162

Анонимен

преди 12 години

Цецо, кажи си !

161

sss

преди 12 години

този човек има невероятно интелигентно излъчване, защо не му вярвате ??? :)

160

Анонимен

преди 12 години

Това е работа или на трактора или на доган .

159

КУХАРИ

преди 12 години

Самозривяват се и мислят че хората са балъци им вярват Това е са *** от БСП ДСБ РЗС те си правят бомбички и си ги гърмят за заблуда на глупаците

158

Безпартиен

преди 12 години

Мутрите спряха да се избиват...,а това не добре...защото им хареса политиката...,но си запазиха криминалните похвати...и става още по-зле.

157

Анонимен

преди 12 години

а дежурния другар-*** цъка ли цика минуси...

156

Минувач

преди 12 години

За повече информация могат да потърсят: Цвятко Цветков, Димитър Иванов, Румен Петков, Михаил Миков и естествено Сергей Дмитриевич.

155

Анонимен

преди 12 години

На нормалните и можещи да мислят хора им е ясна ситуацията. Всичко останало са червени брътвежи.

154

666

преди 12 години

Понеже на Трактора му свършиха флашките почна с пиратките!Ама да не е като пред Галерия решил да включи и ДСБ в интригата!?!!?А най-*** от цялата ситуация е че Костов вие на умряло все едно са го ранили при атентат!!Явно в най-скоро време ще има разкрития за далаверите му!И тъй като и комунистите знаят прекрасно кой е метнал бомбичките,следващата стъпка на Трактора ще е да очисти някой от гъзолизците си!И най-вероятно това ще е оня *** Семов!Тогава какъв вой ще настане,чудо ще е!

153

Анонимен

преди 12 години

Цецик, ко стаа ве човек? За има нема две седмици - три брутални убийства, фишеци пред партийни централи, ежедневни грабежи... ко още тряа да стане за да разбереш че си некадърен?

152

бомбаджия

преди 12 години

Разтреперах се, сам ще се предам на полицията, един шамар да няма кой да ми удари.

151

Небесен

преди 12 години

Уважаеми господин Главен прокурор,Моля да бъде привикан и подведен под отговорност лицте Бойко Борисов.От думите му става ясно, че знае кой е извършил взривовете и да даде показания"За да се шуми около тези партии те правят интриги, правят си взривчета, докато ние откриваме магистрали. Когато бях главен секретар на МВР имаше една бомбичка пред къщата на Костов..."

150

от пако

преди 12 години

На тия от РЗС са им попривършили парите щом почнаха да слагат само по една пиратка!!!

149

до 139

преди 12 години

Много добре презентирано, човече! Много от нас сме го осъзнали това за телевизията и че сами трябва да намерим душевния мир и истина за себе си и възможностите, но лошото е че доста хора са Човекът, а не Разъмът в България. Това е жалкото.Иначе си копирах поста-Образец е!Мерси!

148

Анонимен

преди 12 години

а моята "добра хипотеза" е цвъцвъ е луд!

147

хрус

преди 12 години

Тея от РЗС ще бъдат ли така любезни да спрат да се самовзривяват, моля?

146

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Цветанов: Знам кой е..:)))))).Цв. и аз знам -кой е Само че на теб ти се плаща , за да го КАЖЕШ и ДОКАЖЕШ..::))))Тъща ти е , да знаеш .:))))))

145

РЗС ООД

преди 12 години

РЗС ООДРазкош, заря, спектакъл!Предлага евтини пиротехнически изделия, и професионална заря за вашите скъпи празници!

144

Охранител

преди 12 години

Не разбрахте ли, че както политиците от БСП, така и всичките ни политици са оперирани от чувство за вина!?!?! И това е необратимо!

143

Чудомир

преди 12 години

И "тероризма" ни, като всичкото ни друго. По света някой щеше да взриви не 2 пиратки, а примерно 2 автомобила /най-малко/. Някоя тайна революционна организация щеше да поеме отговорността, дори няколко такива щяха дя се скарат. Тук "смелите борците за свобода, а може би и по- ниски лихви" се скатават и се обвиняват за пиратките един друг. Време е да дойде горския. Дришльовци !!