79

Емил

преди 12 години

А не бе,Уорлик много добре знае че руснаците са си сила и внимава в изказванията-щото няма държава в света,която да има толкова полезни изкопаеми като Русия-не съм пристрастен,просто това си е факт...Затова милият така мазно и угоднически се усмихва...а това за монопола и да е вяро и да не е няма значение,и аз да съм и аз ще клатя водачите на МПС-та щом мога...пълнете си колиците и си свиркайте с уста....

78

Анонимен

преди 12 години

Чухте ли новия химн на ГЕРБ бре? хаххахаха голям смях ще пада преди изборите! лялялялляля ГЕРБ ти си надежда тарараГЕРБ, България е в нас и ни зове в този час! аааааааааааааааааа хахахаххахахаха

77

niakoi si

преди 12 години

Драйфа ми се от всички вече :(((((((

76

fori

преди 12 години

време е дошло за БУНТ,ХОРААААААААА на *** ни правят вече много години,СТИГААААААААААААААААААААА

75

Доктор Ох, сърби

преди 12 години

Човекът не е адекватен, не го съдете строго.

74

1

преди 12 години

Как няма да прехласне ,нали е първа дружка на боко.

73

до 45

преди 12 години

Много си прав.Като се почне с Иван Грозни и Волжка България та до сега. Няма да спрат докато не ни заличат заедно с историята ни.Питал ли си се защо сърби и македонци ни наричат татари?

72

не ми харесва това

преди 12 години

Защо този американски посланик Уорлик е като на всяка манджа меродия. Защо наш посланик не дава акъл на САЩ или на кой и да е от друга страна. Не ми харесва това един посланик да ни се меси в наши дела. Ако си спомняте когато в Ямбол сабориха 20 блок, Уорлик посити палатковия лагер и като много загрижен за ромите започна да дава наставления, щом толкова е загрижен да си ги прибере у тях.

71

Na Vseki Mutretyr

преди 12 години

kade na sni8mkata sa Boiko i Ceco? Iavno poslannikyt e predal na ZLatev razbiraneto 4e toi, Zlatev, makar da pada cenata na zlatoto, 4e Zlatev e US variantyt za prezident na Bulgaria.Izborniaty stab na GERB se premestil v US posolstvoto? tova li ni kazvat teia ot Dnes,BGSpored men Poslannikyt iasno pokazva s tova posestenie 4e Borisov i Cvetanov sa brknali v kacata s *** i sega se 4udiat kak da gi gltat. Poslannikyt me kefi. Posestava firma koiato pravitelsvoto iskase da zatvori.

70

Бай Иван

преди 12 години

Уорлик се прехласна по Нефтохим и Вальо Златев. Ами нека му направи една сви*ка тогава.Този няма ли друга работа,че са вре на всякъде?

69

до 68

преди 12 години

не, бе...истинският химн на герб го има във вебокса - мишо шамара го пее.

68

Анонимен

преди 12 години

Братя и сестри, преди малко ми едно чуждо разузнаване сподели кой е истинският кандидат на герб за президент... света е объркан, но след дни и седмици на дълги и мъчителни преговори, герб са получили съгласието на Кадафи да се бори за поста. За вице са поканили Чочолина, като Кадафи е поел финансовата страна на нещата.

67

наблю

преди 12 години

а виждате ли др.златев отзад как се радва???????????????????циркът е голям.докато има герболизци ще е така.

66

Анонимен

преди 12 години

Тия Уорлик и Златев като толкова се харесват да се вземат.

65

saki

преди 12 години

Не че нещо, ама не е ли конфликт на интереси, Уорлик и жена му да са посланици в две граничещи си държави ? Бих казал конфликт на интереси на международно ниво от две свързани лица.

64

бариш манчо

преди 12 години

преди малко чух химна на ГЕРБ..хора ,нещата са по сериозни отколкото си мислехме..мошенниците се взеха насериозно и ще загрубява играта..толкова абсурдно и жалко нещо не бях виждал от 20 години..надминаха себе си този път,..но честно ви казвам че страх ме хвана..аз си мислех че просто искат да крадат...не е само това ..ужас.това за полицията е много слаобо сравнение с този ужас който чух...и гъзоблизците журналисти веднага взеха да го сравняват с Бах и не знам какво си,,,тц тц.не е на добре!

63

Майтап !

преди 12 години

Танов твърди, че "Лукойл" не е плащал данъци, а Уорлик обратното. На Дянков няма да му е добре. С посещението на Уорлик, Боко се извини на Златев. Ние сме балъците, те си играят играта.

62

Г-н Райков,

преди 12 години

вярвам на всяка ваша дума.Жена ми се грижи за 90 год.френцузин швейцарец.Знаете каква му е пенсията.Всяка година за рожденния си ден получава поздравителна картичка от своето правителство.Когато му казах,че майка ми взема 80 евро пенсия,каза- Много добре.Разочаровах го,човека помисли,че това е сумата за ден.С една дума,МЪКА.

61

Jitan

преди 12 години

Тази поза и тоя поглед съм ти виждал неведнъж в компютърни зали ...Тоя ще да е геймърче отсекъде!!!!

60

Крачун

преди 12 години

Това унизително сервилно поведение на Уорлик е недостойно за един американски посланик. Уорлик се подмазва на Вальо Златев и хвали Лукойл не защото искрено се възхищава от дейността`и, а защото изпълнява горещата молба на Боко да се замаже по някакъв начин издънката на Дянков и Танов, които спряха преди време работата на рафинерията.