58

Зевс

преди 12 години

и 100 милярда да стане света , нашата страна ще има хляб , така , че не ме е.. за другите азиатски *** , защото при тях е прираста ...

57

boqn4o

преди 12 години

Защо всички тук си мислите, че разбирате от медицина?nivo, коя е тая истина, дето си прочел? А защо това да не е истината на конкурентната фармацевтична компания на тая, дето прави ваксините? И за какви 2 милиарда души ми говориш, при условие, че тенденцията е на всеки 20-30 години да се увеличаваме с по 1 милиард? Я прочети каква е била средната продължителност на живота преди въвеждането на ваксините и кои са били най-честите заболявания тогава? Аман от компетентни!

56

анонимус

преди 12 години

Не е това метода да се спрат ***. Не е тайна, че много Българи получават добавки. Не е редно според мен незаслужаващите Българи, да бъдат дискриминирани наравно с *** за това,че са по бедни. Ако искаме да ограничим паразитиращата *** популация - закони... Повече от 2 деца - аут от всички привилегии. Не спазваш закона - безплатен труд на Бойковите обекти. Крадеш - депортиране за Индия. Ваксинацията си е чисто убииство. Божията заповед е: Не убивай.......

55

Зевс

преди 12 години

На тези *** не трябва да им се дава нищо ... Неможе тези *** да живеят на наш гръб !!!

54

Анонимен

преди 12 години

Менингитна ваксина - племенница ми за цял живот остава глуха. Всяко нещо има 2 страни. Мислете, четете, информирайте се и преценявайте обективно. *** няма да спрат да раждат, просто ще дойдат с 10те си деца за ваксина и всички ние ще чакаме пред педиатър не по 2 часа, а по 2 дена.....

53

nivo

преди 12 години

Никак не е лошо всеки да прочете истината за ваксините и след това да пише.А истината е зловеща.Тези които командват света са решили на земята да останат само 1 милиард елит и един милиард обслужващ елита. Затова ни унищожават по всякакъв възможен начин((стандарта за колбаси с химикали,имунизации,консумативи(случая с сестрите в Либия) и др)).Например продаваните в хранителните магазини т.н.рачешки ролца съдържат 7 химикала и ... есенция от раци която със сигурност няма нищо общо с раците

52

Анонимен

преди 12 години

Прочетох само заглавието и съм бесен. Къде е Свободата и свободната воля за, които се борихме, къде е правото на избор. Това е насилие и абсолютен държавен рекетв съответствие с нечия политика!!Това е разликата между Демокрацията и Републиката - при демокрацията 51% казават на 49% какво да правят. При Републиката са защитени правата на всички, дори и да си малцинство.За чиста и свята Република!!

51

?;)

преди 12 години

На никой ли не му направи впечатление самото заглавие?"Социални помощи само срещу имунизация на децата"Кои получават детски помощи и защо например не са включени всички деца?Коментирайте ако желаете.

50

Анонимен

преди 12 години

Крайно време беше да се въведе подобно изискване! Много съм доволна! *** най-накрая ще бъдат порязани и ще спрат да раждат безразборно заради детските!!!

49

Дам

преди 12 години

От една страна имунизациите са безплатни т.е. плащаме им ги ние от джоба си , от друга що за стимул да си ги слагат? Като не щат да ***!

48

Аз

преди 12 години

И *** да се скопяват!

47

Анонимен

преди 12 години

Ъъъ, попе, къде точно го пише това в Библията? Щото аз например съм я чел, а такива глупости съм чувал единствено от групички *** сектанти, но не и от нормален православен свещеник.

46

Ishmael

преди 12 години

Ваксините са едно от най-великите открития в областта на медицината - благодарение на тях са спасени МИЛИАРДИ животи.Не се подвеждайте от думите на неуки хипита и сектанти, които отричат ваксините. В тях няма никаква вреда.

45

бг

преди 12 години

Еий НАБЛЮДАТЕЛ замисли се бе, сега живеем много нагъсто,ядем синтетики и ***,дишаме токсини,за 3 часа прекосяваме 4000км.,антибиотици яко,стрес и т.н. та това е, живота се променя и ние нямаме защита с/у вируси,бацили и др.Мутират и се разпространяват бързо - ако не си схванал.Имунизацията е вид защита, а за следваксинални реакций може да се говори много - най чести са при прилагане на увреден терен и други заболявания.Здрав човек едва ли ще пострада от имунизация.Просто няма как...помислете

44

хх

преди 12 години

Боянчо, това е много добре, че дядо ти се ваксинира, ама защо трябва да се ваксинират всички задължително. То в БГ има по неотложни неща, които час по-скоро трябва да станат задължителни.

43

до Поп Манол

преди 12 години

А бог създал ли е интернет, че да има къде да си пишеш глупостите?Поредното доказателство, че религията е враг на прогреса.

42

darcas

преди 12 години

И стерилизация при ромите

41

до 35

преди 12 години

Ти май имаш нещо против шарката, която е покосила *** от Сливен и Ямбол. Това е хубаво нещо.

40

поп Манол

преди 12 години

всяко вмешателство в живия човешки организъм е работа на дяволаако е трябвало човек да се ваксинира, Господ е щял да създаде ваксините, както е създал слънцето, въздуха и водатащом Господ не е създал ваксини и човечеството е прогресирало хиляди години без ваксини...значи те НЕ са необходимитака пише в Светата Библияа ваксините са работа на дявола, който слага ваксини, уврежда божественото в човека...един ден ще плаща за делата си

39

boqn4o

преди 12 години

Ако не бяха ваксините, досега все още да боледуваме масово от дифтерия, морбили, детски паралич, коклюш, тетанус и какво ли още не. Питайте дядовците и бабите си за тия заболявания колко често са се срещали, когато те са били деца. Сега някои от тия заболявания се срещат по няколко случая на година в развитите страни и то заради някой емигрант, а едрата шарка е ликвидирана напълно, а проверете колко хора са умрели от нея. Дядо ми от както го ваксинираме срещу грип, спря да прави тежки бронхити.