209

до 211

преди 12 години

Едно време комунистите обвиняваха неудобните им ,че са фашисти вие ДНЕС обвинявате всеки които ви критикува ,че е комунист !Остава да почнете и да се саморазправяте с тях като ги репресирате за това ,че мислят различно от главния мозък ББ

208

Анонимен

преди 12 години

тези кукли на конци от РЗС кога най-накрая ще се скрият от хоризонта? да ги прибират в лудницата и да не занимават обществото с тях повече

207

Страшников

преди 12 години

Един полицай постъпил на работа в транспортна полиция. В края на работното време началникът му го пита:- Е, ка мина деня?- Добре. - отвърнал новоназначения. Само дето тия жепейци (железничари) са много прости!- Защо? - попитал шефа.- Аз го питам: "Колко е часът?", а той ми отговаря "Пет и пет". Не каже направо десет...

206

до ЖОРО

преди 12 години

А вие *** няма да го гълтате по време на ***! Заедно с тези от ДНЕС.БГ, които ще гълтат на порции, както са го правили винаги до сега и продължават и в момента.

205

12

преди 12 години

Чета платените герберски драскачи и ме е срам , че сме сънародници. Толкова ли сте *** , не разбирате ли ,че това което става е пагубно за България. Оня физкултурник се е скрил в миша дупка. Значи или е поръчител или некадърник.

204

Страшников

преди 12 години

Полицай търси нещо на тротоара. Минава пешеходец и го пита:- Какво търсите, господин полицай?- Загубих си свирката.- А къде точно падна?- Ей там - в храстите.- А защо я търсите тук?!?- Защото е по-светло...Полицай търси нещо на тротоара. Минава пешеходец и го пита:- Какво търсите, господин полицай?- Загубих си свирката.- А къде точно падна?- Ей там - в храстите.- А защо я търсите тук?!?- Защото е по-светло...

203

...

преди 12 години

Наистина е съшито с бели конци :)Много ми прилича на "атентата" срещу вестника на Янето и Трактора - "галерия" и ако се разрови в тази насока ще се види извършителя и поръчителя :)))ГЕРБ трябва да са изключително луди, *** и какво ли още не, за да поръчат такива взривове и да дадат козове в ръцете на всички хайдуци от прехода :)Такива взривове са само във вреда на ГЕРБ и това е достатъчно доказателство, че те не са тяхно дело :)Питайте Яне и Трактора ;)

202

текезесе

преди 12 години

Някой вярва ли че самите те не си гърмят бомби? Яне бомбаджията, хахахха. Пък и димки хвърля пущиняка от делтапланер.

201

Анонимен

преди 12 години

Тоя Янев трябва да го озъбят.Ще вземе да утрепе някой с тези кьорфишеци. Бива бруталност бива ама на нищо не прилича сами да се гърмят.Ако Бойко искаше да сплашва някой ЦЦ щеше да го арестува, а не да го гърми с бомби. Още повече ялови партии като РЗС и ДСБ които няма дори да влязат в следващия парламент

200

анонимен

преди 12 години

Тая шушумига се взе на серйозно.Ама кой ще гласува за тебе бре фъфлйо.

199

e

преди 12 години

стари ДС-номера!!!!!

198

до 193

преди 12 години

Сегашните полицаи го "закопчаха" на стъклото на собствения му джип !Кажи ми кои са предишните,че не мога да се сетя нали съм *** мишок

197

Поздно, батюшка!

преди 12 години

Може и от ГЕРБ да няма официална санкция за такова политическо противопоставяне, но толерирането на политиката "власт на всяка цена" логично води до подобни събития!Всъщност "щурмоваците" на ГЕРБ са проявили завидна инициативност в желанието си да докажат безгранична преданост към светлите личности на ББ, ЦвЦв и ЦЦ!

196

Анонимен

преди 12 години

Учудващо , как са подготвени герберите да опровергават ,че взривовете не са тяхна работа. толкова добре ,че чак съмнително."до Болните мозъци на герберите , или платените драскачи, докато мутрата пожарникар реже лентички , парламентарно представени партии / РЗС и ДСБ/ са принудени да събират парчета от лентички с надпис полиция. България се върна в годините на мракобесие и физическа саморазправа с политически опоненти. Къде е гл.комисар на полицията , къде е физкултурника или те може би знаят какви са щетите защото знаят какво са поръчали?

195

плам

преди 12 години

Мисля,ч е всички грешите? Защо? Считам, че бомбата е пусната от нелегално гей-движение с една едничка цел: да дестабилизира всички партии и правителството. Сега всичик ще се карат, никой няма да е сигурен, че другият не му пуска бомби, а обратните ще си издействуват свободен гей-карнавал и ще са щастливи? Е, не съм сигурен, но е предположение. Докато мВР си *** главите, кой може да е, сега обратните пият "Шампейн" и обмислят новия карнавал.

194

Анонимен

преди 12 години

Очаквайте скоро разказвача на вицове да се нарани падаики по стълбите и да има стотина коментара как сам бил се спънал не са го спъвали !

193

анонимен

преди 12 години

Същия почерк като пред офиса на вестник галерия.И кои пак извлича дивиденти,пак Янето.Но Янето не може да проумее че тези "дивиденти" му носят само негативи и партията му ще изчезне от лицето на земята!

192

Анонимен

преди 12 години

193 Ти знаеш ли по кое време заплашваха разказвачите на вицове по времето на първия господар на ББ д-р Т. Живков

191

ддт

преди 12 години

Ане и Емил от РЗС са ТЕРОРИСТИ!

190

Анонимен

преди 12 години

"Вместо да всее страх, тази бомба показва страх". Много правилно, само че комунистите са поръчали бомбата. Много ясно, че са силно изплашени.