71

Анонимен

преди 12 години

Първанов ще остане в историята със срамния си, но много точен прякор: Първаноглу. Този прякор казва всичко за срамната му политика като президент.

70

памет за 80

преди 12 години

Нон е е само от Турция. Гръцките керемиди и тукхли дето купувам се пукат и са такак рехки, че ме ес трах дори да си купя вече? Сливенските са много по-добри. От Турция не сме видели добро и полза. Но нашето качественно производство го унищожиха по външна поръчка в това число и турски организации го съботираха тука. А правехме толкова качественни изделия, обувки, тухли, керемиди. До 1972 г., нашите тухли ги изпичаха и оставяха да съхнат, а сега ги мятат на тира и продават. малко са хубавите стоки

69

Анонимен

преди 12 години

Турския текстил е най-добър в целия свят. Това, че в България се внася ***. Поне с това се занимавам и съм пределно на ясно. Всеки търговец внасящ от Турция ще ви каже, че там има страхотна продукция, но е БГ се внася ***.

68

Българин

преди 12 години

Купувам си чаша от ИКЕА в Белгия и какво гледам "Made in Bulgaria". За тези, които не знаят - произведена в Шишеджам в България. Така може да се купуват мебели, храна, техника и всичко което Турция изнася за цял свят и ще увеличава своя износ , но произведено в България. Даващо работа на български граждани харчещи парите си в България

67

памет за 80

преди 12 години

Турция може да има силно развита икономика, ама аз лично от там не видях полезна и качественна стока да дойде? Наркотици, бързо развалящи се стоки, некачествен цимент и др. строителни материали и инструменти. Нищо добро не съм видял от Турция дори и като стока, за какво да им харесвам изделията? Но затова са виновни търговците ни, дето внесоха и внасят тия щуротии, вместо да държат и на качеството, а не само на печалбите си? Какво да им харесвам? Чест ли? И с какво? С разрухата на България ли?

66

Българин

преди 12 години

Разберете едно, Турция е една от най-бързо развиващите се икономики в света. Към 2050 дават, че ще е втора икономика в Европа след Германия. България само може да спечели от добри отношения и отворени граници с Турция. Турция може да стане инвеститор номер 1 в българия, може да стане турските туристи да станат номер 1 по брой в България. Както чехите са добре, защото Германия инвестира там така и България може да е напред защото една от най-силните икономики може да произвежда тук.

65

Алооо!

преди 12 години

Много ясно, че му е добър приятел, нали даде властта на ДПС, та *** даже си говореха на турски в Министерство на земеделието, а *** нали винаги са били родоотстъпници се правеха, че няма нищо нередно. БСП/ДПС/НДСВ никога повече във властта, иначе тия бяха на път да затрият България!

64

СЪЗДАВАЙТЕ КОМИТЕТИ

преди 12 години

...ПОВСЕМЕСТНО НА НОВОТО ЕДИННО БАЛКАНСКО ДВИЖЕНИЕ -"БУЛТЮРК"!ОТСТРАНЕТЕ, СТАРИТЕ СТРУКТУРИ НА ДПС/ДС, БКП/БСП И ТЕХНИТЕ СТАТЕЛИТИ -ДСД,ДСБ,НДСВ,АТАКА, ВМРО, И др....!ТОВА СА КАДРИ НА "МИЛИЦИОНЕР-СОЦИАЛИЗМА"!!!!!ЛИКВИДИРАЙТЕ ГИ!!!!

63

Ясен

преди 12 години

Я кажи какво бъдеще имат Арменците Кюрдите в *** ти Турция!Промит мозък предател смотан!!!!

62

работещ

преди 12 години

80 хх, турчин ли си, комунист ли си, едното и другото ли като "ръководството" на ДПС, не знам, но да те светна, че турската икономика е голяма, защото населението е многобройно, а иначе не е особено развита (в същност е по-слебо развита от гръцката). Та, няма какво да вземем оттам, освен, може би газ, та да не сме директно зависими от путинска Русия. Но, не е Гоце този, който може и трябва да преговаря по въпроса. Това трябва да е Боко тиквата, Трайчо или Дянков, ама не ги бива.

