469

Стига с таз омраза!

преди 12 години

Ако не бяха ги взели *** вече щяха да са за ***. Голяма работа станало...превозвача трябва да има застраховка за товара , ама няма......*** не били европейци, пък вие сте....

468

no3HaT

преди 12 години

Да кажат,че *** са репресирани...Ненавиждам Миглена Пръмова , но вчера тя каза една истина - "Имиграцията от България , прилича на ЕВАКУАЦИЯ!" Поклон пред Бойко и Цветанов но и те почнаха да се заиграват с *** вот и спряха да им се опъват. Като нищо и някои роми да са отнели живота на Яна! Българина скоро ще спре да вярва на полиция и власт и ще почне сам , по Крумовите закони да действа. Тежко им на престъпните елементи!

467

Julian

преди 12 години

Бойко, време е да си ходиш. Спомняш ли си какво обещаваше едно време - законност, а ?! Айде у лево ...

466

no3HaT

преди 12 години

Нямаше ли някой БГ пенсионер на мястото който да бе арестуван запред хората? Сега дали на шьофьора ще му бъде написан акт понеже обърнал камиона на далеч от маалата и мангорята трябвало да пресичат улица.....Гррр потрерсен съм от случая - БГ търговец заради група спящи полицай понася загуба от 5 000+ лв. В тези трудни времена когато бизнеса е задушен от изкупвачи и мутри , даже не може да си пренесеш стоката...Къде е Цв.Кънчев и И.Илиев от ДРОМ? Къде е карикатурата омбудсман?

465

Анонимен

преди 12 години

А патрулките на трупчета але але але. Пищаците на ушаците отидоха ли за претопяване?! или само кафявото на слиповете им

464

Българин

преди 12 години

***!!!МИНИТЕ ГАЗОВИ КАМЕРИ И ОБЩИ ГРОБОВЕ!@!!!

463

Мамантос

преди 12 години

Ченге и *** са еквивалентни. ***, долна балгоро-полицеийско-*** ***. Заслужавате си я, тъпоумия!

462

до 467

преди 12 години

Аз не ща да мра. Не съм събирал ни дини ни праскови. Ти хапна ли нещо от тях? :))))))

461

Анонимен

преди 12 години

Новини по гръцката телевизия. Над 100 *** са се събрали. Спира полицейска кола и излизат два полицая. Разблъскват тълпата, хващат един, който е причина за тоя "митинг" и го натъпкват в колата с белезници. Никой от манговците и звук не издава. Но това е в Гърция. Полицията работи както бай-Тошовата. А тук нашите се страхуват от тълпа ***. Каква полиция е това?

460

boby

преди 12 години

*** какво задръстване имаше сутринта там. Това е втори ТИР който се обръща на същото място за 2 седмици. Първия беше с дини и успя да бутне стълба на енергото, сега стълба го вдигнаха 5 метра по-навътре та този ТИР поне не го е уцелил. И на всеки 2 седмици там ще се случва това докато не го оправят това кръстовище, не може магистрала да завършва по този начин, 150 милиона Евро дадоха за тази магистрала и не направиха включването към Люлин като хората...

459

До всички!

преди 12 години

Чета новината и МИ СТАВА СМЕШНО!!! Полицията да не може да озапти ***'алата!!! Това си е направо сценарий за комедия на Luc Besson....Чета коментарите и МИ СТАВА ТЪЖНО!!! Къде са милите и дружелюбни българи, или само такава слава ни се носи... БезПочвена слава...От къде се взе цялата омраза, към всичко и всички!!!

458

котис

преди 12 години

безпомощна полиция това вече е много зле при положение че те ни пазят както се пее в една песен .

457

НАЦИСТ

преди 12 години

ДО 456 ПЮ,*** НЕ СА ХОРА,КАКТО ГЪБИТЕ НЕ СА МЕСО.ДОБРИЯТ *** Е МЪРТВИЯТ ***.

456

Соня

преди 12 години

Нашата полиция ни пази, ха-ха-ха.

455

от 463

преди 12 години

до Император, турчин си за мен с това изречение" Турците са ни братя", защото така все едно казваш, че с тях имаме обща религия, *** сме...нали сме братя, спазваме Корана... някой ако си сложи фес от тях, нали сме братя и ние що да не сме съпричастни и да си сложим фес. Ми едно време българина слага фес и става турчин. ТИ ЗА МЕН СИ *** първо, защото слагаш под един знаменател всички левскари за *** и след това с изречението"Турците ни са братя" ставаш стабилен Турчин.

454

до 462

преди 12 години

ЕДНО и също е

453

до 458

преди 12 години

Защото за мен не си българин, да изплямпаш идиотията "Турците ни са братя" Даже не си и турчин...Ти си *** ЗА МЕН с това мислене. Камен Костадинов е турчин за мен, оня *** който е в редиците на ДПС..въпреки че се мисли за българин, народа го има за мръсен турчин. Та същия си и ти в този ред на мисли. Братя ни били турците...нямам думи !

452

Анонимен

преди 12 години

*** са българи турците са си турци

451

Анонимен

преди 12 години

"културни" особености на ***(турския)етнос

450

theDJ

преди 12 години

Камьона се разбил на най-неподходящото място :)