367

до 361

преди 12 години

Те сегашните стадиони в София не се пълнят, дай да изсипем 200 милиона ей така! Или може би тези които накупиха на безценица земи в покрайнините трябва да изкярят някои лев. За -20-30 милиона - "национала" ще стане кукла, ще си има паркинг за 4-5 хиляди коли(на мястото на Юнак), още толкова пари и за стадиона в Пловдив и да натиснат *** да построи новия стадион на мястото на "Гагарин" във Варна защото имат договор за това! А останалите пари за болници и болни, защото и там сме много зле!

366

OBSEBEN

преди 12 години

Всъщност ако ми направи един кавал може и да гласувам за нея

365

гуньо

преди 12 години

До 390И аз я недолюбвам тази кривоустата, ама чак пък любовница на Илия Павлов ... Човекът все пак беше с възможности и любовниците му изглеждаха добре.

364

392

преди 12 години

Не разбрахте ли вече, правешкия дерибей трябва да го отсвирят,и нещата ще си дойдат на място!!!

363

г

преди 12 години

Ами,защо не го направи досега ***,плоскодънна гемия Пръмова,Кунева и пр.!

362

Анонимен

преди 12 години

Понеже в коментарите долу е изчепана темата, ще попитам само как в тази държава, затънала в проблеми и мизерия, "избранниците на народа" стават все по-лъскави и по-мазни, облечени в излишно скъпи дрехи, обувки и бижута, разкрасени като звездите на Пайнер мюзик - вижте и скулите /с подложки, може би/, устните набъбнали, челото без бръчица /ботокс или нещо по-скъпо/.Еййййй...... отживяха си тези на наш гръб!!!! Не са го и сънували това!!!/И ние, уви, но за нас е безкраен кошмар/

361

ВМ

преди 12 години

Кунева: Лукойл е повод да кажем "не" на монополитеСигурно затова затвори блоковете на АЕЦ-а, защото са монопол.Просто не знам как може да има хора, които я искат за президент...

360

OBSEBEN

преди 12 години

няма да гласувам за тебе, от далече личи че лъжеш и че намеренията ти не са чисти!

359

Анонимен

преди 12 години

Много подъл номер изигра на последните избори за евродепутати. И през цялото време ни уверяваше, че играе почтено. Няма право да говори за морал! Защо ни мислят за ***?

358

smb

преди 12 години

голям страх от Кунева..то комунистка, то предателка, то крадец не я наричат герболизците само и само да я окепазят повече. Ама лошо няма - то пилците на есен се броят, че и нашта работа така другари от герб!

357

Анонимен

преди 12 години

Има ли някой, който не знае коя е "Мадам Йес"...???Има ли между нас наивник, който да не помни, че при преговорите по глава Земеделие Кунева СЕ Е ПОДПИСАЛА НА ПРАЗЕН ЛИСТ, заради което С.Паси и забрани да подписва каквото и да било...Днес СМЕШНИТЕ ПО РАЗМЕР европомощи и пълното загиване на земеделието са благодарение на нея...Какво направи като Еврокомисар за потребителите... НИЩО...Сега остава да и изберем за президент, че ДА ЗАТРИЕ И БЪЛГАРИЯ...!!!тая е бивша любовница на Илия Павлов и настояща на трактора-мутра е га па не съм гласувал за тва ***. Пръмова да отговори защо подписа за затварянето на 3-ти и 4-ти реактор на Козлодуй. Кунева - Пръмова е национална предателка, тя никога не е защитавала българските интереси. Тя е срам за всички българи. Единствената жена- Йес- мен на планетата.

356

Пешо Стоманата

преди 12 години

То не е достатъчно да си туриш едни очила и да говориш високопарно с популизми, за да станеш президент. Няма кой да ти се върже и като си толкова отворена що не скочи на Лукойл преди Бойко Борисов, сега като са паднали на земята е много лесно да ги риташ и плюеш нали !?

355

bobo

преди 12 години

Vun na nai-skapanite aziatzi ot BG! Vun na GLUHOIL!!!!!!!

354

ПФУ!

преди 12 години

Жените.....децата....снахите....зетьовете....сватовете....и въобще роднините на *** от ЦК на БКП...се завръщат на РЪКОВОДНИТЕ ПОСТОВЕ в оглозгана от бащите им и въобще роднините им...работили "усърдно" в ЦК на БКП...)))ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ ЗА ЦК НА БКП И СИ ВЪРНИ И ЧЛЕН 1-ви ОТ КОНСТИТУЦИЯТА !

353

pfu

преди 12 години

Ами да беше го казала до сега *** *** !!! Колко години имаше да го кажеш а?

352

ГРАЖДАНИН

преди 12 години

Е КАТО БЯХТЕ НА ВЛАСТ ЩО НЕ ГИ ЗАТВОРИХТЕ БЕ КУНЧЕ! ТИ КВА ВЪРТИ ОПАШКА СИ ! АМА ДОБРЕ ,ЧЕ ТЕ ЗНАЯТ ХОРАТА И НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЕБ!

351

Распутин

преди 12 години

Господарите на Златев "УВОЛНЯВАТ" с куршум в "десятката" или поднасят радиоактивен "коктейл".Затова Златев *** си под наем ще даде, но няма да спре Нефтохима. Нищо че други са му началниците(на Нефтохима). А аз лично от един месец ВЕЧЕ НЕ ЗАРЕЖДАМ в бензиностанциите на "Лукойл". И повече кракът ми там НЯМА ДА СТЪПИ!!!

350

Анонимен

преди 12 години

... не става и *** за зеле от нея!Но миналото и е осеяно от червените рози на ЦК на БКП!"Славно" и "незабравимо" минало на една женица ... живяла охолно и под силно крилце!Мисли женицата за светлото си бъдеще!А трактора ще и изоре пътя към президентското столче...

349

do 349

преди 12 години

349 написа: А това, че БСП подариха Морската градина във Варна на *** точно преди изборите, какво показва ? А това че ГЕРБ подкрепиха точно кмета които подари морската градина на *** - какво показва?

348

до 366

преди 12 години

"Трябва да им потърсят работа по специалността.Имам съкратени приятели от Лукойл и си вземаха парите докрая защото работа за тях няма.То за кой ли има всъщност? " Много си заблуден и си много си изостанал с материяла. Така беше преди. Сега не е така. Ако има работа по специалността то тя трябва да се преложи първо. Но ако няма, трябва да се приема каквато и да е работа, иначе няма социални помощи.