61

Анонимен

преди 12 години

Do 80Как можеш да кажеш, че турците имат икономика? Са тая студентска стоамана дето миу я пробутват за резервни части за автомобила, ми спокойно мога да съдя турската държава за целенасочено унищожаване на българския народ! Срам , че има такива некъдърници! Никога не се излагаи, че турците имали икономика, това е да замажат очите на българските ***, дето внасят некачествените *** от турците!

60

До БУЛТЮРК

преди 12 години

думата turk (турчин), се използва в две значения като наименование на тюркменските села и като обидна дума, означаваща ***, празноглав.

59

Той я провежда

преди 12 години

Политиката на Турция към съседите стана известна като неоосманизъм - лошо подбрано нарицателно име, навяващо предимно негативните спомени от османския период, които имат държавите около Турция. Появата на понятието НЕООСМАНИЗЪМ се свързва с книгата на Давутоглу "Стратегическа дълбочина", която се смята за основата на външнополитическата доктрина на Турция.

58

БУЛТЮРК, ОЗНАЧАВА:

преди 12 години

..ЕДИННИ БАЛКАНСКИ НАРОДИ!"БУЛТЮРК", Е НАШЕТО ОБЩО ДЕМОКРАТИЧНО БЪДЕЩЕ!"БУЛТЮРК"--Е НОВАТА СИЛА НА БАЛКАНИТЕ!СТАНИ , ЧАСТ ОТ "БУЛТЮРК"--ЗАРАДИ ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО , ЗАРАДИ ТВОИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ!!!!ЗАРАДИ НАШЕТО ОБЩО БЛАГОДЕНСТВИЕ!

57

хх

преди 12 години

Егати с какви коментари е *** форума, абе хора гледайте позитивно и напред, а не само назад. Турската икономика е една от най-големите в света, президента им ни прави чест, като идва на посещение, а ние вместо да го срещнем като комшия се скъсваме да плюем. Ако Гюл посещава други страни, дали ще са недоволни там или ще гледат чрез взаимно изгодни преговори да извлекат ползи за свойте народи.

56

работещ

преди 12 години

Ако остане Гоце да реди алтелнатевна връзка за доставка на газ от Турция с техния президент, все едно че въпросът е оставен в ръцете на аллах. Хитрият турски пезевенк ще си го хапне Гоцето на закуска, даже и Гоцето вярно да иска да направи нещо, а то пък и не иска, защото е съветско псе.Така че, най-добре турчинът да си ходи, а ако Гоце много му харесва, да си го узме, щото нам е вреден.

55

Разпад на България?

преди 12 години

За тази цел ще се предизвика изкуствена криза с цел България да излезе от ЕС. След излизането(изключването) на България от ЕС ще започнат процеси на дезинтеграция подобно на тези в СССР след 1989г. От там нататък има два варианта: 1-Гражданска война където различни групи от обществото ще се сражават на принципа всеки серещу всеки или 2-Феодализация на България подобно на Колумбия между мафиотски организации.

54

Разпад на България?

преди 12 години

България ще се разпадне на няколко части. Турско-ислямска на изток и юг, македонска на югозапад и една или две бългаски части около София и Северозапада. Малки части от България ще преминат и към Сърбия, Гърция и Румъния. Ще се образуват и няколко ***-български анклава.

53

БУРТЮРК

преди 12 години

БУРТЮРК е за българо-турска федерация и съюз. Да възвърнем величието на ХАНА

52

българин

преди 12 години

И това доживяхме-гадния турчин на почести в Б-я да каним.В гроба ще се преобърнат всички българи,умляли за свободата.Гоце,ти си остана непоправим предател,този път на християнска българия.