87

Златотърсач

преди 12 години

Давам още една длъжност на Дянков, произвеждам го в старши археолог на държавата. Това каза премиерът Бойко Борисов.

86

Гагарин

преди 12 години

Сега е ред на вота!!Но каквото и да правят ДС, времето не работи за тях!!!Просто комуноизродите вече принадлежат на историята и археолагията!!!!

85

Боце

преди 12 години

Ами то лъсна голата истина,Костов и Янев-отрочета на БСП-то.Вярвам,че и най-закоравелите *** ще го проумеят вече.

84

RED STAR

преди 12 години

Радвам се че изборите идват и с най-голямо удоволствие ще гласувам за БСП.

83

Pffff

преди 12 години

Абе я бягайте бе Янеподобни *** !!!!

82

Анонимен

преди 12 години

Взривяваш си офиса и хората се избиват да гласуват за теб , е това е предизборна агитация !!! Хахахахаахха тия хора са мега зле

81

Гагарин

преди 12 години

Виждам, че сценарият за дестабилизиране на държавата върви с пълна пара!ДС не спи! След като си напазаруваха Костов и М.Димитров, е осъществено следващото мероприятие взривове пред офисите на РЗС и ДСБ!Междувременно червения *** нает от Антон Кутев се скъсва да плюе по форумите!Дали има и един нормален човек в Бг, който да си помесли, че взривовета са дело на ГЕРБ!?!?Кой има интерес от това?Отг.: БСП,ДПС,РЗС и др.!ДСБ няма интерес, но те вече са политически труп!

80

Пубиса

преди 12 години

Само СДС!

79

Анонимен

преди 12 години

Те герберите един билборд не можа да понесат и го нарязаха като диваци, че вот ли:))))

78

иииииие

преди 12 години

От РЗС явно ни смятат за *** и искат да си мислим , ,че Борисов или ГЕРБ имат полза да взривяват офиси на политически партии пред които имат 20-30% преднина на евентуални избори.

77

?

преди 12 години

Къде е Уорлик да коментира безопасните улици ?

76

Анонимен

преди 12 години

Трупове по улиците, бомби, натровени, бити хора и т.н. и т.н.! ГЕРБ са мафия и тумор! ненапразно дори Калинка нарече бъдещето си дете "тумор"!

75

Мафията в действие

преди 12 години

Тези нямат никакво въображение-и миналия път не мина самовзривявянето и този няма да мине!Толкова ли вече никой не иска да ги знае,че с взривове трябва да се добират до медиите,абсолютни смешници!Тракториската мафия с ДС комунистически-терористични навици се опитва да прави диверсии...Кога нещастника *** Яне ще отиде в затвора.А Политическия труп Костов ни показва,че може да подне още по-ниско и даже сдужение с трактора не го спира-важно е само да има камери наоколо....Пълни отвратителници.

74

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са мафия!

73

DO 67

преди 12 години

ЕЙ *** САМО НЕДЕЙ ДА СПЕКУЛИРАШ С УБИЙСТВАТА НАГЛЕЦ !!! ТО БИВА БИВА НАГЛОСТ АМА ТО ТОВА НЕ Е ЧОВЕШКО !!! ОТРЕПКИИИИ

72

!!

преди 12 години

КОСТОВ Е ВИНОВЕН

71

Анонимен

преди 12 години

В ДЕНЯ В КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОПОВЕСТЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ СРС-ТАТА НАПРАВЕНИ В БАН ДАЛИ СА ИСТИНСКИ ИЗБУХНА БОМБАТА ПРЕД ГАЛЕРИЯ.Е САМОВЗРИВИЛИ ЛИ СА СЕ?

70

до 67

преди 12 години

Забрави да споменеш и акция" зяпачите" осъществена след обръщане на тир с праскови.

69

Анонимен

преди 12 години

Извънземно нашествие? Бойни кораби атакуват земята през ноември 2011 год!Радвайте се сега,защото и лошото,и хубавото свършват:)

68

4efo

преди 12 години

До къде стигнахме-да ни управляват мутрите:(.Това ли ви беше представата за демокрация?Предатели на синята идея сте именно вие простите гласоподаватели(така наречената електорална единица).Вие се връзвахте на различни месии-Царя оправи ли ви за 800 дни?Толкова ще ви оправя и Бойко!Дадохте власт на мутрите-сега ходете да си я взимате.Хубавите неща не стават за един ден разберете го.Ако сега още управляваше правителството от мандат 97-2001 щяхме да живеем е една по-нормална страна.