110

Анонимен

преди 12 години

Ани, българите не ти обръщат внимание,защото си грозна 35 годишна п*тка,която като е била млада е ходила по мутри и в един момент е остаряла. Сега вече е късно за тебе. Да беше се оженила когато му е времето.Аз също не обръщам внимание на жени 30+ години,защото има прекалено много млади и красиви.

109

Анонимен

преди 12 години

*** мръсни... имал блезници,имал пари,швед бил... не до пари и до белезници,*** нямаш като начало... да не говорим за стил,маниер, елегантност на изказа или поведението... за визията и през ум не ми минава :) .... е така си стопанисвате жените! да не се чудиш после защо така стана... :)

108

май

преди 12 години

Май приличаме на Шведите в това отношение

107

гурбетчия

преди 12 години

Да оставим семейните жени , и да обърнем внимание на разведените ,които правят секс за пари !Ами държавата ви е такава ,жената е принудена да прави секс по сметка ,за да си плати квартирата ,да има за ядене и да поддържа ученик !Защо тук разведените жени не правят секс за пари ,ами защото имат нормална заплата ,дори и безработен да е човек ,държавата не го остава без средства за квартира ,ток ,вода ,парно , храна ! Германката прави секс ,ако те хареса ,не е принудена да го прави за пари !

106

е?

преди 12 години

никой не й се нахвърля, обратното - тя от първите си постове твърди, че българите са ***. ако шведите не се защитават, когато някой ги нарече така, тва си е техен проблем, все пак те са възпитани и културни хора :)

105

до Ани

преди 12 години

когато стане въпрос за пари, винаги те са някак м/у другото и "либовта" на жената няма нищо общо с тях. Ти не ми се прави.

104

Анонимен

преди 12 години

аз съм швед,имам белезници и камшик в спалнята. И пари имам.Ани,чакам те!

103

бенцион крик

преди 12 години

това,как се нахвърлихте на т.н. ани само потвърждава негодността ви... като представителна извадка на 80% от мъжете...:) кво каза момичето? защо подскачате такива? айде замислете се! ако ви е възможно де....

102

Анонимен

преди 12 години

жената не е като човека!

101

Марио-36

преди 12 години

Ани виждам че не си от моите противници КОИТО СА СУПЕР ГНУСНИ -НАГЛИ които 21 години ни учат на морал ДОКАТО НЕ МЪРСУВАТ ПЕРВЕЗНО-МЕРКАНТИЛНО НЯКЪДЕ.Към ТАКИВА МАЙМУНИ КАКВИТО И В САЙТА ТУК ВИ ПОКАЗВАМ В РЕАЛНО ВРЕМЕ МИЛОСТ НИКАКВА!ЩЕ ГИ МАЧКАМ ДО ГРОБ!:)МИСЛЯ ПО ТОЗИ КАЗУС СЕ РАЗБРАХМЕ ОЩЕ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ УВАЖЕМИЕ МАЙМУНИ ОТ ПОЛ М и Ф КОИТО РАЗСИПАХТЕ ДУХОВНО И ЦЕННОСТНО БГ!:)А НА ТЕБ АНИ ПРИЯТЕН ДЕН-БЪДИ ЗДРАВА УВЕРЕНА В СВОЕТО -АЗ- И ПРАВИЛНИТЕ ПРИНЦИПИ В КОЯТО ПЪТЕКА НА СПРАВЕДЛИВОСТА ЩЕ ТЕ ОТВЕДЕ КЪМ БЕЗСМЪРТИЕТО!:)ПРИЯТЕН ОБЯД С ШОПСКА САЛАТА- РАКИЙЦА ДОМАшНА И РАЗБИРА СЕ ДУХОВАТА МУЗИКА която се СЪСТОИ ОТ ФЛИГОРНИ-БАС БАРИТОН -БАРАБАНЧЕ И ТЪПАН!:)

100

до 90

преди 12 години

Мама добре те е възпитала. Щом моя мъж е б-ка п-тка, значи всички са такива и бягай на далеч. Like mother like daughter. На мама к-ката. Аз пък мисля, че няма качествени б-ки и ти си поредното зомбирана от мама , к-ка.

99

до Ани

преди 12 години

долу си забравила да нацъкаш малко минуси

98

Buba

преди 12 години

Много ме кефят китайците - водят си приятел да ги хвали :D

97

до Ани

преди 12 години

щом се изнервяш,значи съм уцелил в десятката с преценката хахане се ядосвай,че бързо се остарява!

96

Анонимен

преди 12 години

Забелязал съм, че най-обичани са хората с мн. парички. Как пък някоя жена не казва на некой сиромах обичам те поне по 20 пъти на ден? Напротив Даже много богаташчета са ми казвали, че им е втръснало да им повтарят тези думи по 30 пъти на ден. Едно време нямаше такава любов

95

Ани

преди 12 години

до *** 90. Аз пари си изкарвам сама, не ми трябва мъж да ме издържа. Готин пич е този, който не пие, не пуши и не бяга на вилата, когато стане напечено. Качествени българи почти няма, така че не ми се прави. Парите са важни, но не най-важното. Дъртаци чужденци? Е тук ме разсмя наистина. Аз не съм била никога с човек по-възрастен от мен с повече от 10 години. Дори словакът беше младеж на около 25 години, по - млад от мен. Ти си едно българско пу*кенско ***.

94

бенцион крик

преди 12 години

един от големите проблеми на българия е,че имаме най-страхотните,чувствени и красиви жени,но и изключително негодни,злобни и завистливи мъже... които са в състояние да съсипят всяка жена мачкайки я,ревнувайки я,потискайки я... не бива да превръщаме жените си в отдушник за нашите неуспехи и комплекси....

93

до 91

преди 12 години

не аз да отговоря: да има S класа, да има много пари,вила,басейн,два завода,10 хотела,да си пада по грозни 35г к*рви,които обичат анална и орална,но не и нормална любовте това е перфектният мъж

92

Анонимен

преди 12 години

Ако боко ми е осигурил нормална заплата,няма да си свалям гащ*чките на дърти богати ***,а ще си избера мъж който обичам,ама явно на любов имат право само шерките на богатите.Не се обиждайте мъже,не е ваша вината ни наша,просто на управниците ни

91

до 89

преди 12 години

Ани, кой партьор за теб е подходящ? Какъв трябва да е той?