382

niki

преди 12 години

GERB sa bez konkurencia !!!

381

Българин до348

преди 12 години

" О,свещена простота"

380

аз

преди 12 години

Преди дни до публичното пространство успяха да стигнат и резултати от направена проверка на строителството на АМ Тракия по поръчка на транспортното министерство. Несъответствия в геологията, високи подпочвени води, бликащи на 50 см под трасето (при заложена в проекта дълбочина 3,20-4 метра), отсъствие на 40 напоителни канала и 3 водопровода (в проекта на лот 4), които пресичат АМ, фиктивни проверки, приключващи час, преди да е възложено започването им, влагане на нестандартни материали....

379

Анонимен

преди 12 години

Васко, ти и жици за ток не ядеш, ама без тях ще си в средновековието. Се'ш се нали?

378

Васко

преди 12 години

Аз магистрали не ям искам незабавно увеличение на пенсии и заплати.Чу ли Тикво,да не ставаме на кълба.

377

НФБ

преди 12 години

Боко или станишеф? Кой от двамата има по голямо богатство?На колко се оценява империята на боко? и на колко се оценява империята на фамилията станишеви? само някой да не вземе да ме убеждава че те не са милионери!Стига циркове! и двамата са играчи и двамата владеят манипулацията!

376

368

преди 12 години

а сегашното използва това, за да замазва своите "***" и да прави каквото си поиска. Видяхме колко струва примерно околовръстното в София, което се наводни малко след като бешше пуснато в експлоатация. А знаеш ли колко пари е струвало то ? А така спряганата магистрала "Люлин" ? Имаш ли идея колко МИЛИОНИ са заминали там ( имам предвид повече от договорените ) Време е да спрете да говорите за магистрали и да прогледнете

375

до 350

преди 12 години

Пускането на невалидна бюлетина е едно абсолютно безсмислено губене на твоето собствено време. Ако толкова не искаш да решаваш кой да те управлява 4-5 години и си сигурен, че платените *** ще направят по-добър избор от теб, поне отиди за гъби вместо да си губиш времето да се разкарваш до урните.

374

?

преди 12 години

Не подценявайте Бойко Борисов! Целта на Борисов е да спечели местните избори, реалната власт. Ако между другото цакне и президентството, няма да го откаже естествено. А ние тук си чешем клавиатурите. Лек ден. И наслука.

373

До балъците

преди 12 години

А бе скапани балъци какво доверие гласувате на Кръстина Георгиева и защо ? Тази жена преди да напусне България преподаваше "Пилитическа икономия на социализма" във ВИИ "Карл Маркс". Преди това беше натирена от съпруга си. В Световната банка е била обикновен чиновник с оранжеви ръкавели, също като Моника Дянков. В България за два лева работа не е свършила. Не може да и се отрече обаче, че тя говори английски малко по добре от Румяна Желева. Последната е секретар на Читалището в с. Загорци.

372

wer

преди 12 години

Балъците са на изчезване Боко, *** си!

371

Zuio

преди 12 години

Най -вероятно Тиквата ще се кандидатира и ще сложи края на гнусната си гербераска ***.

370

Zuio

преди 12 години

ГЕЙБ са жалки *** ,наглеци и крадци.

369

знг

преди 12 години

Ако този е кандидатът на ГЕРБ, те ще загубят изборите за Президент! Това е един от големите далавераджии, но вестникарите още не са ги напипали... София НЕ Е ЦЯЛА България !

368

Експерт

преди 12 години

Според Наталия Портменова най големи шансове има Азис от партията на левите индустриалци

367

до НФБ

преди 12 години

и кой е този кандидат издигнат от форума ти ли :)

366

НФБ

преди 12 години

патова ситуация!герб мутри милионери и полицаи!Бсп..червени дерибеи и потомствени милионериатака но болен ..червени националисти и милионериРзс ...гей организация на още по съмнителни милионери СК от времето е наше..става последно танго...Доган ..все още не си е казал тежката дума ...Изхода е кандидат издигнат от форума!Нека да покажем че има и гражданско общество независимо от мръсните пари!

365

за 365

преди 12 години

Само дето на предишното му спряха парите от ЕС за първи път в историята на ЕС поради невиждани кражби..... и не се строяха

364

Питанка

преди 12 години

Според мен ГЕРБ се справят сравнително добре. Смисъл съдя по себе си - сега определено живея и си позволявам повече нещо от колкото по времето на тройни коалиции, НДСВ-та, СДС-та, БСП-та.... И я кажете, като ББ не прави нищо, вие кой предлагате да изберем, за да се направи нещо? Искам да ви чуя, всички дето плюете - какъв вариант ни предлагате? Доган? Костов? *** и турци? Баси, и на мен ми се иска да емигрирам при тая опция

363

за 363

преди 12 години

След Гоце Рублата и едно магаре да сложим ще се справи по-добре....поне няма да ни търгува на рашките