32

Bai Onzi

преди 12 години

Пътувам често до Финландия и Швеция. Имам приятели финландци, които в момента живеят и работят тук, защото там им е скучно. Вярвате ли, че периодични финландски компании ги издирват с оферти за работа там? Тук взимат прилични пари заради езика, но финландските фирми "скромно" удвояват. Кога някоя българска компания ще тръгне сама да търси български кадри, които работят в чужбина и да ги привлича с по-добри условия? Ами никога. Събирайте куфарите и дим да ви няма.

31

Анонимен

преди 12 години

Това не е статистика , това е план програмата РАН ЪТ - за унищожаването на българския народ и завземане на територията му без бой

30

Анонимен

преди 12 години

До 5-10 години България ще бъде залята от имигрантска вълна от азиатци, африканци и араби - на този свят нищо не се губи, като не правим деца други ще се заселят на иначе чудесно позиционираната на световната карта наша държава.

29

old age

преди 12 години

имам чуството че някой лъже, маже и нарочно излага неверни данни пред обществото. Спрете да им вярвате вече, невиждате ли че това е внушение. Лъжа повторена сто пъти почва да звучи каято истина, но не е. В ТАЯ ДЪРЖАВА СЕ БРОЯТ САМО *** И ТУРЦИ, А БЪЛГАРИТЕ СЕ ПИШАТ ЕЙ ТЪЙ, ДА СЕ ИЗКАРАТ КОЛКОТО МОЖЕ ПО МАЛКО, ЗАЩОТО ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА НИ УНИЩОЖАТ СА ДОБРИ ПСИХОЛОЗИ.

28

йозеф менгеле

преди 12 години

след хитлер мислех и сталин да клонирам *** нетсна работата

27

Бойко Тъпото

преди 12 години

Не занимавайте мат'ряла с маловажни проблеми! Днес откривам нов обект, ще пъхам пръсти в устите на посрещащите ме жени, ще режа ленти и ще летя с хеликоптер! Това е новината и това трябва да се гледа и обсъжда!

26

Анонимен

преди 12 години

Ако тази прогноза се сбъдне, пенсионната възраст през 2050 г. ще бъде минимум 70 години, така че не са правете на ущипани като се вдига пенсионната възраст - не правите деца, ще работите повече.

25

До 10

преди 12 години

10, Само мъж и х.. не стигат. Трябва и жена, която да не мисли само за фигурата и кефа си, а да иска дете. Схвана ли ????

24

Анонимен

преди 12 години

Малко кръвопускане може и да спаси организма, знае ли човек?

23

Анонимен

преди 12 години

daite na horata rabota, dostata4no pari i spokoistvie i vsi4ko 6te e v red.

22

97

преди 12 години

Проблема със застаряването е решим-според социологическо проучване правено по времето на Хитлер възрастен човек оставен да гладува-разбирай ниски пенсии и високи цени плюс нулево качество на храните-да изкарат има няма 1 зима.И през май-само млади-кеф.

21

Реалист

преди 12 години

Така както се движим икономически, скоро никой няма да плаща осигуровки, това означава никакви помощи за ***, което от своя страна ще доведе до миграция, демек *** ще се изнесат по другите демокрации и големи икономики...ще останем малко, но само Българи...

20

ля ля

преди 12 години

и защо така! снощи си говорих с един приятел който живеее в плевен, при майка си, с 7-9год по-голям от мен и не работи! защо?! ми защото прстоо не иска! а казва няма работа! работа има обаче кой ще ти работи тука за 400лв за това да си скъсащ *** за някъв шеф който въобще не го е еня за теб и закъснява с плащането! е за къв ****!? а пък с тия 400лв за къде.... поне недейте да живеете при майките си! достатъчно сте ги уморили...то е ясно че п0ак ще ви помагат

19

Анонимен

преди 12 години

Айде стига сте се оплаквали! Правете деца и работете съвестно и всичко ще си дойде на мястото.

18

йозеф менгеле

преди 12 години

в малко градче в бразилия всеки пети е близнак германец.това го направих като използвах за опитни зайчета бременни еврейки.след края те умираха

17

йозеф менгеле

преди 12 години

те клонингите не умират.сега са на земята някъде

16

cirrus major

преди 12 години

Поредната безсмислена статия. Какво целите с нея, освен да накарате хората да се отчаят още повече?Подобни "прогнози" са просто несериозни, да не говорим изключително популистки и вредни. Светът в днешно време се мени за минути, не за години. Много пъти сме видели, че е невъзможно да се направи точна прогноза за ситуацията след ПЕТ години дори - а какво остава за след ЧЕТИРИДЕСЕТ?Да не говорим, че хората, родени през "бейби бума" ще остаряват. Нормално е съотношението да се променя.

15

до 10

преди 12 години

проблемът не е в мъжа!ако българките правеха нормален секс вместо орален, сега щяхме да сме 20 милиона

14

м

преди 12 години

Ами как няма да е на първите места по застаряване като преди години хората са яли наистина качествени продукти, а сега ядем само ***. То, интересното ще е да сме на първо място. Ама като гледам и това време ще дойде скоро.

13

йозеф менгеле

преди 12 години

трябваше да клонирам 7 милиарда хитлеровци и щяхме да превземем света