285

Анонимен

преди 12 години

защо отказва детектора, щом е невинен?

284

свински джолан

преди 12 години

тия двамата са си били лика прилика, все пак язък че си е отишло момичето..

283

кики

преди 12 години

другото което ми се стори странно от думите на адвоката е че те няма да предяват обвинения към вътрешно министерство за изказването, че се търси убиеца, това не означава ли че просто не искат да се размирише и че има някаква договорка.. за мен този Чеци си е абсолютно съмнителен..

282

Моралист

преди 12 години

Тоя че е *** е ясно, ама тая *** от какъв зор се клеца в храстите?

281

до 283

преди 12 години

не знам защо, но и аз почвам да мисля, че убиеца всъщност е трети човек

280

Милен

преди 12 години

"не е спал, имал е смущението, че в медиите се е появило, че е убиец"*** ти мотива! Като не е спал - да ходи да се наспи и да сяда на детектора. Пък това, че бил смутен....то за това си има калибрация в началото.Невинен човек не би трябвало да се притеснява от детектор на лъжата!!

279

вашта леля

преди 12 години

Тоз Николайчо убиец или не, безспорно е едно инфантилно ***! А що се отнася до това, че я зарязал на полянката... за такъв човек е повече от нормална реакция, тя какво е очаквала от мъж, който оправя 30 минути след запознаство в миризлив храсталак, че може би ще и предложи брак?!...

278

Факт

преди 12 години

Почти сигурно е, че съда ще оправдае и двамата, ако се стигне до съд. МВР-то е прочуто по света, че гръмко съобщават кой е убиеца, а после мълчат, когато съда го оправдае поради липса на доказателства, които МВР-то е трябвало да събере. Най-много да кажат - Ние ги хващаме, те ги пускат.

277

Анонимен

преди 12 години

"Николай не е бил в България, когато е разбрал, че Яна е убита, обяви защитникът му". Нали уж твърдеше, че заминал в чужбина, защото се паникьосал да не решат, че той е убил момичето???Нещо не се връзва!И как така ще отказва детектор на лъжата? Това да не е концерт по желание...Като му гледам мижетурската физиономийка, със сигурност крие и лъже!

276

???

преди 12 години

Не знам защо всички нарочиха за убийци тези двамата? А ако е бил някой друг или други? Примерно оня, приятеля на момичето дето бил заспал на масата - ами ако той се е събудил и е видял какви ги върши в храстите .....

275

имаш пари плащаш

преди 12 години

Да, щом имаш пари плащаш на добър адвокат и си чист като светена вода. А този Русинов е виновен и ако бъде освободен от отговорност, това значи че пак нашето министерство не си гледа работата. Как ще докаже Русинов , не е изнасилил Яна, адвокатът му помага и му казва какво да говори това е полужението...

274

Бат Жоро

преди 12 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КАК СИ СПОМНЯ НА 100% ЧЕ Е БИЛ С ПРЕЗЕРВАТИВ! В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТВЪРДИ ЧЕ БИЛ МЪРТВО ПИЯН И НАДРУСАН??? АКО ВИЕ СТЕ В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ БИХТЕ ЛИ СЕ СЕТИЛИ, КАМО ЛИ ДА МОЖЕТЕ ДА СИ СЛОЖИТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ!ИЗБИРАТЕЛНА ПАМЕТ ИМА ЯВНО ЛЪЖЛИВИЯ *** С ПОМИЯРА МРЪСЕН!!

273

кой е Николай

преди 12 години

Първо трябва да се започне от това кой е Николай Русинов. Много хора го познават като едно *** и наумили си че трябва да преспи с някоя хена той го постига и това с Яна ми мирише на изнасилване и после я изоставя като е предлага на Пламен. Кой може да постъпи по толкова долен начин, нима един мъж може да изостави в храстите жена с който той туку що е правил сеск, о не той просто я изнасилил и изоставил и той е виновен така че трябва да си получи заслуженото.

272

<>

преди 12 години

всеки нормален човек е против този ***,но адвоката!!!!,за това ни казват ***,за това ни наричат ТАТАРИ.

271

драйфа ми се

преди 12 години

хора на по 28 и 34, пияни като казаци правят секс в парк по-мръсен от ***, аз в тоя парк не бих се изпикала, пък този нека има ако ще и 5 висши и 17 езика да знае пак си е гола вода, а тя ...за мъртвите или добро или нищо..затова ще си спестя какво мисля за нея

270

78

преди 12 години

Писна ми!За умрелите-или добро -или нищо!Ама за какво става дума всъщност!Срещнали се два ***,напили се,чукали се като кучета в храстите ,заспали,лошото е,че краят е фатален!Иначе нищо ново под слънцето!Деградация на обществото ,скапана система отвсякъде,падение и падение!Това сме ние.Но т.к.е задължително да ни заливат с помия от всички медии,денонощно,това е поредната помия!

269

миротворец

преди 12 години

Всичко в този случай се основава на разкази, ами като и другия отрича че я е убил защо е в ареста ..., а и как така никой не му се е обадил на този Чеци, а беше направена група във facebook в негова защита. Въобще само противоречия и всичко мирише на пари и то на много пари..

268

съдебна с-ма?

преди 12 години

Този лъже. Да мре това мръсно куче. Няма логика в това, което казва. Сега ще си изпати един невменяем човек, който не разбира въобще за какво става дума. Той не може дори да се защити. От ясно по ясно. Този я изнасилва с помощта на лудия. И двамата да лежат до живот. Единия в затвора, другия в лудница!

267

Анонимен

преди 12 години

Гледах адвоката му тази сутрин. Само едно не мога да разбера - добре запознали се, правили секс още същата вечер - на това време всичко се случва, ама нещо със заспиването на земята в храстите и пробуждането му към 5 и нещо сутринта и как тя си спяла и той си тръгнал без да я събуди. Има два вариянта или тоя е супер ама мега *** (кой ще прави секс в храстите, че и посе ще спи тама) или лъже като за световно.

266

анонимна

преди 12 години

НЕЕ важно какъв си в БЪЛГАРИЯ важно е колко ПАРИ ДАВАШ И ИМАШ ЗА СТОТЕН ПЪТ СЕ УВЕРИХ нямам думиза това е