267

77

преди 12 години

Абе що не пишете как Сталин,Чърчил и Рузвелт си поделиха преди години света.И във всяка държава сложиха лидер евреин.Как Сталин ,Чърчил и Рузвелт започнаха да водят войни по света и тези войни си ги заплануваха сами.

266

антикомунист

преди 12 години

271Възпитан, културен и вежлив като всеки истински комунист. Все пак, не се чувствам достатъчно обиден. Вложи малко комсомолска жар !Можеш да се справиш! Сталин те гледа и вярва в теб!

265

АНТИФАШИСТ

преди 12 години

ДО268.*** ме е обида а медицинска диагноза!Целувай тексастки *** и бъди "щастлив" ***!Пък може и да си лъснеш гюлето на раменете та да си виден отдалече!

264

Анонимен

преди 12 години

Намерена е бутилка от втората световна война с втечнена стомана, а на етикета стоял надпис: Самогон 40

263

ИМА НЕЩО ВЯРНО...

преди 12 години

...ЗАЩОТО ВЪВ "ВСЯКА НЕДЕЛЯ" , ЛИЧНО СЪМ СЛУШАЛ ИНТЕРВЮ НА КЕВОРК С АВТОРА НА РОМАНА --"ТЕ СЕ СРАЖАВАХА ЗА РОДИНАТА", КОЙТО НАПРАВО СИ ПРИЗНА , ЧЕ ДО 1943 г., НЕ ИМАЛО НИКАКВИ ОЧЕТИ ЗА УМРЕЛИ ,ЗАГИНАЛИ И ..БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛИ В БИТКИТЕ РУСКИ ВОЙНИЦИ!..."ПРОСТО НИ ХВЪРЛЯХА В БОЯ---КАТО СЛАМА В ОГЪН"---ДОСЛОВНО СИ ПРИЗНА ПИСАТЕЛЯ!...ЯВНО СТАЛИН И КОМУНИСТИТЕ СА БИЛИ В ПАНИЧЕСКИ СТРАХ ОТ НАСТЪПВАЩИТЕ НЕМСКИ ВОЙСКИ!ВОЙНАТА СЕ СПЕЧЕЛИ ОТ РУСНАЦИТЕ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ..."ГЕНЕРАЛ-АРМИЯ"!ТОВА Е !!!

262

антикомунист

преди 12 години

Казваш, САЩ е трябвало да дадат десетки хиляди жертви за да превземат Япония с конвенционални средства ? Вместо да направят два полета и да смачкат врага ?

261

АНТИФАШИСТ

преди 12 години

Американски *** се изцъкал и нашенските сбърканяци след него.Люмпени дето се самозадоволявате по сайтовете наближават две дати-06.08 и 09.08 на които преди 66 години днешните ви господари и ментори от Вашингтон извършиха най-голямото престъпление през Втората световна война-взривиха атомните бомби над Хирошима и Нагазаки и за миг убиха над 300000 нежинни хени,деца,старци,мъже.Истината е че Сталин спаси човечеството за 50г.от US фашизма!*** лижете им черните ***!

260

ШАШ

преди 12 години

265 Да, имам се за умен, но не държа точно ти да го забележиш, няма как...Сори :)))) Това как да станеш умен не го пише в "гугле"-то

259

до 264

преди 12 години

Ама ти за умен ли се имаш ? Нещо не се забелязва : ))))))

258

ШАШ

преди 12 години

До 261 Да, това е част от истината. Но Айнщайн е избягал без да чака да го гонят, защото е останал крайно разочаровн, разбирайки, че всичките му открития ще бъдат използвани за унищожителни цели.До всички останали умници : Да спориш с *** е като да търсиш края на безкрайността. Перифраза на споменатия Айнщайн. Няма да споря с вас :))))

257

П

преди 12 години

Ха-ха всичко в гугъл търсите. Та нали и гугъл е дете на загниващия капитализъм... Прочети някой учебник,за да видиш какво е било положението на България до 1944г.Ако искаш намери и видео материала за Българския Рокфелер-Пенчо Семов.

256

шашнатия

преди 12 години

Унизително е да се спори с теб.Липсват ти основни познания.ВЗЕМИ И ЧЕТИ ,ТОВА ПОМАГА ДАЖЕ НА ***.

255

до 258

преди 12 години

Руската интелигенция имигрира още в началото на 20-те години, това е много преди Сталин. Относно вербуваните от Хитлер учени , си спомни за изгонената и ликвидираната интелигенция от еврейски произход, един от тях Опенхаймер - бяга в САЩ и там създава атомната бомба. Да не говорим за изгоненият от нацистите Айнщайн.

254

П

преди 12 години

Но в Китай има и частен бизнес нали така ?

253

до 257

преди 12 години

Трябва да му дадеш едно шоколадче и ще се съгласи :)))

252

ШАШ

преди 12 години

До 255: Че какво им пука на Рузвлт и Чърчил че Сталин унищожава поголовно цвета на нацията си. Цялата руска интелигенция е била против войната. Малцина са се спасили емигрирайки. През това време германците са издирвали и вербували най-умните инженери, изобретатели, учени, а Сталин ги е затривалИ до 254, който смята добре - по аритметика си добър, но не мислиш

251

До ШАШ

преди 12 години

Кажи какво от историята на ВСВ искаш да разискваме и нямаш проблем.Не взимам скъпо за уроците.

250

Анонимен

преди 12 години

СЛАВА ВЕЛИКОМУ СТАЛИНУ - ЗОДЧЕМУ КОММУНИЗМА !

249

до 251

преди 12 години

Кой ти е казал, че защитавам Сталин ? Само, че Сталин беше сюзник на западните демокрации във войната и точно Рузвелт и Чърчил го наричаха Велик пълководец и доблестен съюзник.

248

до шаш

преди 12 години

50 милиона са официалните жертви на втората световна , 20 милиона от тях са руснаци , всичките ги е убил сталин . смешници , освен да се чете ,трябва и да мисли .