243

Анонимен

преди 12 години

Ай стига сте се сдухвали бе, вие като че ли не сте били млади. Кво ще ми кажете че на 22 години не сте правили глупости, не сте пили алкохол и сте се прибирали преди 10 вкъщи ли? Който е такъв най добре да се гръмне на време.

242

Бейлис

преди 12 години

252, кажи ми една причина да пуши?

241

Ala bala

преди 12 години

0.75г.??? Като му се пуши, да си пуши човека. Все пак има право на свободен избор. Луда държава.

240

Бейлис

преди 12 години

Вече съм убеден че държавата ни е изгубена - само наркоманчетата останаха..

239

Анонимен

преди 12 години

Аман , от звезди , известни само на близките си и шепа фанатизирани телемани ! Не искам като си пия кафето , да ми ги натрапвате тези "звездИ"

238

Гатю

преди 12 години

Абе тоя хърбав урунгел как може да има такава хубава приятелка.Баси живота несправедлив.

237

Анонимен

преди 12 години

УЖАС, аман от такива звезди, да си ги прибират в Bolywood i da mirqsame

236

до 242

преди 12 години

пу6и си и не се обаждай, ами дай и на детето си, да не вземе ътре да прочете някоя книга

235

Анонимен

преди 12 години

Друага една звезда е на свобода, след като пиян уби един, а друг напражи полужив човек. голяма звезда е тоя в голям филм, да дойде в Люлин да се срещтне със свои фенове, така ше заблести, че чак във факултето ще се види

234

Anon

преди 12 години

До 244... Това ако беше някъде извън българия щяха да го пуснат на другия ден. Никой вече не се занимава да лови юзърите на марихуана. Не одобрявам, но ще я легализират при положение, че далеч по- опасни наркотици са по- евтини.

233

оня с коня

преди 12 години

поредното *** , тва ако е някъде извън БГ ще има гривнички на ръцете и ще го осъдят . Ако хванат някой обиновен човек с толкова трева ,може и да го осъдят за разпространение , а тоя пикльо сега цялата проста *** в БГ щекаже "Е голяма работа " Да и Максим Стависки уби човек и срина живота наоще един , и кво стана ..... пуснаха го с условна . За тва хората се махат от тази гнусна държава . Елена петрова я хванаха с над 1.5 промила и ко стана ,Обикновен човек ще лежи в затвора за това.

232

аз

преди 12 години

нарушението е подобно на това да те хванат със 100гр уиски по време на сухия режим в САЩ или примерно да си си сварил 30,1 литра домашен алкохол при условие, че по закон имаш право на 30. Истината е, че момчето ще отнесе наказание защото е горе-долу известен и защото като младеж е чупил прозорци ...жалка работаА в същото време сериозните дилъри на наистина опасни наркотици седят безнаказано. Побъркан свят ...

231

az до 236

преди 12 години

Познавам хора които козят от 15 години и никога не са имали проблеми да не пушат. Палват по няколко джоинта на месец, доста от тях даже и на година. В същия момент имам приятели, които пушат цигари от 15 години и същите буквално изперкват на 2рия ден без тютюн. Ефекта на цигарите и марихуаната е доста сходен, но липсата на цигари се равнява с тази на по-тежки наркотици. А тези 0.75гр са смешно нещо.

230

Швейк

преди 12 години

еми тия деца красиви... ама пушат, пият и след 10на години като си отворят устата вътре сякаш са *** телета, и около очите тъмни окръжности... какво да говорим. пускайте ги на воля, не ги възпитавайте и после се чудете що така.

229

лелемале

преди 12 години

бах и престъпника, малииии0,75 грама...20 години затвор за него;)И бил счупил стъкло на автомобил преди сума ти години, *** и хулигана. Да умре в мъки на електрическия стол, нали така драги съфорумници? Да има справедливост и "правова" държава. Какво да ви кажа, комплексирани глупачета?

228

Анонимен

преди 12 години

Е тоя,с тая да дойде да счупи моето стъкло на моята кола:))))))Да видят тогава аз в какъв филм ще ги снимам:)

227

Анонимен

преди 12 години

***,мнереализирани *** и ***.Трябва да си много просто шиле,че да дремеш да гледаш тея пред телевизор.БАФТИ и "звездите":)))))))))))))))))))))))))))))

226

до 236

преди 12 години

Ако я легализират, парите от продажбата на марихуана ще трябва да влизат легално в държавната хазна, вместо в джобовете на политиците. Ще трябва да се плащат данъци и акцизи и ще е по-трудно да се крадат тези пари... Няма как да я легализират просто...

225

Анонимен

преди 12 години

То тютюнът е МНОГО по-вреден от марихуаната, и води до много по-сериозно пристрастяване.Просто е внесен по-отдавна в Европа и се е разпространил повече (и затова се приема като нещо нормално). Иначе си е наркотик - човек се нуждае от ежечасова доза.Според мен трябва да легализират марихуаната - това ще е още една индустрия която да пълни хазната с данъци.Пък и ще е идеално допълнение към "алкохолния туризъм".

224

на снимката...

преди 12 години

Коя от двете е Марихуана?