124

за 120

преди 12 години

това сега го написа в пръстъп на олигофрения или го имаш на флашка и само го лепиш...залагам на второто...а никой няма да скача као обесят хамстера, освен позитанци безспорно

123

Анонимен

преди 12 години

Хайде беее! Боцко от 2005 година го строи това чудо на чудесата! Кога ще стане:)

122

joe

преди 12 години

Станишев-украински ,Царо-мадридски мошеник,Доган-амуджа кореняк,Гоце-***,Костов-син,син та чак лилав ***.Ето тези ви управляваха последните 12 години.Борисов-чист българин,родолюбец и не чак толкова крадлив,колкото предците си.Изберете сами.

121

Гагарин до Серьожа

преди 12 години

Дарагой,баща ти ми обещаваше , че 2000 г. ще живея в комунизЪма1А както е известно при комунизЪма, за разлика от гадния капитализъм, пари няма, но има изобилие от материални блага! И всеки си пазарува без пари!Та имам питене към теб, дарагой мой:Какво стана с КОМУНИЗъМА?Или , Дарагой мой, той е само за другарите , като Масларомаы дето си осигуриха "изобилие от материални блага"?!?Стенограми не ти прилагам от обещанията на ЦК и Политбюро на БКП, щото не разполагам с камион да ги извозя!

120

Анонимен

преди 12 години

Хаха, колко показателно, Станишев досега само на голи ливади е рязал ленти. Нищо че там по документи трябва да има пътища, обекти, ремонти :)

119

Анонимен

преди 12 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят. ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.: Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра. Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ ОЩЕ МАЛКО ГЕРБ И ТОЧНО ТОВА НИ ЧАКА

118

Анонимен

преди 12 години

Оффф тоя Станишев. Мразя ги тея ***.

117

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ ще загубят изборите наесен, защото отдавна се разбра, че това е една авторитарна партия, която се грижи за просперитета единствено на своя лидер. По цялата страна всички са пропищели от безобразията, които творят техните кадри. Хората се отвращават от арогантността и некомпетентността, които демонстрират местните лидери на партията.

116

Анонимен

преди 12 години

Тиквов пак го хванаха в издънка! Сега пак ще се обяснява като с филията с мас!

115

Анонимен

преди 12 години

Апликационна форма не е ли формуляр за кандидатстване?Или просто политиците обичат да изпозлват думи, които не разбират.

114

Анонимен

преди 12 години

Не искам гей да ме управлява.

113

за 104

преди 12 години

че те *** го подкрепят, както и тракторът- помацте....

112

Анонимен

преди 12 години

Станишев да взема червения фенер и да заминава за Холандия.

111

$

преди 12 години

Жега. Политическите ни *** пак се ръфат. Чакат изборите, да видят кой до какво ще се докопа за следващите 4 години, кой какво ще краде. Казват това занимание, политика, е по-долно и от най-древната професия, тази на жриците на любовта. Еле пък у нас...Жега. Отивам за бира. Станишев да ходи на ***... заедно със всички като него.

110

Бейлис

преди 12 години

Искам някой социалист да ми изготви списък какво построи Станишев.

109

Анонимен

преди 12 години

Сега само като си представя как ще хленчи "юнакът" Бойко довечера по ТВ-то и ми става гадно!Пак ще има едни сърцераздирателни тиради!:)))

108

И повечето БСП

преди 12 години

е било член на БКП . Кой бега от убавото ?

107

за 105

преди 12 години

С комуназите може да се реши въпрост само по комуназки- изчезнали заточени,

106

за 103

преди 12 години

Всяко нещо с времето си- първо да пратим БСП в завода за *** ,после ще пратим ДПС , а за ГЕРБ ще помислим....амо се справят с руско-тураката чума може да им се размине

105

Анонимен

преди 12 години

От крадец и лъжец като Борисов доказателства искат! Хайде холам! Нали си знаем стоката! Каквато тройката, то ГЕРБ се умножават по две!