135

Препатил

преди 12 години

Имал съм 15-тина гаджета и съм се женил 2 пъти... Мога да кажа, че само сегашната ми жена знае какво иска и не е куха лейка...

134

лошоТията

преди 12 години

Хах, няма да забравя, бях си направил регистрация в гепиме и, нали има видео чат... пускаш си камерата и който иска те гледа и си драскаш с много хора едновременно. Та... гледам аз неква какичка на около 30... така по разголила се малко с грим... некви там се счупват да й пишат, а отзад... двете й дечица миличките си играят... Нема такава картинка!!! Тааа.... кой не иска да бъде харесван и да си вдига самочувствието...

133

134 права си

преди 12 години

Щом не си допадате ,не се жени ! А пък ние с моя страшно си допадаме ,дори след 15г. брак пак сме като гаджета ! Обичаме секса и лудориите , обичаме да лудуваме с приятели ,т.е. с др. семейства , абе допадаме си ,животът ни е рай !

132

Анонимен

преди 12 години

Към ТОМАС - 134Ау, тва много страховито прозвуча. Световната конспирация.Ама като се замисли човек, май е самата истина.

131

$

преди 12 години

Ами мнението на женените американци? Те казват:Жените и торнадото си приличат по това, че и двете пристигат с духане, пък после отнасят къщата!

130

Анонимен

преди 12 години

до 134Ако това, което казваш е истина - БРАВО !!! Моите поздравления !!! Достойно поведение на достоен човек !

129

Анонимен

преди 12 години

Аз пък съм една щастливо НЕомъжена жена. Грижа се сама за детето си - не се оплаквам, супер сме. По-добре сама, отколкото с неподходяща компания ! Няколко мъже са ми предлагали брак - не съм се съгласявала,защото съм виждала че или те са неподходящи за мен, или пък аз - за тях. Едно е някой да ти е гадже, да ходите насам-натам, танци, секс. Семейството и децата са съвсем друго нещо - за това е нужно да притежаваш малко по-други качества. Защо да се измъчваме двама, само заради хорското мнение...

128

Анонимен

преди 12 години

Така е - след като сме общество на клишетата: "стара мома", "стар ерген". След това съпрузите се търпят, лишават се от щастие, защото: какво ще кажат хората... А животът си минава.

127

Анонимен

преди 12 години

Много са прости тия американци.Роботи.

126

поздравления 72

преди 12 години

Много вярно написано !

125

125 и 42

преди 12 години

Са един и същи човек ! 125 нарочно след толкова много коментари уж поздравява 42 ,за да накара онези ,които не са чели този коментар ,да го прочетат ,белким някой сложи още плюсове ! И аз ще започна да правя така !

124

до 125 от гурбетчия

преди 12 години

42 е може би нещастен мъж ,който не може да се ожени или който е бил женен ,но жена му го е напуснала ! Затова пише повърхностни работи относно жените ! Дано да има късмет човека ,да срещне любовта си ! За всеки има място под слънцето !

123

Анонимна

преди 12 години

Като хвърлих едно око на коментарите, пак ми стана ясно, че във форумите висят само мъже, онези - работливите, дето жените им са виновни за всичко.Фактите говорят сами.

122

Томас

преди 12 години

Всячески се работи хората да бъдат опростачени и да деградират. Отвсякъде ни заливат с гнусни чалги, още по-гнусни сапунки, още по-гнусни вулгарни предавания тип биг брадър. Всячески се работи ценностите и моралът да изчезват - хората да са егоисти. Отвсякъде ни заливат алкохол, цигари, наркотици - много от хората по цели нощи киснат по заведения - какво очаквате - да са грижовни и да мислят за семейството си ли - за жената/мъжа - децата си??? Развратът от содом и преди потопа отново се възцарява по земята, точно както е писано в Библията, че ще се случи в последните дни на земята. Така, че не се чудете, че много от жените са сметкаджийки и *** а много от мъжете пияници и ***. Това е целта семейството да бъде разбито, хората да са само бройка роби в новия световен ред. По възможност наркомани, пияници или болни от нелечима полово предавана болест каква съпротива ще окаже един такъв човек?

121

до 124

преди 12 години

Хайде стига не дърпай дявола за опашката ,сега ще се домъкне ;)

120

Поздравления,№42

преди 12 години

Твоят коментар е изчерпал темата! Болезнено точен!

119

Х

преди 12 години

Абе къде е Марио? Той ги разбира тея неща, верно че е отпускарско време, ама той има държава да ръководи!

118

до 122

преди 12 години

Ти пък много присърце го взе, откъде знаеш ,че това което пише е вярно.......А дали не е обратното???????

117

galya

преди 12 години

до 120, Пич, тая твойта Жена, честно е ... гадна (моля, не се обиждай) Това, че ти се включваш в дом. работа би трябвало единствено и само да я радва ..., а относно кг и, всеки сам си решава колко и кога да яде .... така,че да не ти дреме, тя прости си търси причина за теглото си .... Браво на теб, кефиш ме!

116

до 120

преди 12 години

На хубавите неща , лесно се свиква:)