60

за 53

преди 12 години

На мен чалгата не ми пречи,защото не слушам чалга.Също така не съм против чалгата защото това е музика,а лоша музика няма.Има лоши изпълнители.И се въздържам от коментари,защото не съм запознат с тази чалга.

59

Анонимен

преди 12 години

цонева мноо арна бе

58

Тин-тири-мин-тири,

преди 12 години

За пръв път чета изпипана статия с точно съдържание в ДНЕС.БГ.Статията ми хареса и съм абсьолютно сгласен с нея, дано продължите така.

57

Анонимен

преди 12 години

*** които гледате все още Тв, риалита, пей с мен, спи с мен, намести ми го и т.н.***, открихте Интернет преди -2-3-4 години и вече сте мега отворени, умни и учени !? Знаете всичко, разбирате и сте "в час" . Мърсите вече дори Интернет с тъпотата си, вече и кирилица даже имате ( щото преди нямахте )...Още помня годините преди 2000г когато Интернет беше чист от *** същества като вас. Чак и мнения вече пускат..*** прости.

56

Анонимен

преди 12 години

А кои от вас слушат, Българска Народна Музика?

55

Анонимен

преди 12 години

основната причина,да не им се получава,е защото музиката им не струва и 5 лв.слаби песни, слаб глас, въобще не става.

54

ФЕН

преди 12 години

РЕАЛИТАТА ЗА ЖАЛОСТ ПОКАЗВАТ РЕАЛНОСТТА В БГ. !! КОЙ КАКТО МОЖЕСИ ВАДИ ПАРИТЕ!!

53

Сори

преди 12 години

Ей страшен народ ей..!!!Все чалгата им пречи.В света има сигурно 1 млн. стилове музика и всеки си избира какво да слуша и на какво да се кефи.Дай ся аз като не харесвам домати с ориз и да отричам съществуването им.Ха ха ах аха ха ЗЛОБА.За това сме на това дередже.

52

Анонимен

преди 12 години

Харесвам музикалните риалитита - за нас удоволствието от хубавата музика, за участниците - шанс да ги забележат. След това - всеки с късмета си. Колко и от световните изпълнители се слушат масово - 30-40?!

51

Retro

преди 12 години

На мен пък просто не ми харесва музиката, която започват да правят и заради това не ми пука... половинат дори не съм ги чувала. Ужасно плоско им е "изкуството". И винаги трябва някой да им е виновен... България, комунистите, космосът и т.н. Защо P.I.F. или Oстава продължават да правят готини неща без да мрънкат? Само глас не стига, трябват оригиналност и идеи.

50

ева

преди 12 години

На мен пък ми омръзна всяка година да гледаме и слушаме едни и същи песни, танци и все неща от този тип. Може би само пенсионерите ги гледат тези предавания вече, а не съм убедена, че точно те са таргета на рекламодателите

49

Слави

преди 12 години

По-добре в Пайнер,от колкото в Бтв или Нова.

48

Анонимен

преди 12 години

Зле сме ? А вие какво очаквате ?! Всички пари които се наливат в безмозъчни предавания и личности, ако бяха се наливали в хора които години наред учат, хора с градивни идеи които биха допринесли за някакъв технологичен напредък за обществото. А то какво излиза, *** и *** които неса прочели една книга през живота си стават звезди ...Сетихте ли се що Китай и Русия дърпат с матреала ? Щото там парите не се дават на ***...Няма лекари, няма инженери. Да живее чалгта и проституцията..

47

Аха

преди 12 години

Статията е доста неточна, има хора, които продължават напред, но не са споменати. От друга страна протежетата на Мария Илиева например не са по-напреднали в кариера от тук споменатите, въпреки че на Мара много и се искаше да спечели от тях. Не всеки, който може да пее успява, и въпреки това имаме страхотни млади певци, които пробиват!

46

Анонимен

преди 12 години

Докато има "Будали",които да вярват,ще има и "Хиени",които да цоцат от тях.

45

Томи

преди 12 години

...но соловото и парче си е хит, последвалите също бяха доста въртени по дискотекте.Така че май излезлите таланти от ефира на любимата ми "Нова" са малко по успели.

44

Анонимен

преди 12 години

gggggg

43

Анонимен

преди 12 години

до 40Аз бих дал тези 130лв на Невенчето веднага, само, че не за да ми пее :)

42

Анонимен

преди 12 години

Невенчето скоро ще слезе на Земята и ще си намери тъпкач - някоя богата мутричка с S класа. Така стават нещата в България. Всички жени стигат до там рано или късно,затова всичките са плеймейтки и търсят богаташи.

41

Ники

преди 12 години

е то голям талант голямо нещо са тези нашите "айдъли".. оценени, че имат талант от някое изпаднало жури с членове , като "уникалния музикант" Фънки.. Известни по за 1-2 месеца и след това никой дори не ги помни.. Ето този Тома например.. голям шум покрай него а остана едно голо дране.. имитатори