43

доообре

преди 12 години

Добре бе моля някой да ми покаже какво е направил Плевнелиев за тези 2г защотоаз не виждам нищо.Пътувам по 30хил км на година което за любител шофьор в БГ не е малко.Е не ги виждам тез магистрали баси.Аз ли съм сляп?Моля покажете ми нещо!

42

NIE OT BSP DO 35

преди 12 години

DOBRE E CHE NI SAZDADOHA POMINAK---PRED HLIABA VSICHKI SME RAVNI NE NI SE SMEI CHE SE PRODADOHME

41

д-р ЛекуваГЕРБболест

преди 12 години

Пациента Росен аз съм гпо лекувал лично.Трудно се поддава на въздействие от нужните за лечението медикаменти.Сложен случай с немско и магистрално възпитание.

40

Анонимен

преди 12 години

много ми е интересно, защо това същество на снимката си мисли, че "рейтинга му е висок".Изглежда, че това запитване с рейтинга е правено в кварталния клуб на Герб.Я да питат народа, да видим колко висок ще му е рейтинга.

39

Калин

преди 12 години

любовта .. към вождове .. си е форма на хомосексуализъм .. няма лошо не съм хомофоб, но вашето е *** гърбати :) аде после .. по различни били от позитанци .. хаха

38

NIE OT BSP

преди 12 години

EH DA IMAHME PONE EDIN KATO NEGO NEMASE SEGA DA NI SE SMEIAT I KUCHETATA

37

partizanina

преди 12 години

АЗ СИ ОТИВАМ В СИРИЩНИК А ПЪК ЗА ДРУГАРИТЕ ---ДА СЕ СПАСЯВАТ.ВСИЧКО Е ЯСНО---БСП ПОТЪВА.ДОБРЕ ЧЕ МИ ОБЕЩАХА ДА МЕ НАПРАВЯТ ПЪДАР В СИРИЩМИК.И ПУШКА СИ ИМАМ.

36

Калин

преди 12 години

Да дадем път на хомосексуалистите.И ние обратните имаме право на нормален живот!

35

Анонимен

преди 12 години

Бла бла бла и бла бла бла.Пак опъване на локуми."Съмнявам се, че тези политици, които са царе на политическите лупинги...", призна той. За Цв.Цв. и Б.Б. ли говори министъра.ГЕРБ са пълен цирк.

34

Калин

преди 12 години

само, че на кутевите .. парцали боко им плаща заплати и премиални.. боко реформатора .. антибесипето :)

33

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Ся разбрах щпо Боко го е взел тоя за министър.Щото е същото първеню като него,същия фукльо.Много работел ***...резултатите не сме ги видели за 2 години.

32

Калин

преди 12 години

не живея в панелки.. и защо трябва да съм солидарен .. при плащането на заеми при тях.. да си заврът солидарноста и комунските практики.. да плащаш за това що не потребяваш.. солидарно .. да не би да гладът .. брой живущи в даден панелен коптор...на кого се представят за вещни и ефектни тия..МОШЕННИЦИ!!!!къде го има това солидарна слъжници гърбати .. смахнати.

31

чичо

преди 12 години

алоооо драскачите на кутев.бачкайте яко че след изборите ще сте първите безработни.ще подкарате стария и традиционен болшевишки занаят--клошарството.там ви е мястото---на дъното.вечните слуги и ратаи-най-низшата каста на обществото.

30

Анонимен

преди 12 години

Цецо, последния месец не сме плащали на тия ....... на драскачите ни във форумите, бе! Айде, че трябва да им плащам, има ли пари от дарители или пак да вземем от хазната?

29

Калин

преди 12 години

не може да ремонтираш 8 км .. участък за година и два месеца .. да се хвалиш с това .. и да се представяш за много ефектен, не може да строиш две години отсечки от 57 км .. и да ми казваш.. праим магистрали.. да си завре лотовете къде не грее.. боко .. какво е завършил? една магистралка ..люлянска от 22 км.. и тя бъгава... и зле направена..но за сметка на това адски скъпа:)

28

Анонимен

преди 12 години

"2 пъти откриваната магистрала Марица се рушиОткриваният на два пъти участък от магистрала "Марица" между Харманли и Любимец - от тройната коалиция и от премиера Бойко Борисов, отива на втори ремонт в рамките на година.Кадри на сайта sakarnews.info показват как настилката на участъка се руши, а асфалтът поддава под натиск с ръка, пише в. "Сега"..."Ей толкова струват и ги бива всички-комунисти,гербери,десни,ДПС,АТАКА,НДСВ-колкото тоя асфалт.

27

Айшето

преди 12 години

Президента ша е от факултето!

26

Анонимен

преди 12 години

"Работя много, постигам конкретни резултати, затова и рейтингът ми е висок. " ..............................................умря *** да го хвали, вече сам си се хвали.

25

до истината

преди 12 години

Ей Истина,не разправяй лъжи бе.

24

ГАНОВ

преди 12 години

АМА ТО СЕ Е ПРЕЦЕНИЛО МОМЧЕТО ЧЕ НЕ СТАВА - ТАКА СИ Е НЕ СТАВА- НЕ МУ СЕ РАЗБИРА КАТО ГОВОРИ ТРЯБВА МУ ДОСТА ОПИТ И ЗНАНИЯ КОИТО МУ ЛИПСВАТ