32

Анонимен

преди 12 години

Миро Найденов е бивш кадър на ДПС. Човекът който внесе 20 годишно ирландско месо да го ядем. Чиновник да си в България. Кеф ти заплата, кеф ти подкупи.

31

БАБХ

преди 12 години

Работя в БАБХ . от 2008 год не са ми вдигали заплатата.Къде ги видяхте тия 36%.И не е вярно ,че вземаме 25% от актовете за нарушения. Още веднъж се убедих ,че тук пишат хора които хабер си нямат от много неща, но в името глупоста си пишат ,ли пишат.

30

Анонимен

преди 12 години

Средната месечна заплата на "експерта" Калина Илиева във Фонд земеделие бе 4 615 лева

29

Мислещ

преди 12 години

До БМ-13Не точно така, както го казвате.Дянков завари задължения около 2 млрд. извън тези,които бяха заложени.Не го харесвам,но за някои неща е прав.Забави плащанията,не защото искаше да фалират колкото се може повече фирми,а защото търсеше вариант за разплащане без да се пипа резерва.Опита да получи подкрепа за полицейските и войнишките осигуровки,от където щяха да дойдат над 500 млн.лв,както и с преструктуриране на болници (още толкова пари).За съжаление не получи подкрепа. Освен това се получи и забавяне.И още нещо. Фирмите не фалираха главно заради невъзстановено ДДС, а основно заради това,че загубиха пазарите си заради кризата. Основните фирми, които го отнесоха бяха в строителния и в търговския сектор. В тези браншове кризата навсякъде беше най-силна.Относно договорите: Договорите са търговска тайна. Знаете ли колко обезщетения щеше да плати държавата и то от нашите пари в случай на публично разгласяване? Стотизи милиони! Миналата година моята агенция сключи договор с фармацевтична компания на стойност 15000 лв.,в който неустойката за изнасяне на информация беше 50 000 лв. !!!!Иначе колко са платените средства по тях не е тайна,тъй като излизат като раходни пера в държавните баланси,така че няма как да се излъже с това!и)

28

Анонимен

преди 12 години

Този ***,този ветеринар дето до вчера бъркаше в дупетата на кравите сега вече бърка в кацата с мед!!!

27

Анонимен

преди 12 години

Чиновник да си в тази държава! Искам държавна службица и аз. Кеф ти отпуска, почивка в събота и неделя, кеф ти премии, пари за дрехи, безплатни телефони и коли. Само за чиновниците няма криза

26

harakiri

преди 12 години

обрьщам се кьм всички властващи и властопределящи крьгове в бьлгария, моля ви, разкарайте поредната си марионетка, понеже дьржейки го на този пост означава, че режете клона, на който седите. заедно с цялата страна ще потьнете и вие. няма как да се спасите. ако не желаете да спасите хората, то спасете себе си. не може в едно семейство някой да гладува, а всички останали да са добре, не е естествено. или всички са богати, или както ще стане-вички ще са бедни. запад няма да ви спаси.

25

До 23

преди 12 години

Може би някой садист, който не е от простолюдието.

24

Анонимен

преди 12 години

Еееее, да бе. Няма ли кой да провери Калинка-малинка дали получава майчински и да й разгони лъжливата фамилия? Тя откакто направи шоуто потъна в дън земя, ни се чу, ни се видя...

23

Анонимен

преди 12 години

много ми е интересно на коментар 9 кой може да сложи минуси, че даже 4...

22

Анонимен

преди 12 години

Увеличил им заплатите с 1,39 лв., всъщност с 3 толумбички да си подслаждат и без това "тежкия" живот" служителите на министерството му.Охохохохоохооо хиихихихи.

21

Да бе

преди 12 години

Абе Миро,що не споменеш,че вече е въведено т.нар.допълнително материално стимулиране на чиновниците от БАБХ .Схемата е следната-пише инспектора акт за установено административно нарушение,началника му пише наказателното постановление и ако жетрвата си плати-инспектора написал акта прибира 25% от внесената сума...Е сега ще настане сеч и ще се отвори работа на адвокатите...

20

Анонимен

преди 12 години

С един лев и 39 стотинки?!? ПОДИГРАВКА с хората!!!!!

19

Анонимен

преди 12 години

а калинка какви майчински получава? върху основата на коя заплата?

18

до 11-ката

преди 12 години

както си започнал да мислиш, вероятно ще измислиш оправдание и за останалите 3 млрд и нещо поизчезнали парички... или ще отречеш, че магистралките, чрез строежа им, спонсорират определени крьгове? че се плащат от хазната, а се чака някога да се вьрна от е.с. и то само ако е.с. одобри плащането? или ще отречеш, че това си е една крупна далаверка, която уж се прави за хората, които вече не живеят на територията на бьлгария? или си прекалено мислещ да измислиш как да се разкарат поредните циркаджии

17

До г-н Мислещ

преди 12 години

Увеличението на пенсиите, за което се пищи толкова много цифром излиза 236 млн. лева годишшно, а не 900 млн. лева. Разплащанията с фирми, по предварително поети договори възлизат на близо 1 млрд. лева - пари взети от забавянето при възстрановяване на ДДС на същите тези фирми. Което отново ни връща на въпроса: "Къде отиде резерва?!?". Аз ще ти помогна, г-н Мислещ. Псотроиха се магистрали. От турски фирми. В момент на криза наляхме българският държавен резерв в турската икономика. Вива ГЕРП.

16

ехаааа

преди 12 години

Няма по-обидна реплика от това ... Ти си вдигнал заплатите ... НЕЕЕЕЕЕ Е ВЯРНО АЗ САМО С 1.40 ЛВ

15

Анонимен

преди 12 години

Какво става бе хора,нали това правителство замрази пенсийте и заплатите на държавните служители!!!Май останаха замразени само пенсийте !!!Нека си помислят всички пенсионери когато гласуват!!! Долу герб,предатели,българо - убийци и агенти на ТУРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!

14

БМ-13

преди 12 години

До МислещМоже би си прав, но колко пъти искаха да бъдат показани необезпечените договори за 2млрд лева, но такива не са показани 2 години. Да не забравяме, че СД почти година не плащаше изработените пари на фирмите, с месеци се бавеше връщането на ДДС. Тези неща ако бяха се разплатили навреме голяма част от фалиралите фирми щяха да са още на пазара и да осигуряват както работни заплати на работниците си така и да вкарват постъпления в Републиканския бюджет под формата на данъци, осигуровки...

13

harakiri

преди 12 години

пьлна простотия, за пореден пьт се оказва, че главата не знае какво прави опашката. сами си публикуват, сами си опровергават. пьлно малоумие! никога в бьлгарската история не са влизали такива прости и *** хора! проклинам всеки ден техните избиратели! циркаджии безподобни! всички бьлгарски царе се премятат по 5 пьти в гробовете си.