326

Анонимен

преди 12 години

337Не съм спец в спорта, но някак си за д анаправиш голямо спортно събитие в държавата се изисква и зала за това нали ? Логично, държавите се борят тези събития да се случват в държавите им е защото има пари/хляб/работни места в това. Не смяташ ли ?

325

До335

преди 12 години

Некадърни *** са цвъцко ,борисоф мутрата и ти щом си им фен.

324

до 332 от друг

преди 12 години

Да и аз те разбирам, но ти ми обясни, спортните зали и бъдещия стадион с какво ще помогнат за развитието на икономиката ? Само не ми отговаряй,че сме имали нужда, защото мога да ти изброя 1000 по-спешни неща за страната.Но приятелите не могат да чакат, трябва да си вземат пая.

323

Анонимен

преди 12 години

334Аз съм в IT бранша. Печеля добре благодарение на 15 години упорит труд, учене, труд и малко претенции. Не съм искал милиони заплата още в началото. скъсал съм си *** от бачкане и продължавам да го правя. Резултатите са налице - печеля едни добри пари по абсолютно честен начин. Ти обаче, чакаш да дойде шефа и да ти се моли на колене : "Ела бе, ела да бачкаш за едни 3000 лв чисто по 4 часа на ден, през ден". Няма да стане и ББ не ти е виновен за това.

322

Анонимен

преди 12 години

334Няма недостойна работа. Има мързеливи, некадърни ***!

321

До 325

преди 12 години

Ти *** ли си или си гербер ,от най- тъпите. Как като няма достойна работа да съм добре. Прочети обещанията на тиквата и си направи анализа, ако ти стига физкултурното образование. Разкажи с какъв бизнес или работа ти е добре на теб умнико.

320

Анонимен

преди 12 години

На мутренска държава съвсем в реда на нещата се падна и мутра премиер начело на мутренско правителство.

319

Анонимен

преди 12 години

329Разбирам. По добре да не строим пътища, защото после ще трябва да ги поддържаме. Предлагам ти да не ядеш, щото така или иначе пак ще огладнееш.колкото за ***, не са *** тези дето не издават касови бележки, декларират по 10 лв оборот (а правят по 5000 лв на ден). Не са *** тези, дето правят заменките, строят палати (Темида бийч) и си купуват яхти за милиони. Не са *** тези, дето консултират като хидроинженера за милиони.

318

Анонимен

преди 12 години

Магистралата е най-важното. За уличниците.

317

Анонимен

преди 12 години

Млади напористи к...та , за които властта е единствения начин да постигнат забогатяване и просперитет. Ако ГЕРП загуби ще ги видите какви "активисти" сте насъбрали. Помия...Като тези, които преди години даваха мило и драго за да станат партийни членове. После естествено първи си хвърлиха книжките. И точно тези "партийци" най-яростно викат сега срещу комунизма.

316

gtf

преди 12 години

до 327 и кой щше плаща за поддръжката на тея магистрали бе умник, като *** от ден на ден стават все повече и повече и лапат по-голям % от нашите данъци ?

315

Анонимен

преди 12 години

325Пак не ми отговори, как точно ББ те дърпа в глада ?Явно не си инвеститор.

314

Анонимен

преди 12 години

По време на световна икономическа криза, инвестициите намаляват. Азбучна истина е, че по време на криза се инвестира в инфраструктура. Твоите приятели имат пълната свобода да си печелят хляба където поискат - техен личен избор е.Кой луд обаче ще строи заводи в България, ако няма елементарни транспортни коридори за да си пласира стоката ?

313

Анонимен

преди 12 години

324Някои неща стават по бавно, но стават. ГЕРБ трябваше да наваксат това, което предните не направиха 2 години. Ще видим какво ще стане през есента. 90% съм сигурен, че ще сме в Шенген.

312

До 320

преди 12 години

Всичките ми приятели между 20 и 30 са в чужбина или си стягат багажа, *** гербави бърборят само за асвалт и колко са им виновни бившите. Ако имаше що годе добър инвестиционен климат можеше да има и достойна работа или поне някакво оживление сега сме влайната и продължаваме да потъваме. ой луд ще вкара пари в България като мафията е на власт.

311

ДЕСИСЛАВА

преди 12 години

ВЪРНАЛИ СА ДОВЕРИЕТО НА ЕВРОПА КЪМ БЪЛГАРИЯ, ПЪК ТЕ НЕ НИ ИСКАТ В ШЕНГЕН. НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА ДРУГАРЮ МИЛИЦИОНЕР ЦВЕТАНОВ....

310

Анонимен

преди 12 години

321Явно живееш в кофти компания - буркани с формалин. Направи нещо добро за себе си - излез навън и се запознай с живи хора.

309

Анонимен

преди 12 години

Бе и физиономията му е някак *** ...

308

буркан с формалин

преди 12 години

Тази физиономия на снимката съм я виждал в буркан с формалин!

307

Анонимен

преди 12 години

316Би ли ни обяснил, как точно ББ те дърпа теб лично в глада ?