40

petkov

преди 12 години

с библия?ха ха ха

39

AT WAR WITH SATAN!!!

преди 12 години

хахахха тоя *** на тази снимка прилича малко на Алистър Кроули хаххаххаLOOK AT MEEEE SATANS CHIIIILDDDDDDDDD..AAAAARRRGHHHHHHHH...:))))))))))))))

38

до 34

преди 12 години

За да е пълна идиотщината,до него трябваше да е оня лудия *** Николай с кръст в ръка и да анатемосва...хаххахах...чудно щеше да е майна ;)))))))))

37

Пловдивчани!!!

преди 12 години

Трябва да сте големи мазохисти за да си изберете туй нящо за втори път!

36

Анонимен

преди 12 години

Славчо Атанасов и работа е оксиморон бе майна!

35

До 19

преди 12 години

Е то и Боко беше у БКП, пък сега я го виж...

34

;(

преди 12 години

ето така изглежда пълния ***!

33

Венера

преди 12 години

Тоя Парясник нищо не промени в града, още по зле стана, и като безпомощен педигрипал се моли за още мандат с излъчване не милостиви и жалки физиономий.Марш на нивата веднага, но който и да дойде на власт промяна няма да има това е тавана на управление на булгаристанския депутат, кмет и темподобна ***.На нивата *** долни.

32

Съргейчу

преди 12 години

- Защо, обаче народът не можа да оцени вашата изначална демократичност и ви удари такъв бой и на европейските, и на националните избори? - В България винаги повече се харесва бабаитлъкът, но със сигурност и ние сме имали наши сериозни пропуски, за които бяхме наказани от хората. В крайна сметка платихме, БСП плати най-високата цена за участието си в Тройната коалиция.

31

Съргейчу

преди 12 години

- Вие пък как привлякохте Иван Костов към вас? С какво го купихте? - Нито сме го привлекли, нито сме го купили. Чисто и просто има съвпадение на оценката в това отношение. Искам много ясно да кажа в България има различни партии: десни, леви, центристки, всякакви. Но има партии, които са демократични, с демократично вътрешно мислене,с традиция в спазването на закони и правила. Към тях спадат и Синята коалиция, и БСП, без да сме заедно и имайки много различия и виждания по други неща.

30

Анонимен

преди 12 години

Заради такива като него и Чомаков и Гърневски напуснах Пловдив.Боли ме за града като го гледам този нещаастник Славчо.

29

М. Цветков

преди 12 години

Ах ти , маймунке ***!

28

Мръсно

преди 12 години

Вярно ли е ,че Дянков спрял евро-милиони на Пловдив заради скаднала ГЕРБ-ВМРО?

27

Съргейчу

преди 12 години

- Калфин и Кунева наричат ги европейското лице на България, колкото и условно да е това. Роди се в неделя и нова фраза: Кунева Калфин в рокля или Калфин Кунева в панталони това ли ще бъде основната битка на първия тур? - Не, основната битка е с ГЕРБ.- И Бойко Борисов така каза в нашето интервю за ШОУ: сериозното състезание е между кандидата на ГЕРБ и кандидата на БСП. - Днес г-жа Кунева , бих казал, е изкуствено социологически напомпана.

26

алфи

преди 12 години

Славчо Лудия!!! Съсипа града ни тая карловска ***!!! *** селянин, работил цял живот като помощен персонал в някакво *** училище в Столипиново. Може ли такива хора да са в управлението на Пловдив!!! Срам!

25

Muscarin

преди 12 години

Изчезни от Пловдив бе селско недоразумение! 4 години от простотията ти ни стигат!

24

Анонимен

преди 12 години

Абе вие чули ли сте за някой който да каже,че няма да се кандидатира пак, след като е изкарал 1-2 мандата? Аз не съм чул. Така че не виждам за какво да се изненадваме , че на наш Славчо му се е усладила кацата с меда

23

Анонимен

преди 12 години

Божеее, тия май наистина за *** ни мислят... Оня ден някакъв с физиономия на селски тарикат, на фона на колаж - библиотека и с книга с бели страници в ръка ни обясняваше как и защо щял да гони Борисов. Днес някакъв пък хванал съчките на оня с икебаната, сигурно отзад му ги е извадил... Хванал и библия и айдеее... народа за него ще гласува... ХАХАХ КАк може да се казваш СЛАВЧО ХАХАХА Личи си, че на тия пиарите са от новото поколение - 25 годишни кухи ку*ви, като всички пиарки.

22

Калин

преди 12 години

безбожен атеист .. мръсен комунист .. разхава библия и сметало.. оле мале .. такива *** само тука ги траят.

21

Съргейчу

преди 12 години

Ще се върнем на власт, когато хората решат. Властта за БСП и за мен никога не е била самоцел. Тя е инструмент да постигнеш нещо добро. Затова в сравнение с всички бивши премиери (с изключение на Царя), аз много по-лесно преживях, че вече не съм министър-председател. Аз съм си аз дали ще бъде премиер, лидер на опозиционна партия или просто баща на Дария, пак съм си аз. Сега съм баща на Дария на първо място, определено. Кажи, бе, тате, кажи, усмихва се Станишев, докато гушка бебето.