78

123

преди 12 години

Оставате очаровани от почивките си в Турция, защото имате наследен робски комплекс - щом не ни биха с бич и не изнасилиха жените ни - значи всичко е супер

77

до 78

преди 12 години

Това виц ли беше ? За Гърция ОК ама в Бг хотелите изобщо не са по добри от Турция !

76

Туроператор

преди 12 години

Вие добре ли сте?!?! Да сравнявате 5 звездни хотели в България с 5 звездни в Турция?!? 4 звездните хотели в България и Гърция са равностойни на 5 звездните в Турция! Системата на оценяване е различна, затова ние не предлагаме хотели в Турция, които имат по-малко от 4 звезди!

75

Анонимен

преди 12 години

май само ние си харесваме и хвалим хотелите и черноморието и пак ходим в Турция затова само анталия е посещавана от туристи два пъти колкото населението на България за един сезон който е 9 месеца нема кво да се самозалъгваме

74

Ататюрк baba

преди 12 години

Радвам се, че на българите им харесват ориенталската музика и храна, както и нашите хотели! Стараем се да ви предложим най-доброто, въпреки, че сте неверници! Все пак 500 години сме били заедно, а скоро пак ще бъдем такива!

73

до 71

преди 12 години

*** в Анталия не ми харесва, не харесвам чалга и ориенталщина...В Албена има заведения с нормална музика, в Анталия няма! Капиш??

72

Анонимен

преди 12 години

Ами пари имате ли за ограда,бе чоджум?

71

до 68

преди 12 години

Миличка, ако си спала в някой хотел за 25 лева нощувката и си очаква "от пиле мляко" на шведската маса, то явно сама си си виновна! Дайте да сравняваме 3 звездни хотели в Албена с 3 звездни хотели в Анталия, както и 5звездни в Албена с 5звездни такива в Турция! Няма място за сравнение, нали??? В Турция звездите им ги слагат май на око! Ако не е 5 звезден, то по-добре въобще не тръгвайте!

70

Анонимен

преди 12 години

Ако това е вярно че продават български отровен алкохол в турция, то няма по подходящо място от анадолския маймунарник далеч от цивилизацията ! Сложете я тая ограда най-накрая !

69

Анонимен

преди 12 години

Всеки който е ходил в Албена знае за Фламинго.......... я направи сравнение в ЦЕНИТЕ И ЗВЕЗДИТЕ....... айде аде

68

anti borisov

преди 12 години

турция и гърция заедно мразят българия.нека гърция и турция мразят българия.аз обичам гърция и турция и мразя българия

67

66595

преди 12 години

от години работя по нашето черноморие и да не ви разправям какво ядат нашите туристи и като получат разтройство им казваме че е от морето някакъв вирус

66

Анонимен

преди 12 години

До 61. в Албена бях тази година заради бебето, да много е тихо, зелено и спокойно мн ми хареса плажа е уникален.......... Но ако ти кажа как беше храната пълна скръб не съм ходил в турция но колиги бяха там и съм гледал снимки на блок масата........ми тя нямаше край само рибата беше над 20 вида и не преувеличавам

65

61-ви

преди 12 години

Тази година почивах в хотел Фламинго Гранд к.к. Албена и всичко беше перфектно! Спрямо хотелът в Анталия Sealife Family Resort Hotel всичко беше на много по-високо ниво - храната, алкохолът, условията, обслужването!

64

Анонимен

преди 12 години

хитри турци,нашите власти сигурно въобще не знаят ,че са набутани от турците!щото сега в Русия ще пишат: "българско уиски отрови руснаци"!а за Гърция не ми и говорете ,почивайте си в България бе овце ,стига сте яли залежалите храни ,на турци и гърци !

63

до 61

преди 12 години

Никаде не си ходил Албена по добре от Анталия може да ти повярват само такива като тебе

62

Анонимен

преди 12 години

до 34. Ми пич, не съм ходил в Турция но всеки който е ходил от мойте познати остава очарован. Що се отнася до това, че има места без ток ми то и в България има но явно не си се интересувал има села откъснати от света без ток без вода. абе то Драгалевци са на септични ями ама айде... От нашето по убао нема

61

Анонимен

преди 12 години

До 61:И като се събуди,фащичките ти бяха мокри,нали?Ще видиш Анталия през крив макарон ти.

60

Анонимен

преди 12 години

Кое е това Министерство на селското стопанство,бе? На Миро Найденов ли:)

59

Анонимен

преди 12 години

Да имат да вземат турците...Само балъци и ориенталци почиват там...Кой нормален ще отиде да използва техният All inclusive, съставен от стара храна и фалшив алкохол...Уж в Анталия е по-луксозно, глупости! Миналата година едни роднини ме подведоха, че било по- евтино от тук, но по-качествено, бях и няма да повторя! ***, долнопробна храна и алкохол!!! В Гърция и на някои места в България /Албена, Созопол, Поморие/ е доста по-добре и не съм чул за някой натровен от алкохол!!!