24

Pecata

преди 12 години

#8 - А като спре "Нефтохима", кой ша пра'й битум за хасфалта???? Ваньо да не батише бизнеса с лентички за ББ... Споко, брат. Битума се внася...

23

Анонимен

преди 12 години

19Глупости. Акцизът и ДДС се плаща в България, независимо къде е произведене бензина

22

m vgtfkcn

преди 12 години

По план от преди 2 години,планови ремонти се правят февруари.Предстои да се ремонтират участъци на с.Братово,р.Мочурница и участък под главният път за София(Карнобат-Сливен,като участъка е около 150 м.)..става въпрос за тръбопроводи в трите случая.Аз лично смятам,че няма връзка м/у предстоящите ремонти и изискването на НАП

21

до 18

преди 12 години

Ти какво мислиш че ще стане? Ако не днес утре или за седмица най-много. Ще напълнят касата на ГЕРБ преди изборите, а Боко ще се кефи че им е пръднал на оная работа!

20

Жо

преди 12 години

ЗАГЛАВИЕ: "Делегация от "Лукойл" вече е у нас"КОМЕНТАР: Добре дошли, братушки. Намирате се в Република България и трябва да се съобразявате и спазвате законите на страната ни. Съгласно законовите изисквания, нашата държава трябва да контролира производството, оборотите и печалбите на рафинерията ви по начин, определен с нормативни актове. Времето на съветския империалиализъм с постоянна ваша намеса във вътрешните ни работи отмина в историята.- Така Бо. Бо. трябва да посрещне гостите от "Лукойл"

19

до 13

преди 12 години

Ще се лиши защото ако се внася от друга държава в ЕС - примерно Румъния - ако акциза е платен там - тук не се плаща (правила на ЕС). Ще се лиши и по друга линия - както се продават контрабандни цигари на всеки ъгъл, така ще се внася и контрабанден бензин! И контрабандата ще пълни партийните каси, днес на ГЕРБ утре на следващите! И както се пее в една песен - "А пък нии горките, лапаме мухите и викаме УРА"!

18

Е - Ник

преди 12 години

Ей, ама колко бързо дотърчаха чорбаджиите от Русия само! Че и са пък сигурни, че ще ни натиснат и ще наложат на тяхото...Още днес!

17

Анонимен

преди 12 години

Браво на ГЕРБ!

16

бай Ганя

преди 12 години

Донесоха паричките за изборите :)))))). Да могат да купуват бира и кебапчета на *** :))))))

15

Алфонсо

преди 12 години

до 13 такова теле .... да се възхищава на очевадна измама :) ама то човек сам си кове бъднините...

14

Шмекерладзе

преди 12 години

Тъъъъ Бибитко се прави на мъж точно, когато ще оправят рафинерията и тя няма да работи, а това явно харесва на масовите юзъри / потребители/ в тази държава , Българите са най - големите аптали в тая част на галактиката

13

Анонимен

преди 12 години

40 Що си мислиш, че ако ЛУкойл спре, държавата ще се лиши от акцизи ? Гориво ще се внася от други места и върху тях също ще се налагат акцизи. Държавата нищо не губи, само печели от разбиването на монопола! Браво на ГЕРБ!

12

Анонимен

преди 12 години

Бойко спря кранчето на основния си спонсор и шеф :)). Да бе дааа

11

Анонимен

преди 12 години

Руснак закони не спазва още повече в Чалгария

10

Анонимен

преди 12 години

Да ви кажа ли какво се случва... Произвеждаме горива с пълна сила а пък митничарите дето ги пратиха, люпят семки, приказват си с нашите най-доброжелателно и чакат да стане 17:00 да идат на плаж.

9

бат сандьоо

преди 12 години

абе спрял , чуди се ква *** да извърти че да му се размине делото с РОСАТОМ. А проветрете в пресата от преди няколко месеца се говореше че юли рафинерията излиза в планов ремонт е кво ще затвори ????

8

Анонимен

преди 12 години

А като спре "Нефтохима", кой ша пра'й битум за хасфалта???? Ваньо да не батише бизнеса с лентички за ББ... :))))

7

do6

преди 12 години

Идат избори и Боко гледа да няма "изтичане" на информация от WikiLeaks. Преди колкото пъти се наведе към Русия - било за Белене или нещо друго - веднага изплуваше нещо "секретно" за мутро-комуно-милиционерското му минало! Няма да спре Нефтохим, Боце не е толкова *** да се лиши от 40 милиона лева месечно постъпления от акцизи и ДДС и мито и да остави 2000 човека без работа преди изборите!

6

xph

преди 12 години

Избори идат, Б.Б. трябва да покаже активност, загриженост за народа, трябва да покаже мощ и да замие очите на хората... Но не всички са *** и слепи за истината!

5

Анонимен

преди 12 години

Това евросъюза голям човек бре! Накара комунисти и руснаци около държавата България хоро да играят и да се кланят!