиха, че и загубиха живота, защото не им даваха да се възползват от официално подписаната и държана в тайна от гражданите Конвенция по човешките права.Борисов и ГЕРБ управляват по същия начин - демократи и либерали за пред чужденците, репресьори спрямо българите.

20

Анонимен

преди 13 години

мартинчо, мартинчоооооо !!! ВЗЕМАШ ЛИ СИ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТААААА ???

19

анонимен

преди 13 години

Е какво като прилича? Не беше ли добре? А вашето управление на какво приличаше- на свинщина.

18

до 17

преди 13 години

Изобщо не са се спишнали,в момента Доган затяга редиците по райони,и то здраво!Сведения от първа ръка!

17

норка

преди 13 години

Мартинчо, със сигурност е едно от най-големите недоразумения в българския политически живот и не го харесвам. Но в думите му има истина - да, ГЕРБ желаят повече от всичко да ни върнат в миналия век. Това, че Бойко тъгува за Тато е ясно. Не беше изцепка, когато каза, че трябва да се помни неговото време. както не е изцепка и изказването онзи ден на Флоров, един от най-доверените хора на властта и по-специално Цв.Цв. и Боко - youtube/watch?v=1AxfWZubKAc Скандално бих казала...

16

4efo

преди 13 години

Единственият,последният шанс на СДС е да се разграничи от управлението на ГЕРБ и да се прочистят от отрепките в редиците си.В противен случей скоро няма да ги има на политическата сцена.Пожелавам им успех,защото синята идея все още мъждука.

15

до 13

преди 13 години

Ще вземат точно толкова,колкото им трябват!За тях не се притеснявай!Да се притесняват тези,дето в деня на изборите ще си измият зъбите и краката,и с нова вратовръзка на врата възторжено ще хукнат да гласуват,вярвайки че нещо зависи от тях!

14

ТОТАЛИТАРИЗЪМ

преди 13 години

НОВИНА ДНЕС.БГ - БЪЛГАРИЯ - ОБЩЕСТВОМомчета се оплакват, че са бити от полицай 30.08.2011 22:40

13

Распутин

преди 13 години

Като гледам смехотворните напъни и на СДС, и на БСП против Борисов, не ми се мисли какъв лобут ще ядат наесен, направо разгром! А ДПС направо са се спишнали до едни мрънкячи... Къде е предишната им наглост! Категорично, Борисов НЯМА алтернатива, поне не и между тия ***, които в момента се въдят в българската политика!!!

12

Анонимен

преди 13 години

до 10, абе кога ченгета и военни, всякакви ВКРта и началници на РПУта и бивши партийни секретари, са били демократи по идеология, а това е основния контингент на ГЕРБ и естествено синовете и дъщерите ин с промити от татковците мозъци. Тея и червени вратовръзки ще си вързват скоро, ама найсе.

11

малтинчо

преди 13 години

Този *** изобщо знае ли какъв е!?

10

олио

преди 13 години

герб са нов епизод на бкп след 22 годишна изолация.герб трябва да бъде забравен след 2 години иначе българия аут от евро съюза.

9

Не ставайте смешни

преди 13 години

Тая смехотворна анти-българска политика на герб няма нищо общо с управлението на Живков. Това е комплимент за Бойко не е дорасъл. Не само той, но и всичките ни измислени политици.Не съм привърженик на комунизма, но като стандарт бяхме на светлинни години от сега. Имаше провинция, промишленост, по-малко престъпност. Такава е разликата, че самото сравнение е смехотворно.Сега дори декмокрация няма. Има свободия и то само за богатите. Ако ГЕРБ, БСП, РЗС и етц. вземат и един глас ще е позор...

8

Боб

преди 13 години

До 7Ами има доста започнати строежи и недовършени. Всички знаем че наи лесно се краде от строеж.Всеки икса да почне такъв за да може да краде волно, уви малко имат полза да го довършат..И на това се радваме в момента, довършва се всичко...Можеш ли да минеш по започната магистрала? Започнато Метро? Може би едно състезание в започната зала?

7

Анонимен

преди 13 години

Много има да диша праха на бай Тошо. Опитва се да подражава, но не му стига пипката. Пък и не е избрал подходящите покровители. На тия карфица не можеш да им забиеш в г....а .

6

До 2

преди 13 години

`пребоядисали се набързо комунисти, нарекли себе си "демократи" `Това не са ли ДСБ и ДПС?Бай Тошо 4 лайф!!!

5

Анонимен

преди 13 години

до 5;, абе стига сте го величали тоз Бойко с тез магистрали. Проектите са правени и разработвани от предишните правителства, той просто реже лентите, това си моше, това прави.

4

Анонимен

преди 13 години

Бойко освен чистене ушите на Бай ни Тошо, е научил и някои негови мурафети!