50

Анонимен

преди 13 години

Не бих се очудил ако направят някоя врътка това "саниране " да е задължително и които не може да плати - вън от имота му. Очаквам всичко вече.

49

40

преди 13 години

Абе не знам каква сметка кой е изкарал. За тия пет бона никакво читаво саниране не може да стане. А като теглиш калема накрая е все тая. Почти се бях хванал на тая въдица миналата година. И като се поразрових тук и там и с калкулаторчето - накрая сметката се оказа, че и така да ми е къщата и да я санирам и изолирам все тая. Тия икономии дет тоя мухал ги цитира са непостижими, а отгоре на всичко незнайно защо всички тия саниращи пропускат да кажат, че тия материали имат около 20 г. живот.

48

Анонимен

преди 13 години

Ако ми го санерат безвъзмездно, ОК, ако ли не, ва фащат пътя. Нямам намерение да ме заробват. Санирал съм си го отвътре и ми е топло/хладно.

47

Анонимен

преди 13 години

РОСЕНЕ, МАЛКО ЛИ ТИ Е ДРУГАТА ДАЛАВЕРА С АСФАЛТА, ТА СИ ПОЗИНАЛ И ЗА ОЩЕ?

46

Анонимен

преди 13 години

Ако имах 5 000 ще се разведа и пак ще се оженя,ама няма да ги дам за саниране :)

45

гъзификация

преди 13 години

Аве гъзета някой апартаменти в провинцията са оценени на 25 000 лева или тези 5000 лева = 1/5 от пазарната цена или .... ........................................

44

ха-ха-ха

преди 13 години

Тия нова далаверка са замислили :))). Тиглиш 10-15 бона кредит за саниране на панелката си срещу ипотека и след година вече си на улицата и няма какво да санираш :))). Икономия от ток :))) ЕРП-то на драго сърце ще вдигне цените с поне 50% за периода в който ще си плащаш кредита, така че файдъта ще е за банките, правителството и ЕРП-тата. Другите ще го духат :)) Ама май няма балами :)))

43

Анонимен

преди 13 години

2милиона и 700 хиляди по 5000 лева е равно на 13 милиарда и 500 милиона лева.Е честито на печелившите!Целта на задачката е всички да вземат заем от банките и да станат роби по принуда.Така няма да има мислещи,а работещи да връщат заемите.И забележете задължително не е ,но данъка ще се вдигне и пак ще си ги вземат.Избора е ваш!А ако утре кажат,че утре ще ни бесят наред не забравяйте да си вземете въже...

42

Анонимен

преди 13 години

тия 10 хил са точно двойно на реалната сума! И то без да броиме лихвите по кредита, а сега!

41

Анонимен

преди 13 години

Мечтата на лудия министър :Хайде сега, знам, че сте гладни и болни, и затънали в борчове, и безработни, и отчаяни ... ама хайде сега извадете едни 5000 лева, пък ние знам какво да правим с тях.

40

Анонимен

преди 13 години

Значи мои 5000 + техни 5000 става 10000. Егати и санирането ще е това за 10 бона, със сваровски ли ще ги облепят тия панелки?? То един по-долу изкара една сметка, която няма нищо общо с цените които пишат в статията. Дано направят нещо, но напръв поглед изглежда поредния бъзик с народа.

39

Анонимен

преди 13 години

Колко удобно!Хората нямат 5000 лева, следователно ще трябва да теглят кредит. Нямат обаче възможност да плащат кредит, затова ще трябва да ипотекират жилището си. И ако изпаднат в безизходица, а това ще се случи със сигурност с много хора- банката ти взима жилището и всичко е на 6!

38

Анонимен

преди 13 години

...къде отиде тая топлина, къде отиде тая икономия евалиго....

37

Анонимен

преди 13 години

Няма да коментирам кой ще спечели повече. 5000 лв за двустаен /и 16 твърди, че е платил толкова/ ? Два - три джама плюс "топлоизолация"! По кой курс ги смятате, господа платени кожодери?

36

Анонимен

преди 13 години

32, правилно, аз изолирах, около мен апартаментите са топлоизолирани, обаче сметките са категорично нагоре и то с доста!

35

petar

преди 13 години

do 24 to4no tova iskah da kaza mnogo si prav kak sa mogli da piat po sise rakia za 6 leva vseki den da sa sabirali. edno vreme imase takiva fondove vav vseki blok i se opravase nesto ot tia pari zasto v drugi strani horata imat savest i se stremjat da ime ujutno?izglezda na nas balgarite ni e oste dale4e do EU kamo li do sengen

34

Анонимен

преди 13 години

"Ако намерите 5000 лв" ?!???? ... това някаква басня ли е или виц ? Повечето българи не са виждали НИТО щЕ ВИДЯТ толкова пари на куп, а ако видят първо ще се напият, после ще се наядат и като върнат борчовете ... и край . Тука да не би да става въпрос за депутати или за министри или прочее бюрократи които взимат 5000 на месец ?Пък и както я е подкарал бойко, хората ще видят 5000 само на сън отсега нататък.

33

до 25

преди 13 години

ама едва ги оправям, няма как да извадя 5000 - и не само аз

32

Тялото

преди 13 години

Това е голяма лъжа! Ако сметките ни бяха нормални да, но сега за водата половината ми сметка е че ми подават вода, другата за използването. За тока 4/5 от сметката ми са че ми дават ток; че минава по кабел; че има електромер; че съм абонат итн. Същото е и със парното. За цялата зима не съм го пуснал дори веднъж, но сметката ми си е 100лв на месец, защото имам тръби които не искам.Така че дори да спра да ползвам всичко сметките няма да паднат много. КОМУНИЗЪМ се нарича това.

31

Анонимен

преди 13 години

Санирането включва също така и укрепване на конструкцията, възстановяване на асансьори, ревизия и поправка на заварки, таван и още някои дреболии..