133

vini

преди 12 години

Тази съвсем углопя.Сънуват сънуват от БСП .Никога на власт.Фантазии фантазии.

132

комуняга

преди 12 години

Ехо-о-о.Ге-ер-р-бе-ерасти-и-и?Колкото и да ближете премиерския дирник,все миризлив ще си остане.Такъв му е материала,тиквен.

131

болшевики

преди 12 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят е член на БКП, Цецо Пудела е член на БКП, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет. Доколкото ми е известно, нито Станишев, нито С2 (Симеон втори), нито Доган са били членове на БКП!

130

In memoriam

преди 12 години

Не съжалявам пожарникаря и неговата ЕТ тиквен герб за тоталния им провал, защото те бяха жертва на собствената си глупост и колективна самозаблуда!

129

DO 129

преди 12 години

IANKO VIDNO E CHE SI ZAZADNIAL ZA MA6KA LASKA

128

българина

преди 12 години

ти какво предлагаш да направи това правителство при положение че България се издържа от търговия,туризъм и износ на готови стоки или на ишлеме като няма поръчки за външните пазари какво да се слчуи споредтеб започва да намаляват приходите в държавата.Относно строежите се плащат от ЕС на 90%.Ние сме единствената страна в ЕС без магистрала и нормален ЖП път до 160км/в САМО не говорим за повече от 200км/ч

127

за 127

преди 12 години

Хамстера е новияр резидент на Москва тук - кръвта вода не става....Гоце се провали - големият му шлем беше унищожен от ГЕРБ , а руската преса го нарече голям член...нали се сещате кои биха били изклатените

126

До Речта на Яне на в

преди 12 години

Прав е Яне,особенно тези негови думи че ГРОБ дойде на власт благодарение на полицаите и техните семейства. България е на 1-во място по брой полицаи на човек от населението./ А какво правят тези търтеи- имат заповед от тиквата да съставят масово актове на всеки автомобил който спрат за да пълнят бюджета. 63 000 полицаи средна заплата 1 460 лв. са 94 милиона лв. на месец а за увеличение на мин.раб. заплата и пенсиите трябват 25 мил. на месец.....Оставка тикво оставка. прав е Яне.

125

Речта на Яне на вота

преди 12 години

Толкова е сбъркана и оплетена политическата немощ на ГЕРБ, че не е в състояние да излезе от нея. В нито едно направление на държавното управление вие нямате ясна политическа визия. Да не говорим за държавната администрация превърнахте я в чиновници сенки, които като излизат палят свещи, че не са арестувани. Това каза от парламентарната трибуна председателят на РЗС Яне Янев, предаде репортер на Агенция Фокус. Дойдохте на власт благодарение на българските полицаи и техните семейства. Ударихте хората толкова тежко, че те никога няма повече да се сетят за абревиатурата ГЕРБ. Бойко Борисов знае сам, че няма компетентност и не може да осъществи едно европейско управление, каза още Янев. По думите му премиерът е предпочел властта, защото го е страх от тези сенки, тази тъмнина, която е обитавал в други години.България е на път да бъде първата държава-член на ЕС, която ще банкрутира икономически. Толкова тежко ударихте българския бизнес, че той на практика не работи. Бойко Борисов разбра, че е загубил доверието на народа и дойде ред да иска доверието на личните народни представители на Цветан Цветанов. Днес сме свидетели на апаратен сценарии. Чрез Йозеф Дитрих няма нищо да спечели, така както Хитлер не е спечелил, защото е бил просто един касапин на втора позиция в третия райх. Както един физкултурник стигна на втората позиция в държавната власт, каза още Янев. Според него, всичко, което се прави в България от година и половина е на принципа проба-грешка.Бойко Борисов има един единствен ход, ние можем да му гарантираме, че ако си подаде оставката и си отиде с мир, а не да предизвика улични протести... Предлагам му да го назначим за шеф на НСО. С това горе долу може да се справи. Той беше добър телохранител на Тодор Живков и Сакскобургготски, но няма смисъл повече това правителство да тормози българските граждани. Няма по-голям провал от това и няма да има, запомнете ми думата, заяви Янев.

124

Анонимен

преди 12 години

"НЕ вярвайте,на нищо ,което е казано от комунист !"Каза гейберастът докато милваше партйната си книжка от БКП.

123

българина

преди 12 години

Бедни ми Станишев какво пак роди твоята умна глава вкара най-сериозният си министър който имаше в гнусната война само и само да спечелиш изборите. От бойко ли те е страх или от Първанов да направи вътрешен преврат и да те изхвърли на политическото бунище на историята.Загуба на БСП на предстоящите избори ще означава само едно БСП ще се раздели с Станишев завинаги и реална опасност да остане в изолация с гласове само на пенсионери и евтини ренегати

122

DO 120

преди 12 години

BRAVO ZA DOBRATA IDEIA

121

Пъдаря

преди 12 години

Комуназите и *** много си приличат-- и на двете породи окото им все в чуждото..

120

Amigo

преди 12 години

това правителство - доведе страната до фалит? Да не мислите, че има пари в бюджета? Ако ми кажете за тези две години какво е направено за подобряване на живота в страната и ограничаване на кризата - браво ще ви кажа! Освен да харчат резервите за съмнителни строежи, където най-много се краде, нищо друго не правят! А откъде пълнят зейналите дупки в бюджета - от нашите джобове с всевъзможни данъци, такси, глоби и т.н. Абе глухи ли сте, слепи ли сте?Б-я пропада бързо

119

Анонимен

преди 12 години

Хващай плуга и на село където ти е мястото

118

Анонимен

преди 12 години

НЕ вярвайте,на нищо ,което е казано от комунист !

117

за 119

преди 12 години

Ако ГЕРБ/ББ успеят да затрият БКП/БСП трябва да помислим за паметник на Бойко редом то тоз на Цар Освободител!

116

Анонимен

преди 12 години

и да квачете и да виете и да мучите ако искате ГЕРБ е на власт,а на Бойко Борисов остава трудната задача да се справи веднъж-завинаги с комунистите и вас в това число !

115

Иван

преди 12 години

Г-жа Плугчиева има ли доказателство че това е автентичен документ и колко хора са подложени на такъв разпит.Или е поредната подхвърлена предизборна хартийка.БСП имат претенцията да са интелигентна и лоялна партия а започнаха кампанията си с компромати и фалшификати срещу главните си опоненти.Защо не извадят нещо за ВМРО и новото ОДС - ами няма за какво да се хабят , от тях не се страхуват.Щях да гласувам за техни кандидати но се изложиха - това не са политици - плюй да спечелиш.Аман !

114

Ето това е Герб

преди 12 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят е член на БКП, Цецо Пудела е член на БКП, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет. Доколкото ми е известно, нито Станишев, нито С2 (Симеон втори), нито Доган са били членове на БКП!