33

do 53

преди 12 години

Brat, az sum ot razuznavaneto - chakai da si zapisha kakvi orajia imat irancite da znaem. Sigurno ste du..e i gashti s Ahmadinedjad shtom ti doveriava tia raboti. Imash li palnia spisak.

32

Петьо-Евреи

преди 12 години

робските условия на живот са създадени от самите *** при това много одавна когато главният *** мохамед е написал корана а неговите събратя са го приели.

31

Петьо-Евреи

преди 12 години

до 47. не ме разбирай по грешно ас не апелирам за унищожението на целият народ за това че трябва да се премахнат хора които апелират за унищожение на цял народ тоест исламистите. ситоацията е много сложна и да се вземе правилно решение по този въпрос. но ас ще ти кажа едно ние никога не сме правили изявления против *** и никога не сме водили завоевателна воина против тях ние искаме мир а *** не.

30

Patriot PAC 3

преди 12 години

Добре сериозно имали толкова глупави хора които наистина си вярват че иран може да постигне СЕРИОЗЕН успех над САЩ и НАТО който да изхвърли американците от близкия изток?Дайте да си говорим реално САЩ ако решат ще смачкат иран! Как може да противодейства иран?Хаотично,паническо изтрелване на ракети от типа Скъд, и най-много да изтрелят 2..3 ракети със среден радиус към израел.Масирани американски въздушни удари+множество ракети томахоук тотално ще прекършат ентусиазма на иранците! Ирак 2

29

$

преди 12 години

Демокрациите, силно обезпокоени от робските условия на живот на народите от Близкия Изток, решиха да им помогнат и съдействат за сваляне диктаторските режими на Садам, Мубарак, Кадафи и Асад. Не искат нищо в замяна, освен контрол над петролните залежи.За Иран е въпрос на време да бъде сложен на дневен ред за демократизация. Няма как да оставим бедните иранци да ги мъчат разни техни диктатори.

28

Българин

преди 12 години

Петьо, малко ли ви бяха фашистите, че мислиш така???

27

Анонимен

преди 12 години

Хаха! Даже и в момента има щати, които искат да се отделят от помийната яма - сащ!!!

26

Петьо-Евреи

преди 12 години

само *** ще ги оправи тези . като не искат мира ще има секира

25

Стингър

преди 12 години

Айде пак почнаха да разпадат САЩ!Това е показателно колко комплексирани русофили има в БГ!Не могат да приемат че русия изгуби толкова много и сега се надяват същото да се случи и на САЩ!Но ще ви кажа че сте много глупави,САЩ е най-универсалната и организирана държава в света и за кратката си история е преминала през много кризи!Каквото и злобни коментарчета да пишете няма да промените реалността:САЩ може да са всякакви но когато правят нещо го правят както трябва за това са най-великата страна

24

kotarak

преди 12 години

До 12, Новия ред --- Персийците не са араби, не ги мешай. Даже една от теориите за произхода на Българите е, че идват от земите на днешен Иран. Иначе някой американец може по тая логика да каже че и ние сме араби щом сме някъде там наблизо.

23

Данчо

преди 12 години

Ей,много *** и гъзоблизци се изцепват!Цялата дандания,подмяна с "демократични" пудели е прелюдия срещу Иран!Но,ще го отнесем и ние,щото също джавкаме като пинчери!

22

Ей, малоумници!

преди 12 години

Аз съм сигурен, че вие - *** пъпчиви пубери, които пишете тук за война, не сте се и порязвали даже през живота си - а и как иначе - нали мама реже салатата - но ако отидете на война, ще напълните гащите, а след това - и гробищата!

21

до 16

преди 12 години

Мани тая наивност. И преди е имало империи и накрая винаги са се разпадали.Да не мислиш, че това със САЩ няма да е до време? Май ти си наивен. Ще ги хакнат и ние ще сме съвременници на разпада даже.

20

Инкогнито

преди 12 години

До 12: Иран не са араби, брейниак.Иначе и аз съм на мнение, че трябва да им се пусне малко демократичен напалмец на изперкалите ислямисти там. Теокрацията е най-лошият възможен модел на държавно управление, особено ако е подкрепена с военна сила като в случая. Дори чисто авторитарните режими като този на Кадафи са по-добър вариант...

19

Анонимен

преди 12 години

Tova ne e ba6 taka, USA sa mnogo uqzvimi imenno poradi svoqt napredyk. Edna atomna v USA 6te ima mnogo po seriozni posledici otkolktoot v Rusiq.

18

Анонимен

преди 12 години

Ясно, че САЩ са големи гадове и евреите там управляват света. Обаче ако трябва да избирам, предпочитам те или руснаците да казват кое как отколкото тия фанатизирани ислямизирани чичковци от малко по-на изток. Там оправия няма.

17

Анонимен

преди 12 години

na iran samo za edna godina sa dali 20 miliqrda $ za novi orajiq

16

Спрете го тоя

преди 12 години

Аре спрете го тоя бе само обижда еиййй смотан сайт

15

Стингър до 18

преди 12 години

Говориш за 1979г когато в разразила се пустинна буря катастрофират американски хеликоптери и загиват командоси които са пратени да освободят заложниците в американското посолство! Пясъчна буря в пустинята природа какво да я правиш! И не обиждай така безпомощно защото пък аз знам кой е**а твоята майка но няма да ти кажа нека се чудиш кой е баща ти!

14

Анонимен

преди 12 години

USA: Casualties and losses8 killed4 wounded1 helicopter and 1 transport aircraft destroyed5 helicopters abandoned/capturednIran: noneOperation Eagle ClawГледайте бе маймуни!!!