52

до 51

преди 12 години

Бабо Гицке, ще ти кажа кои бяха. НДСВ са тия, благодарение, на които ти и такива като теб станахте доста по-богати, когато Царя дойде на власт. Ако ти е къса паметта, ще ти припомня, че панелката, в която сигурно живееш, през 2000 г. струваше 15 000 лв., докато през 2005 г. същата тази панелка струваше 60 000 евро. Е, кажи ми, бабо Гицке, ама с ръка на сърцето, не си ли станала по-богата, когато НДСВ бяха на власт? Но българина е злобен и дребнав човечец и помни само, докато яде банана

51

Анонимен

преди 12 години

Тези тикви биха и Мадритскят крадец по некадърност.

50

прах за пране

преди 12 години

Цецо: Продавам прах за пране на пари за апартаменти!

49

Дай, щото кво праим

преди 12 години

За какъв морал говорят милиционерите? Можело да има 2-3 изключения, можело туй-онуй, не можело да покажат дарителите... Защото ще цъфнат скандални личности. Това е министерството на даренията.

48

боян

преди 12 години

проста математика:1 милиард бюджет на 63 хил. служители годишно прави СРЕДЕН разход от 1 388 лева на месец за човек от системата. при минимална заплата за страната от 270 лева, за какви допълнителни дарения говорим?!?

47

ненужна вещ

преди 12 години

Бъдещ бивш министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.

46

колко процента ?

преди 12 години

При положение, че бюджетът на Цецо Сересето за слухтене е 100 милиона лева за годината, следва, че 50 милиона, делено на 3345 сересета за половин година, е равно на 14 948 лева за едно сересе! Къде отиват тези пари? В телефонните оператори ли? И колко процента от тях взема Цецо Апартаменто?

45

х

преди 12 години

Абе 23 ти си май единствената циментова глава тук. Какво те бара запалката, говорим за Цвъц. Не е казал той за даренията, а един полицай и той вече е уволнен, зклеймен и така натам, е това е комунизъм в действие бе тъпчо, а не само да викаш ура дикато ти го... е на тебможе да ти харесва, на нас не. Та тия за 2 окрадоха колкото др за 4 и повече, ама пак за др. говорим стига назад да видим сега какво става , две г. минаха какво се промни нищо все по зле навсякъде, а най много в "МОРАЛА"

44

генсек

преди 12 години

МВР трупа нови милиони от дарения, Цветанов трупа нови апартаменти! А какво стана със 192-та трупа от неразкрити убийства, от времето, когато пожарникарят се подвизаваше като генсек на МВР?

43

спонсор на МВР

преди 12 години

МВР спира даренията, но не ги спира, заради приемливи изключения: ***, Лукойл, Маргини брадърз, Пашата, Маджо, Митьо Очите, Братя Галеви, ЦРУ, Мосад и други.

42

Анонимен

преди 12 години

Румъния 22 милиона население 20 хиляди полицаиБългария 7 милиона население 63 хиляди полицаи

41

Анонимен

преди 12 години

МВР има 1 милиард лв бюджет, до тея дарения ли опряха ???пълна глупост е да се твърди,че с тях се покривали парите за бензин,защото тези пари са заделени предварително.

40

до 38

преди 12 години

милиционерите са заети да пазят народните слънца в парламента да не ги удари некой домат по *** тикви!

39

Анонимен

преди 12 години

Уж Партия ГЕРБ бе партия на Новия морал а сега ново петнадесет имало морален дефицит .

38

Възмутен

преди 12 години

Гласувах за ГЕРБ защото преди 2 г. те бяха по- различни от тройната коалиция, но сега по нищо не се различават от нея. В ход са същите корупционни практики, същата шуробаджанащина, същото лицемерие и същият вопиющ непрофесионализъм. 1 млд е бюджетът на МВР, но явно те не достигат на лапачите от силовото ведомство, защото българските села са подложени на системни грабежи от малцинствата, а ченгетата ги няма там.

37

до 31

преди 12 години

Пич, за всичко си прав, само за едно не си !Бивши комунисти и бивши ченгета няма ! Това е нелечима диагноза и заболяването е доживотно ...

36

Теменуга

преди 12 години

Цвъчко се *** окончателно

35

Анонимен

преди 12 години

"МВР призна за "морални дефицити" при даренията"Ми, те и престъпниците се разкайват, но това значи ли, че не са извършили престъпление ?

34

j

преди 12 години

Ха ха , всичко бе кристално чисто , даже уволниха полицая който каза истината за тези "дарения". Сега имало "морален дефицит", та откъде я изкопа тая дума Цвъц, та той незнае какво значи. Е няма морал морал милия Цвъцко, затопва има 6 апартамента.

33

селянина с колелото

преди 12 години

Добре дошли на представлението на цирк "Болгарский театр"