270

dynamo

преди 12 години

Абе вън на грозната тиква и даскала по физическо небеизвестните крадци ББ - Ипона и Цв.Цв - Апартамента! Ако останат още 2 години и с България е свършено!

269

до 282

преди 12 години

Те са независими, защото от тях нищо не зависи...

268

ДА БЕ ДА

преди 12 години

- независими сте ....... хахахахахаха - как ли пък не ???????? а взех ,че ви повярвах палячовци !!!!! я слизайте малко на земята - в момента няма кой друг да се справя по добре с дережето което представлява ошушканата ни родина ! а вие сте щатни палячовци на баш крадците и предателита

267

ИДЕЯ

преди 12 години

Защо организаторите на сайта не сложат, редом до Борисов, снимките на Станишев, Доган, Яне и Костов, та да видим кой ще събере повече любов народна?

266

лош поет

преди 12 години

Черен гарван се разграчи,тишината онемя.Трима кутеви драскачидухат бахур под вода

265

ivan

преди 12 години

TEZI PAK SE VJIVIAXA KATO GOLEMITE REFORMATORI I KATO ASANJ NA KOI MY PYKA ZA VASHIA SAIT I KOI STE :)SMESHNICI

264

Анонимен

преди 12 години

Нали се сещате, че собственикът на сайта може да си сложи колкото си иска гласове ЗА уволнението на Бойко? За мен тази анкета е абсолютно невалидна - евтина предизборна кампания на РЗС.

263

Анонимен

преди 12 години

комунистическа пропаганда!

262

DO DNES.BG

преди 12 години

DNES.BG,Защо не пишете за Лечков и новината за новото видео Нека хората да видят видеото и да им стане ясно как се ръководи България.

261

norm

преди 12 години

"От стартирането на анкетата над 300 хиляди са се "отървали" виртулно от премиера".С този коментар организаторите се издадоха,цяла България знае кой фалшифицира подписки,било за нова конституция,било за уволнение.

260

ДаДа

преди 12 години

Добавете и моя глас за уволнение. Дано разбере, че във всяка лъжа има истина

259

ФАКТ

преди 12 години

Червените крадливи маймуни се ИЗ ПО НАС РА ХА.

258

Избирател

преди 12 години

Ама наистина тоя път ще гласувам за Борисов. Като чета тука - и това се вижда от коментарите - ами от 100 години той е първия, който навря в *** *** червената мафия - столетница.

257

ринго

преди 12 години

със сайт или без сайт Бойко ще изяде шута на следващите избори просто няма управленци в България толково им е солука .Много обещания и политическа и морална импотентност цели 22 години .Боко и *** около него са вече прозрачно ясни но трагедията е че наистина няма ясна алтернатива нямат карта в ръкава измамниците зад кадър.Закриваме тази политическа мафия! Това е решението никакво гласуване и политическа криза като в Белгия така ще покажем че не спим в дълбока летаргия.

256

Мен

преди 12 години

От тези 300 хиляди, 250 000 гласа са мои. За да ви го докажа, сега ще си сложа много плюсове на това мнение.

255

за 267

преди 12 години

Айде психопатите от БКП/БСП/ДПС/РЗС/, мийте си ръчичките и зъбките и си лягайте! Кое време стана! И да сънувате как Бойко ви кара с линейка към 4-ти км. :))

254

хъррр-фюююю.....

преди 12 години

Айде психопатите от ГЕЙБ, мийте си ръчичките и зъбките и си лягайте! Кое време стана! И да сънувате как Бойко ви кара с линейка към 4-ти км.!

253

до ФАКТ

преди 12 години

Колко ти плаща Дянков за да повтаряш поста на всяка страница.Може би,по-правилно е да попитам-Колко ти обеща.ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.

252

ФАКТ

преди 12 години

То не бяхафлашки,билбордове,платени драскачи,интернет сайтове,взривове пред вестници - ТОВА Е ЛИЦЕТО НА комунистите в България.

251

Анонимен

преди 12 години

Боко,изкарай е тая оставка,*** си с чест.Уволнението е по позорно а то е с година 2011.