53

ЩО БРЕ

преди 12 години

ГЕРБ са нещо ново ,по-модерно от 20 годишните ...ТЮФЛЕЦИ ....ПОНЕ ПРАВЯТ КРАЧКА НАПРЕД ,А НЕ НАЗАД!Сега се правели ...магистрали ,а предишните и това не правеха ,а КРАДЯХА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЦЯЛА ГОДИНА ,ЗА ДА ИМ ДАДЪТ НАКРАЯ НА ГОДИНАТА ....13-ТА ПЕНСИЯ ОТ......10-20 скапани лева ,а са им взели много повече !

52

ДО 47

преди 12 години

Абре ...тарикат защо не си искате детето -----ГЕРБ ?ГЕРБ е ...ДЕТЕТО... на 20 годишния преход ,или си се родил ....вчера та не виждаш връзката ?И електоратът ,и избранниците са от предишните партии !Ако искаме други ,ще трябва да си направим "ВНОС"...НА ЕЛЕКТОРАТ ...от чужбина !

51

Анонимен

преди 12 години

само ГЕРБ, приятели мои

50

алеко

преди 12 години

Кацата с меда който държи/в случая власта!/,естествено, че не му трябват дарения!..Бай ти *** какво беше казал!!?.."Дай ми ти Солунската митница...па ше видиш!"...

49

Анонимен

преди 12 години

ще ги изберем разбира се, ти кого предлагаш да изберем, некадърните крадливи *** и доган ли?

48

Антигербераст

преди 12 години

На тези избори българският народ трябва да удари превантивно една звучна плесница на мутиралите комунисти от ГЕРБ защото алтернативата е пълно господство на ченгетата и върли кадесари, които ще доограбят българския народ.

47

Мнение

преди 12 години

Аз пък не искам с моите данъци някакви *** да си правят предизборни кампании.

46

Таласъмчо

преди 12 години

ГЕРБ не иска да `и дават дарения, тя сама ще си ги вземе. ГЕРБ е най- рекетьорската и популистка партия в най- новата история на България.

45

DO 43

преди 12 години

TI KAT SI *** DRUGITE NE SA

44

Анонимен

преди 12 години

Герб се отказват временно от дарения- до изборите, след това следва поскъпване на парно, ток, вода, данъци Изберете ги.

43

"ГЕРБОМЕТЪР&quo

преди 12 години

Малките грешки стават големи, когато се допускат от хората, на които е поверена власт.

42

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ(БКП)ДС,КГБ = БСП(БКП)ДС,КГБ = ДПС(БКП)ДС,КГБ = НДСВ(БКП)ДС,КГБ = АТАКА(БКП)ДС,КГБ = АБВгз(БКП)БСП,ДС,КГБ= ВМРО(БКП)ДС,КГБ

41

Ха-Ха!

преди 12 години

Много правилно постъпва ГЕРБ, а не като потните *** който се държат за главата в момента и се чудят на кой олигарх или бивш партиен член живеещ във Виена да се помолят за пари. Пилците се броят на есен, тогава ще се смеем последни когато всички *** се насерете. :)

40

Вярвайте ИМ...

преди 12 години

Браво на ГЕРБ, За времето на предизборната кампания ще слязат от държавните мерцедеси, няма да получават тлъсти заплати, отказват се от каналджийството, консултанските услуги, резултатът ще бъде-увеличаване на средствата за заплати, пенсии, образование и здравеопазване Сладки предизборни сънища изобщо Американците чушки да ядат.

39

Анонимен

преди 12 години

ЦЕЦО - КРАДЕЦО ПРИЕМА САМО МЕЗОНЕТИ В ХУБАВИ КВАРТАЛИ!ТЪЩАТА МУ ВОДИ СМЕТКАТА!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МУТРЕНСКАТА ГЕРБ!

38

xph

преди 12 години

Че защо да искат, те сами тихомълком ще си ги вземат от "правилните хора"

37

ЦК НА БКП -ГЕРБ

преди 12 години

СЪОБЩЕНИЕ: Драги съмишленици, драги симпатизанти и драги спонсори партия ГЕРБ започна предизборна си кампания за набиране на финансови средства срока за набиране е от 24.09.2001 до 30.10.2011година .Бъдете съпричастни с кампанията и се присъединете към нас. Средствата може да ги пращате на адрес Цв.Цветанов - МРВ

36

сс

преди 12 години

хехе, краднаха доволно за кво са им дарения

35

BSP I DSB OBEDINENI

преди 12 години

NIE VZIMAME VSI4KO,DORI I DU6ITE VI!!!

34

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

I NA PREDI6NITE IZBORI BOIKO BE6E ZALOJIL DORI JILI6TETO SI.DRUGARI GERB SE OPRAVQ I BEZ SPONSORI IMA NARODNATA PODKREPA.