162

Сергей е гей

преди 12 години

серГей...Мишка такава. Я се скрии. Толкова глупави вече не останаха. Ако искаха да ви сплашат надили щеше да е толко явно. Мазна мишка долна!!!!

161

теса

преди 12 години

Кой каквото иска да ми каже моят хладилник беше по пълен по времето на Станишев и ходех редовно на почивка - това е простата истина не съм БАНДИТ за да вярвам на ГЕРБ..........

160

Анонимен

преди 12 години

ВЗРИВЪТ Е ДЕЛО НА ДС

159

ПЕТЪР ДО 148

преди 12 години

ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ......?

158

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ АКО БЯХА ВАНДАЛИ ,ДОСЕГА ДА БЯХА ВИ ВКАРАЛИ 2 МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА ,А НЕ ДА ВИ ТЪРПЯТ Л***ЙНАТА

157

ГЕЙ ДРУЖИНАТА

преди 12 години

СърГЕЙ , ГОЦЕ ПЕРЧЕМА , нЯНКАТА И НАЙ-ОТЗАД ДОГАН !!! ЕЙ ТОВА Е КОАЛИЦИЯТА КОЯТО ЩЕ НИ ОПРАВИ !!! КЪДЕ Е БОРИСОВ , КЪДЕ СА ТЕЗИ ВЕЛИКИ ГЪЗПОДА НА НАШИЯ ПРЕХОД !!!МИСЛЯ , ЧЕ ТЯХ ТРЯБВАШЕ ДА ИЗРИСУВАТ НА ПАМЕТНИКА НА РУСКАТА АРМИЯ !!!

156

Анонимен

преди 12 години

Не може да се има доверие на човек, който е превърнал изхода си във вход.

155

АРМАГЕДОН

преди 12 години

НА 15 АПРИЛ 1925 г. БКП/БСП/ взривява храма СВ.НЕДЕЛЯ В СОФИЯ.....от взрива загиват 213 човека от елита на българската армия и държава...НАМЕРЕТЕ ПРИЛИКИТЕ..!!!!!!!

154

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

SERGEI TI SI SREDA ZA ANALNI AKTOVE!!!

153

До Белалов

преди 12 години

Не знаех че на п***лите вече им казват дисиденти,но тои света се променя с тези паради на любовта.

152

до 148 жалния

преди 12 години

Хахахаха!Ако изборите са сега,ГЕРБ ще има пълно мнозинство.Прочети малко социологически проучвания .Дори Калъп на Кънчо и Райчев го твърдят.

151

ЯНЕ-отрочето на БСП

преди 12 години

В началото бяха димки в залите , след това взривове в собствения весник.Ред и е на някоя църква и този път с жертви.За по-слабопаметните ---> КОМУНИСТИТЕ СА Я ИГРАЛИ ВЕЧЕ ТАЗИ ИГРА.НЕЩАСТНИЦИ

150

belalov

преди 12 години

В други страни, като Германия при Хитлер и СССР при Сталин, когато се случи нещо с дисиденти за официалната власт задължително са си виновни те самите! Очевидно от кого се е учил Борисов!

149

Тошо Правешки

преди 12 години

Еййй,унищожиха я тази партия тези ***!Ние как можахме църква да взривим,Райх Стага и Партийния дом да си запалим ,а тези един фишек пред позитано да не могат да гръмнат.Това ,че запалката била Китайска и не фанала не е управдание!Ние с кремък и чакмак палехме фитила и немаше проблеми!

148

Разпад на България

преди 12 години

Това е един от първите симптоми за предстоящия разпад на България. Явно има мощни сили които не желаят стабилност и законност в България. Всичко това ще завърши с с хаос и мафиоотизация по Колумбийски сценарий. Ако нещата продължат така това ще е началото на края за България.

147

истински комунист

преди 12 години

Само Жан Виденов!Вън *** от ръководството на БСП!

146

Анонимен

преди 12 години

Жал ми е за герберската ***.Преди 2 години бяха на върха.Бяха любимци,хората викаха осанна.Днес са мразени от всички нормални хора.Застанали са в кръгова отбрана и пуцат ли ,пуцат глупотевини.Всички са им виновни,всички са комунисти освен тях ,а те просто са болшевики.

145

Анонимен

преди 12 години

много провокатори

144

до 139

преди 12 години

Вас и биологично оръжие не може да ви откъсне от политика,виесамо това можете да правите да лаете срещу луната!!!

143

ДР.СПОК

преди 12 години

СТАНИШЕВ БЯГАИ ПРИ МОНИКА,ЧЕ ДОКАТО ГОВОРИШ ,ЩЕ ТИ НАПРАВЯТ ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕ ,БЕЗ ДА РАЗБЕРЕШ.